current views are: 1

15 Αυγούστου 2012
Δημοσίευση06:54

Έχεις άστρα…15 Αυγούστου

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Δημοσίευση 06:54’
αρθρο-newpost

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Συνηθίζετε να δίνετε υπερβολική σημασία στον αυτοέλεγχο, ξεχνώντας ότι καμιά φορά το πρόγραμμα “σηκώνει” αρκετές παρεκτροπές. Μη φοβάστε να τσαλακωθείτε- κάτι τέτοιο θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα στα ερωτικά.

Οι ιδέες που γεννάτε χάρη στην επιρροή της Σελήνης θα φανούν πολύ χρήσιμες, ειδικά σε ό, τι αφορά τα οικονομικά σας πλάνα.

 

Ταύρος

Μην αφήνετε τις διαφωνίες και τις παρεξηγήσεις να τραβάνε πολύ. Καλύτερα να επιλύσετε τώρα ό, τι εκκρεμεί για να ασχοληθείτε απρόσκοπτα με αυτά που πραγματικά σας απασχολούν και έχουν σημασία.

Η αφοσίωσή σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο επιτέλους αποδίδει καρπούς. Η Αφροδίτη επιβραβεύει την κρίση αλλά και τον συνολικό σας κόπο.

 

Δίδυμος

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται θεαματικά και το άγχος που κουβαλούσατε τον τελευταίο καιρό αρχίζει να διαλύεται. Κάνετε ένα μεγάλο άλμα στις κοινωνικές σας επαφές και αυτό ενδεχομένως να απαιτήσει αρκετό χρόνο για να το συνηθίσετε.

Συγκρούσεις σας περιμένουν στα ερωτικά, που όμως θα αποδειχτούν ιδιαίτερα εποικοδομητικές μακροπρόθεσμα. Τα πάντα γίνονται για κάποιο λόγο.

 

Καρκίνος

Κάποιος κοντινός σας φίλος έχει ανάγκη τη βοήθειά σας αλλά διστάζει να σας τη ζητήσει. Εδώ παίζει σημαντικότατο ρόλο η έμφυτη διαίσθησή σας. Αφήστε το ένστικτό σας να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει και ίσως βρείτε κάποιες απαντήσεις και για τις προσωπικές σας αναζητήσεις.

Ούριος ο άνεμος του Ερμή- τα ερωτικά σας προωθούνται γρήγορα.

 

Λέων

Ξοδέψτε χρόνο για να ακούσετε και όχι για να κριτικάρετε. Αυτή τη στιγμή οι πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σας (ιδίως αν προέρχονται από κάποιον Ιχθύ) μπορούν να αποδειχτούν μείζονος σημασίας για τον τομέα των ερωτικών.

Εξομαλύνονται οι σχέσεις με την οικογένεια. Ό, τι σας χώριζε προηγουμένως τώρα φαντάζει εντελώς χαζό.

 

Παρθένος

Ένα απρόοπτο περιστατικό που αφορά κάποια γυναικεία ύπαρξη της ζωής σας θα προκαλέσει έντονα συναισθήματα συγκίνησης και ορισμένες προτεραιότητές σας ενδέχεται να αλλάξουν. Υποδεχτείτε την αλλαγή με θετικό πνεύμα.

Η αυτοπειθαρχία στα ερωτικά θα ευνοήσει το σχέδιό σας και θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό στόχο σας.

 

Ζυγός

Το επικοινωνιακό σας χάρισμα βρίσκεται σήμερα στην κορύφωσή του. Η ανταλλαγή ιδεών αλλά και η σιωπηρή εγκεφαλική επαφή με τον κόσμο θα γίνουν ευκολότερα από κάθε άλλη φορά, γεγονός που όχι απλά θα σας βολέψει αλλά θα σας βγάλει και από δύσκολες θέσεις (κυρίως στα ερωτικά).

Προσοχή στις υποσχέσεις και τα σχέδια των Κριών- δεν είναι να τα εμπιστεύεστε.

 

Σκορπιός

Εσείς μπορεί να νομίζετε πως τα ‘χετε όλα λυμένα αλλά ο Δίας έχει άλλα σχέδια για σας. Η μέρα χαρακτηρίζεται από συνεχείς ανατροπές (συναισθηματικές και πρακτικές), γι’ αυτό ετοιμαστείτε να προσαρμόσετε τη συμπεριφορά σας στα εναλλασσόμενα δεδομένα.

Δεν είναι καλή μέρα για δεσμεύσεις- περιμένετε να περάσει το κλίμα της αβεβαιότητας.

 

Τοξότης

Ο Κρόνος σας κάνει ανοιχτούς σε νέες ιδέες και ξαφνικά η προοπτική μιας αυστηρής δέσμευσης δεν σας φαίνεται και τόσο απαγορευτική. Μεταχειριστείτε ανθρώπους και καταστάσεις με λεπτότητα σήμερα, γιατί οι ισορροπίες  είναι εύθραυστες.

Αρκετή κατανόηση δείξατε σε ορισμένους- η υπομονή σας έφτασε στο όριο και δεν πρόκειται να το ξεπεράσει.

 

Αιγόκερως

Η πρόοδος των ερωτικών σας προκαλεί πρωτόγνωρη ικανοποίηση (δικαίως) αλλά μην αισθανθείτε ούτε λεπτό ότι δέσατε τον γάιδαρό σας. Η κατάσταση είναι ακόμα ρευστή και ο κόσμος απρόβλεπτος.

Μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα και σας χαρίζει την αυτοπεποίθηση που χρειαζόσασταν. Λιγότερη καχυποψία πάντως θα σας έκανε καλό.

 

Υδροχόος

Ο Άρης σας απαλλάσσει από την παθητικότητα στην οποία είχατε περιέλθει τον τελευταίο καιρό, δίνοντάς σας έναν πιο ενεργό ρόλο σε ό, τι αφορά τα ερωτικά και την εν γένει κοινωνική σας παρουσία.

Μη φοβηθείτε σήμερα να αντιμετωπίσετε ευθέως όσους και όσα σας θέτουν εμπόδια. Αν χρειαστεί, δείξτε χωρίς δισταγμό το σκληρό σας πρόσωπο.

 

Ιχθύς

Η αναγνώριση της σκληρής σας δουλειάς θα επιβεβαιώσει κατά κάποιο τρόπο την αφοσίωσή σας και θα σας γεμίσει με όρεξη και υπομονή για ό, τι θα ακολουθήσει. Προσοχή στους Τοξότες και τις περίεργες συμμαχίες που αναπτύσσουν.

Η ερωτική πρόκληση ίσως σας φανεί υπερβολικά μεγάλη, αλλά αξίζει τον κόπο να την αντιμετωπίσετε ως έχει.

 

Πηγή: lifo.gr