Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (13 Αυγούστου 2012) Κριός
Οι πιο κοντινές σας σχέσεις αποτελούν καθρέφτη της προσωπικότητάς σας. Είμαστε οι επιλογές μας και καλό θα ήταν να το θυμάστε αυτό την επόμενη φορά που θα αναζητήσετε τον υπαίτιο των προβλημάτων σας.
Η Αφροδίτη ευνοεί τα ερωτικά σας και συγκεκριμένα τις δεύτερες (και συχνά τρίτες) ευκαιρίες. Αφήστε την κατάσταση να κυλήσει μόνη της.  

Ταύρος

Μην υπεραναλύετε κάθε τι που διαδραματίζεται στη ζωή σας γιατί κινδυνεύετε να χάσετε την ουσία. Οι Σκορπιοί δίπλα σας, σας βοηθούν να ζήσετε τη στιγμή και να βάλετε τον προγραμματισμό στην άκρη προς το παρόν κι αυτό μόνο θετικά αποτελέσματα πρόκειται να έχει.
Η μελαγχολία που φέρνει η Σελήνη είναι αναμενόμενη αλλά και εντελώς αντιμετωπίσιμη.  

Δίδυμος

Τα πράγματα είναι λίγο σκούρα στα ερωτικά γιατί ο θυμός και η αγανάκτηση έχουν θολώσει την κρίση και των δυο πλευρών. Ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα και να ασχοληθείτε επιτέλους με κάτι άλλο.
Θετικές οι εξελίξεις στο πεδίο των επαγγελματικών- τα πράγματα δεν είναι όσο μαύρα κι άραχνα πιστεύατε.  

Καρκίνος

Ο ρομαντισμός αυξάνεται και τώρα η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη υποσχέσεις και ερωτικά υπονοούμενα. Είναι στο χέρι σας να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα, αρκεί να βρείτε το θάρρος να απευθυνθείτε με τον σωστό τρόπο στο σωστό πρόσωπο.
Προσοχή στους Ιχθείς σήμερα γιατί τα ΄χουν μαζί σας για κάποιον απροσδιόριστο λόγο. Πάρτε τους με το μαλακό.  

Λέων

Ο Δίας ενισχύει την αυτογνωσία σας με πολλούς τρόπους, επομένως η σημερινή είναι μια μέρα πολύ σημαντικών διαπιστώσεων. Επιτέλους οι αμφιβολίες και οι δεύτερες σκέψεις διαλύονται και τώρα ξέρετε επακριβώς τι ζητάτε και πως μπορείτε να το αποκτήσετε.
Εντάσεις στο χώρο της οικογένειας, που όμως μπορούν να διευθετηθούν με μια απλή και λογική εξήγηση.  

Παρθένος

Η δημιουργικότητά σας βρίσκεται στο peak της και ειδικά αν είστε καλλιτέχνες τώρα είναι η ώρα να λάβετε δράση. Δεν έχει σημασία που βρίσκεστε και τι κάνετε- διοχετεύστε την όρεξή σας σε κάτι ουσιώδες προτού τελειώσει η ευνοϊκή αυτή συγκυρία.
Αναταραχές στα ερωτικά που θα προκαλέσουν κάποια σύγχυση και αβεβαιότητα. Δεν σας πειράζει πάντως ιδιαίτερα η κατάσταση.  

Ζυγός

Αν βρίσκεστε σε σχέση, τώρα είναι η σωστή στιγμή να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τον/ τη σύντροφο γιατί η απόσταση τον τελευταίο καιρό είχε αρχίσει να αφήνει αισθητά σημάδια πάνω σας. Η Αφροδίτη ενισχύει τις προσπάθειές σας και σας προστατεύει συναισθηματικά.
Δεν έχετε χρόνο τώρα να ασχοληθείτε με χαζές παρεξηγήσεις μεταξύ φίλων- αφήστε τες να σας προσπεράσουν.  

Σκορπιός

Η μέρα είναι ιδανική για νέες γνωριμίες παντός είδους. Μπορεί να νιώθετε ακόμη δεσμευμένοι βαθιά μέσα σας, αλλά η αλήθεια είναι πως τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά και το μέλλον σας πρέπει κάπως να εξασφαλιστεί. Μην περιμένετε να μεριμνήσει κάποιος άλλος για σας.
Προσοχή στα οικονομικά- ένα δίλημμα μπορεί να ‘χει καταστροφικές συνέπειες.  

Τοξότης

Ο Άρης δημιουργεί ιδανικές συνθήκες έκφρασης για τους ελεύθερους και αδέσμευτους. Οι δυνατότητες είναι πολλές, αλλά δεν θα είναι εύκολο να επιλέξετε το πρόσωπο που πληροί τις περισσότερες προδιαγραφές. Να είστε αυστηροί στην κριτική σας- περιμένατε καιρό για αυτή τη στιγμή.
Τριβές με Αιγόκερους και Κριούς και το σφάλμα είναι μάλλον δικό σας.  

Αιγόκερως

Η δημόσια εικόνα σας είναι εξαιρετικά σημαντική για σας και τώρα ( σε αντίθεση με το παρελθόν) σας δίνεται η ευκαιρία να την επιμεληθείτε με τον τρόπο ακριβώς που σας ικανοποιεί. Ένας νέος κύκλος ανθρώπων ανοίγεται για σας οσονούπω.
Η Αφροδίτη τονίζει τα χαρακτηριστικά σας εκείνα για τα οποία είστε υπερήφανοι και η ερωτική έλξη φτάνει στα ύψη.  

Υδροχόος

Μήπως τελικά κάνετε εσείς κάτι λάθος στα ερωτικά; Μη σπεύδετε να ρίξετε το φταίξιμο αλλού- οι ιδιοτροπίες σας άλλωστε (ειδικά υπό την επήρεια της Σελήνης) παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στις σχέσεις σας με τον κόσμο.
Υιοθετήστε ένα πιο φιλικό στυλ και μην απωθείτε τους ανθρώπους είτε άμεσα είτε έμμεσα. Η διπλωματικότητα είναι το κλειδί.  

Ιχθύς

Ένα άτομο που μπαίνει σαν σίφουνας στη ζωή σας φέρνει την πνευματικότητα στο προσκήνιο και σας θυμίζει κάποιες πλευρές του εαυτού σας που είχατε ξεχάσει.
Τα ακραία ερωτικά συναισθήματα μπορούν να οδηγήσουν σε ακραίες ενέργειες και τώρα είστε περισσότερο από ποτέ επιρρεπείς σε κάτι τέτοιο. Εμπιστευτείτε τους φίλους σας στις μεγάλες αποφάσεις.

Πηγή: lifo.gr