Στην σκηνή του «Παλλάς» θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον Γιάννη Πάριο, από τον Δεκέμβριο, όπου θα παρουσιάσει μία παράσταση βασισμένη στην ανάγκη εξωτερίκευσης ψυχής και μνήμης, με την ωριμότητα του σήμερα. Με τίτλο «Όλα μου τα σ’ αγαπώ», ο γνωστός τραγουδιστής, θα ερμηνεύσει τα τραγούδια που αγάπησε, που τον στιγμάτισαν, με εικόνες γεμάτες φεγγαρόφωτο και μία θάλασσα γεμάτη μουσική. Όλα αυτά θα συμβούν, ξεφυλλίζοντας το ημερολόγιο του και αναπολώντας ωραίες στιγμές του παρελθόντος και του παρόντος.

Έχοντας στο πλευρό του, τους μουσικούς του, ο Γιάννης Πάριος, ετοιμάζεται να στήσει μία παρέα φίλων, σε μία ξέγνοιαστη βραδιά, ξεχνώντας τα πάντα!

Την  παράσταση θα «ανεβάσει» η Ελληνική Θεαμάτων, όπου κάθε χρόνο, επιχειρεί να φέρει πολύ κοντά, αγαπημένους καλλιτέχνες με το κοινό τους, διοργανώνοντας ωραίες βραδιές που χαράσσονται στις μνήμες μας.

Μετά το πέρας των εμφανίσεων, ο Γιάννης Πάριος θα δώσει την σκυτάλη στη Μαρινέλλα και τον Κώστα Χατζή, παρουσιάζοντας το ρεσιτάλ που είχαν επαναλάβει πριν από 36 χρόνια.

πηγή: citypress.gr