Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Είστε ιδιαίτερα ευάλωτοι σε επιρροές σήμερα, γεγονός που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ούτε απαραίτητα καλό αλλά ούτε και κακό. Προσπαθήστε να φιλτράρετε τις πληροφορίες που δέχεστε, χωρίς να πέφτετε στην εύκολη παγίδα της ερωτικής εξάρτησης.

Η Σελήνη σας βοηθάει να φτάσετε στο πολυπόθητο συμπέρασμα και είναι θέμα χρόνου να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση στα οικονομικά/επαγγελματικά.

 

Ταύρος

Τα ψέματα τελείωσαν και πρέπει τώρα με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο να δώσετε τέλος στο ερωτικό τρίγωνο, προτού πληγωθούν ανεπανόρθωτα όλοι όσοι συμμετέχουν σ’ αυτό. Φέρτε τα ερωτικά σας στα μέτρα σας και μην προσπαθείτε να γίνετε κάποιος άλλος.

Ο Κρόνος συμβάλλει στην επανόρθωση των οικονομικών σας, για την οποία ίσως και να χρειαστούν μερικές θυσίες.

 

Δίδυμος

Ένα απρόσμενο νέο φτάνει στα αυτιά σας από κάποια ασυνήθιστη πηγή, που σας κάνει να αισθανθείτε πιο σίγουροι και ασφαλείς σε ό, τι έχει να κάνει με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και κυρίως τις ερωτικές. Φαίνεται πως η επιβεβαίωση που ζητούσατε, ήρθε με τον καλύτερο τρόπο.

Οι Ζυγοί προσπαθούν να σας κρύψουν πράγματα σήμερα- κινηθείτε κατάλληλα.

 

Καρκίνος

Μην τα βάζετε με αυτούς που δεν φταίνε, όσο μεγάλος κι αν είναι ο θυμός σας. Έχει έρθει ο καιρός να μάθετε να πνίγετε τον εκνευρισμό σας όταν πρέπει και να τον διοχετεύετε προς τη σωστή κατεύθυνση όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες. Ο Δίας σας βοηθάει να διαχειριστείτε τις κρίσεις.

Καλά νέα στα ερωτικά. Θα πρέπει όμως να κάνετε πολύ προσεκτικό παιχνίδι.

 

Λέων

Η επιρροή που ασκείτε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σήμερα. Χωρίς να φτάσετε στο σημείο της εκμετάλλευσης, επωφεληθείτε του προνομίου σας και θα ευνοηθείτε αφάνταστα.

Κάντε κράτει στις σπατάλες και αρχίστε να φυλάτε χρήματα για τις επόμενες μέρες. Κάτι σημαντικό θα ανακύψει, στο οποίο θα πρέπει να ανταποκριθείτε.

 

Παρθένος

Η Αφροδίτη σας βοηθάει να κατανοήσετε αλλά και να συναισθανθείτε μια πραγματικότητα που προηγουμένως σας άφηνε αδιάφορους κι αυτό δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί πρόοδος. Αγκαλιάστε τη νέα πλευρά του εαυτού σας και μοιραστείτε την με εκείνον που πρέπει.

Οι συγκρούσεις στο πλαίσιο της οικογένειας είναι αναμενόμενες σήμερα και δεν πρέπει να σας ανησυχήσουν.

 

Ζυγός

Η σχέση σας με τον/τη σύντροφο φτάνει σε οριακό σημείο. Αυτό σημαίνει είτε πως ήρθε η ώρα για την μεγάλη εξέλιξη, είτε πως ήρθε η ώρα του τερματισμού. Δείτε την κατάσταση αντικειμενικά και αντιμετωπίστε την με υπευθυνότητα για να μην ταλαιπωρηθείτε.

Δυσκολίες διαφαίνονται στα επαγγελματικά. Κάντε υπομονή και αφήστε κατά μέρος την άρνηση και την αντιδραστικότητα.

 

Σκορπιός

Ο Ερμής σας κάνει επιρρεπείς σε μικροατυχήματα, γι’ αυτό έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα. Οι σωστοί άνθρωποι βρίσκονται στο πλευρό σας πλέον, άρα οι κακοτοπιές που πρέπει να αποφύγετε μόνοι σας γίνονται ολοένα λιγότερες.

Τα όνειρά σας, σας δίνουν μια κατατοπιστική εικόνα του υποσυνειδήτου σας. Γίνετε οι ψυχαναλυτές του εαυτού σας και θα δείτε πως θα βοηθηθείτε.

 

Τοξότης

Δεν σας κούρασαν ακόμα οι υστερίες και οι σκηνές μες στη μέση του δρόμου; Δεν είστε υποχρεωμένοι να δείχνετε ανοχή σε ό, τι αντιτίθεται στην ηθική σας. Εκμεταλλευτείτε το δυναμικό ρεύμα του Άρη και απαλλαχτείτε από κάθε τι περιττό, που σας επιβαρύνει.

Η επαφές σας με τους Διδύμους ανοίγουν ένα παράθυρο στο μέλλον.

 

Αιγόκερως

Μην αφήνετε τους γύρω σας να επηρεάζουν την κρίση σας, ειδικά τώρα που η διαίσθησή σας βρίσκεται στο peak της. Είστε σε θέση να αποφασίσετε για τον εαυτό σας και καλό θα ήταν να απομακρύνετε όσους, από σκοπιμότητα, θέλουν να σας αλλάξουν μυαλά.

Σε θετική τροχιά τα οικονομικά σας. Η λελογισμένη διαχείριση αποδίδει επιτέλους καρπούς.

 

Υδροχόος

Ένα κοινωνικό event μπορεί να έχει περισσότερη σημασία απ’ όση νομίζετε. Διευρύνετε τον κύκλο σας πάση θυσία και παίξτε με όλα τα παιχνίδια που σας δίνονται. Είναι κρίμα να αφήνετε δυνατότητες και ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες.

Ο Πλούτωνας σας γυρνάει για λίγο στο παρελθόν και σας φέρνει αντιμέτωπους με μια μισοτελειωμένη ερωτική υπόθεση.

 

Ιχθύς

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σήμερα. Μια συνάντηση, ένα τηλεφώνημα, κάποιο υπονοούμενο, όλα έχουν την ξεχωριστή τους σημασία, που προοικονομεί μια μεγάλη εξέλιξη. Φερθείτε προσεκτικά και υπομονετικά και θυμηθείτε πως στην αρχή κανείς δε δείχνει όλα του τα χαρτιά.

Έντονη η χημεία σας με Υδροχόους και Σκορπιούς- κάντε κάτι γι’ αυτό.

Πηγή: lifo.gr