current views are: 1

14 Αυγούστου 2012
Δημοσίευση04:47

Έχεις άστρα…14 Αυγούστου

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (14 Αυγούστου 2012)

Δημοσίευση 04:47’
αρθρο-newpost

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (14 Αυγούστου 2012)

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (14 Αυγούστου 2012)
Κριός
Ένα γράμμα ή μια κλήση ενδέχεται να σας αναστατώσει σήμερα, φέρνοντας αρνητικά νέα που αφορούν στα οικονομικά σας. Μην πτοηθείτε ωστόσο, γιατί η Αφροδίτη αντιστρέφει το κλίμα της κακοτυχίας με ερωτικές εκπλήξεις γύρω στο βράδυ.
Αποφύγετε τον κίνδυνο της σύγκρουσης με άσχετους, στην προσπάθειά σας να ρίξετε την ευθύνη κάπου. Μακροπρόθεσμα θα γυρίσει εναντίον σας.  

Ταύρος

Τα πράγματα στα ερωτικά βρίσκονται πέρα από τον έλεγχό σας, γι’ αυτό καλό θα ήταν να τα αφήσετε να κυλήσουν χωρίς πολλά πολλά. Το τοπίο τελικά θα ξεκαθαρίσει μόνο του και τα συναισθήματα θέλουν χρόνο ακόμα για να ωριμάσουν.
Η ζήλεια θα κάνει την εμφάνισή της σε αρκετές εκφάνσεις της σημερινής ημέρας και πρέπει να αντιμετωπιστεί υπεύθυνα (όσο κι αν σας κολακεύει μερικές φορές).  

Δίδυμος

Ο Ερμής σας γυρνάει στα (ένδοξα) περασμένα και σιγά σιγά συνειδητοποιείτε ότι η θυσία που σκέφτεστε να κάνετε παραείναι μεγάλη για τα σημερινά δεδομένα. Όπως και να ‘χει, μην κάνετε τίποτα επειδή “πρέπει” ή επειδή έτσι σας είπαν.
Ένα μειονέκτημα γίνεται πλεονέκτημα με ανέλπιστο τρόπο και μεταβάλλει άρδην τις ερωτικές ισορροπίες.  

Καρκίνος

Έντονες συγκινήσεις σας περιμένουν στον χώρο της εργασίας κι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Οι κοινωνικές σας σχέσεις εν γένει δοκιμάζονται και είναι στο χέρι σας να φανείτε αντάξιοι των περιστάσεων.
Τα ερωτικά αποκαθίστανται κατά κάποιο τρόπο, αφού τόσο η δική σας πλευρά όσο και η άλλη έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια και την ειλικρίνεια (έστω και καθυστερημένα).  

Λέων

Ένα περιστατικό φέρνει απότομα εκνευρισμό, γεγονός που μάλλον θα σας οδηγήσει σε σπατάλες ενέργειας. Ευτυχώς ο Δίας θα σας βοηθήσει τελικά να διοχετεύσετε την όρεξη και τη δημιουργικότητά σας στη σωστή κατεύθυνση παρόλους τους αντιπερισπασμούς.
Η χημεία σας με τους Υδροχόους βρίσκεται στην καλύτερή της φάση και δημιουργεί ερωτικές προοπτικές.  

Παρθένους

Υπάρχουν ορισμένες δουλειές που πρέπει να γίνουν τώρα, Παρθένοι, γι’ αυτό μην κωλυσιεργείτε άδικα- σε βάρος σας θα γυρίσει. Όλα δείχνουν, ούτως ή άλλως, πως στη δουλειά σας περιμένουν χρήσιμες γνωριμίες που δεν μπορείτε να αγνοήσετε.
Μην παραβλέψετε σημαντικές πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά σας από δυσπιστία. Κάθε τι έχει τη σκοπιμότητά του σήμερα.
 
Ζυγός
Κάποιος προσπαθεί να διασπάσει την ενότητα μιας ομάδας ή κοινότητας στην οποία τυχαίνει να ανήκετε και ο κλήρος έλαχε σε σας να ανατρέψετε την κατάσταση. Μη διστάσετε να γίνετε σκληροί όταν πρέπει.
Μείνετε εκτός των ερωτικών καυγάδων τρίτων. Δεν έχει σημασία αν η παρέμβασή σας ζητείται από κάποιον καλό φίλο ή όχι.
 
Σκορπιός
Ο Κρόνος σας ενδυναμώνει ακόμα και τις στιγμές που όλα γύρω σας μοιάζουν να καταρρέουν. Έχετε τώρα τη δύναμη να διεκδικήσετε τόσο τους ερωτικούς στόχους που αναβάλλατε από φόβο, όσο και τους επαγγελματικούς που γεννήθηκαν πρόσφατα.
Εξομάλυνση στα οικονομικά σας- επιτέλους παίρνετε μια ανάσα μέσα στο κλίμα της γενικής δυσχέρειας.
 
Τοξότης
Τοξότες, ήρθε η ώρα να τολμήσετε το απίστευτο αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Περιμένατε πολύ καιρό, η ιδανική στιγμή δεν ήρθε ποτέ από μόνη της, επομένως πρέπει να την δημιουργήσετε εσείς. Βγάλτε από μέσα σας αυτό που σας βασανίζει ακόμη κι αν βιώσετε σκληρή απόρριψη.
Βελτίωση στα επαγγελματικά- αυτοί που πρέπει, παύουν να σας βλέπουν ως βοηθούς.  

Αιγόκερως

Μια μεγάλη αλλαγή λαμβάνει χώρα στο σπίτι αλλά δεν είναι ακόμη σαφές αν αφορά τα πράγματα ή τις συναισθηματικές καταστάσεις. Σε κάθε περίπτωση, προετοιμάστε τον εαυτό σας και απαγκιστρωθείτε από οτιδήποτε έχει κάνει τον κύκλο του.
Στασιμότητα στα ερωτικά- η Αφροδίτη σας δίνει τη ρουτίνα που έχετε ανάγκη τη δεδομένη στιγμή.  

Υδροχόος

Ένα δίλημμα παρουσιάζεται μπροστά σας και δεν είναι βέβαιο αν και κατά πόσο έχετε την ωριμότητα ή τη διαύγεια να ανταποκριθείτε στην ευθύνη που δημιουργεί. Κάντε υπομονή και μην σπεύσετε να δώσετε κάποια λύση τώρα, που δεν σας αντιπροσωπεύει.
Η προβληματική επικοινωνία στα ερωτικά μπορεί να οδηγήσει σε πληγωμένους εγωισμούς και ανόητες παρεξηγήσεις.  

Ιχθύς

Ένα ταξίδι μπορεί να φέρει την αλλαγή που ζητάτε, αλλά μαζί μπορεί να φέρει και άλλες πολλές που δεν ζητήσατε ποτέ. Είστε διατεθειμένοι να αναλάβετε το ρίσκο και να κινηθείτε πέρα από πλέγμα ασφαλείας σας;
Τα ερωτικά προχωρούν με μεγάλη ταχύτητα και οι εξελίξεις διαδέχονται η μια την άλλη. Ίσως πρέπει να ανακόψετε τους τόσο ταχείς ρυθμούς τους, για το δικό σας καλό.

Πηγή: lifo.gr