current views are: 1

14 Αυγούστου 2012
Δημοσίευση17:01

Ο Σον Πεν σκηνοθετεί έναν αγώνα επιβίωσης!

Ο Σον Πεν θα περάσει για πέμπτη φορά στην καριέρα του πίσω από τις κάμερες, αποδεικνύοντας ότι πέρα από σπουδαίος ηθοποιός είναι και ανήσυχο καλλιτεχνικό πνεύμα.  

Δημοσίευση 17:01’
αρθρο-newpost

Ο Σον Πεν θα περάσει για πέμπτη φορά στην καριέρα του πίσω από τις κάμερες, αποδεικνύοντας ότι πέρα από σπουδαίος ηθοποιός είναι και ανήσυχο καλλιτεχνικό πνεύμα.  

Ο Σον Πεν θα περάσει για πέμπτη φορά στην καριέρα του πίσω από τις κάμερες, αποδεικνύοντας ότι πέρα από σπουδαίος ηθοποιός είναι και ανήσυχο καλλιτεχνικό πνεύμα.   Οι ιστορίες επιβίωσης φαίνεται πως εξιτάρουν τον 52χρονο Αμερικανό, ο οποίος μετά το “Into the wild” (2007) επιστρέφει με το “Crazy for the storm”, που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.   

Η ταινία θα είναι μεταφορά του αυτοβιογραφικού βιβλίου του Norman Ollestad, που αφηγείται με ποιο τρόπο ο πατέρας του τον προετοίμασε για τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του.   

Ο πατέρας του συγγραφέα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ανταγωνιστικός τύπος. Λάτρης των σπορ, πάντα ανακάλυπτε νέους τρόπους για να σκληραγωγήσει τον μικρό γιο του. Σε ηλικία μόλις τριών ετών ο Norman είχε ήδη διδαχθεί σκι και σέρφινγκ, παρότι ο ίδιος δεν χαιρόταν ιδιαίτερα για το σκληρό πρόγραμμα που του επιφύλασσε ο πατέρας του. Όμως αυτά τα μαθήματα αποδείχτηκαν πολύτιμα, όταν σε ηλικία 11 ετών ο μικρός βρέθηκε σε ένα μικρό αεροπλάνο που συνετρίβη στα βουνά San Gabriel.

Μέσα ήταν ακόμη μια γυναίκα, ο πατέρας του και ο πιλότος. Προορισμός τους ήταν μια τοποθεσία όπου θα διεξαγόταν ένας διαγωνισμός σκι.   

Ο μοναδικός που επιβίωσε από το ατύχημα ήταν ο Norman, o οποίος έβαλε σε εφαρμογή, ό,τι είχε μάθει από τον πατέρα του, προκειμένου να επιβιώσει και να βρει τον δρόμο του μέσα από τα βουνά. Σε πρώτο πλάνο θα βρίσκεται η σχέση πατέρα-γιου, ενώ παράλληλα θα σκιαγραφείται η αναμέτρηση του ανθρώπου με τη φύση.

πηγή:monopoli.gr


σχετικα αρθρα