Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (10 Αυγούστου 2012)
Κριός
Σήμερα είστε γεμάτοι ενέργεια χάρη στην επίδραση του Δία, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να λάβετε δράση κυρίως στα ερωτικά. Οι δικαιολογίες τελείωσαν- τώρα έχετε ό, τι χρειάζεστε για να διεκδικήσετε δυναμικά τον στόχο σας.
Προσοχή στις τρικλοποδιές, ειδικά σε εκείνες που μπαίνουν από “φίλους”. Δεν θέλουν όλοι το καλό σας και ήρθε η ώρα να το συνειδητοποιήσετε.  

Ταύρος

Την ησυχία των προηγούμενων ημερών διαδέχεται έντονη κινητικότητα στην κοινωνική σας ζωή. Αποβάλλετε τις επιφυλάξεις και ανοίξτε τους ορίζοντές σας όσο σας επιτρέπουν οι συνθήκες. Μόνο κέρδος θα δείτε από αυτή την κατάσταση.
Η Αφροδίτη σας δίνει το θάρρος που χρειάζεστε (και σε μερικές περιπτώσεις το θράσος) στον τομέα των ερωτικών. Παίξτε λίγο πιο πονηρά.  

Δίδυμος

Αν για κάποιο λόγο δεν περνάτε καλά εκεί που είστε, είναι ανόητο να προσπαθείτε να το κρύψετε. Με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο θα φανεί. Αλλάξτε ό, τι σας δυσαρεστεί και μην το καμουφλάρετε για τα μάτια του κόσμου.
Ένας Αιγόκερως σας πλησιάζει με ερωτικά κίνητρα- μην κάνετε ότι δεν το καταλαβαίνετε. Το αν θα ανταποκριθείτε, είναι άλλο θέμα.  

Καρκίνος

Η συμφόρηση στον δωδέκατο οίκο σας πιέζει ψυχολογικά λίγο παραπάνω απ’ όσο πρέπει. Κάντε ένα βήμα πίσω και αναπνεύστε. Δεν είναι ανάγκη να λύσετε τα πάντα τώρα- δόξα τω θεώ, υπάρχει ακόμα χρόνος.
Δώστε στο/στη σύντροφό σας την απάντηση που ζητάει, ακόμα κι αν αυτή θα διαψεύσει τις προσδοκίες του. Μην παρατείνετε άλλο το βασανιστήριό του/της.  

Λέων

Η επικοινωνία είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ημέρας και ο Άρης φροντίζει να το καταλάβετε αρκετά νωρίς. Δώστε μεγάλη σημασία στο τι λέτε αλλά και στα εκφραστικά σας μέσα γιατί ο κίνδυνος παρεξήγησης ελλοχεύει ακόμα και στους πιο κοντινούς σας κύκλους.
Σήμερα θα σας περάσει απ’ το μυαλό να σπάσετε έναν χρόνιο δεσμό αλλά θα συνιστούσα να κάνετε λίγη υπομονή ακόμα.  

Παρθένος

Η διαρκής εργασία μπορεί να σας απασχολεί το μυαλό αλλά σίγουρα δε σβήνει από τον χάρτη τα προβλήματά σας. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε τον κίνδυνο κατά πρόσωπο και να τολμήσετε στα ερωτικά αυτό που αναβάλατε για μήνες. Ναι, μιλάω για το θέμα-ταμπού, που δεν είναι άλλο από τη δέσμευση.
Ακούστε τη συμβουλή ενός κοντινού συγγενή- ξέρει τι σας λέει.  

Ζυγός

Ο Ερμής κάνει τα μαγικά του και για μια ακόμη φορά γίνεστε το κέντρο της προσοχής χωρίς να το θέλετε. Δείτε όμως και τα καλά της υπόθεσης: Σας δίνεται η ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με το αντικείμενο του ερωτικού σας πόθου χωρίς να εκτεθείτε στο ελάχιστο.
Συγκρούσεις αναμένονται στην οικογένεια, που όμως δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια.  

Σκορπιός

Η ανυπομονησία δεν είναι σοφός σύμβουλος στην παρούσα φάση. Καταλαβαίνω ότι οι εξελίξεις που αναμένετε σας κάνουν νευρικούς αλλά οφείλετε να αποφύγετε όλες εκείνες τις σπασμωδικές κινήσεις που θα υπονομεύσουν το τελικό αποτέλεσμα.
Στα ερωτικά, θα περάσετε αρκετό χρόνο με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και θα εκτιμήσετε απ’ την αρχή τις αρετές του.  

Τοξότης

Ο Άρης σας κάνει να αισθάνεστε αιχμάλωτοι των συναισθημάτων σας και αυτό μοιραία θα οδηγήσει σε έκρηξη. Εκτονωθείτε, αν αυτό κρίνετε σκόπιμο, αλλά προσέξτε τις παράπλευρες απώλειες. Δεν σας συμφέρει να ξεσπάσετε σε άτομα που δεν φταίνε.
Μια υποχρέωση απ’ τα παλιά έρχεται να σας στοιχειώσει και αυτή τη φορά πρέπει να την διεκπεραιώσετε σωστά και οριστικά.  

Αιγόκερως

Έχει έρθει η ώρα να αναζητήσετε την αστεία πλευρά των πραγμάτων. Αρκετά με τη μόνιμη αυστηρότητα. Ή θα διασκεδάσετε τώρα ή θα μονάσετε. Τα σωστά άτομα μπορούν να σας οδηγήσουν στην πολυπόθητη αλλαγή αλλά θα πρέπει πρώτα να τα αφήσετε.
Η Σελήνη σας στέλνει μπόλικες πληροφορίες σχετικά με εκείνον που σας ενδιαφέρει ερωτικά.  

Υδροχόος

Ερμηνεύστε με ηρεμία και λογική τα σήματα που σας στέλνει εκείνος ο Παρθένος και θα δείτε ότι όλο αυτό το παιχνίδι θα έχει αίσιο τέλος. Είναι παράλογο να απαιτείτε από τους άλλους να σας μιλούν ευθέως όταν εσείς πρώτοι μιλάτε με γρίφους.
Η Αφροδίτη σας βοηθάει να επιστρατεύσετε την πονηριά σας όπου οι περιστάσεις την “σηκώνουν”.  

Ιχθύς

Ο Κρόνος σας χαρίζει την συγκέντρωση που σας έλειπε, ώστε να τελειώσετε μια και καλή τη δουλειά που αναλάβατε (πριν περίπου πέντε αιώνες) και να φέρετε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Άντε, καιρός σας ήταν.
Η ατμόσφαιρα γίνεται ιδιαίτερα ρομαντική ανάμεσα σε σας και σε ένα πρόσωπο καινούργιο στη ζωή σας. Μη βιαστείτε όμως να βγάλετε συμπεράσματα.

Πηγή: lifo.gr