Μεγάλη είναι η ζήτηση των εισιτηρίων για τη συναυλία- αφιέρωμα στο Δημήτρη Μητροπάνο με τίτλο «Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη» που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου στο Καυταντζόγλειο Στάδιο.  Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία των ΚΑΠΗ του δήμου Θεσσαλονίκης για την ενίσχυση των μελών που έχουν πρόβλημα διαβίωσης.Οι καλλιτέχνες που θα πάρουν μέρος στη συναυλία θα ερμηνεύσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και τραγούδια από τις σπουδαιότερες δισκογραφικές δουλειές του.

Συμμετέχουν: Στέλιος Διονυσίου, Γιώργος Κατσαρός, Βαγγέλης Κορακάκης, Γιάννης Κότσιρας, Γιάννης Μηλιώκας, Μανώλης Μητσιάς, Θάνος Μικρούτσικος, Δημήτρης Μπάσης, Λάκης Παπαδόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης και Διονύσης Τσακνής. Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ο ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος.

Τους καλλιτέχνες θα συνοδεύσει η 12μελής ορχήστρα του Δημήτρη Μητροπάνου.Εισιτήρια προπωλούνται σε όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης (από Δευτέρα έως Παρασκευή 08.00-14.00), στα εκδοτήρια της Πλατείας Αριστοτέλους (από Δευτέρα έως Σάββατο 10.00-15.00 & 17.30-21.30) και στο Δημαρχιακό Μέγαρο (Βασ. Γεωργίου 1, από Δευτέρα έως Παρασκευή 08.00-14.00).