Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια 


Κριός

Το σχέδιό σας βαίνει κατ’ευχήν αλλά δεν είναι ακόμη ώρα να εφησυχάσετε. Υπάρχουν πολλά πρακτικά ζητήματα που πρέπει να διευθετήσετε (ειδικά η ζήλεια ενός συγκεκριμένου ατόμου) και ο δρόμος προς την ηρεμία είναι ακόμα μακρύς.
Ο Άρης πυροδοτεί το κλίμα ανάμεσα σε σας και το αντικείμενο του πόθου σας με αστείες αφορμές.  

Ταύρος

Δώστε στον κόσμο αυτό που χρειάζεται από σας, δεν είναι ανάγκη να τσιγκουνεύεστε τα συναισθήματά σας. Όσοι πρόδωσαν την εμπιστοσύνη σας θα αντιμετωπίσουν το εκδικητικό ρεύμα της Αφροδίτης, που θα τους βάλει στη θέση τους μια και καλή.
Η έμπνευση σας χτυπάει την πόρτα και καλά θα κάνετε να της ανοίξετε.  

Δίδυμος

Η απόσταση που κρατήσατε έχει σίγουρα κλείσει μερικές πληγές, βοηθώντας σας παράλληλα να δείτε τα πράγματα πιο ώριμα και κατασταλαγμένα. Τώρα είναι η σωστή στιγμή να κάνετε την κίνηση επαναπροσέγγισης με τα μέσα που επιβάλλονται.
Προσοχή στις προτάσεις που δέχεστε από τους Παρθένους- έχουν τον τρόπο να αποκρύπτουν σημαντικές λεπτομέρειες.  

Καρκίνος

Υπήρξατε υπερβολικά σκληροί με ένα πρόσωπο του κύκλου σας και η συμπεριφορά σας θα ανταποδοθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Ο Κρόνος συμβάλλει στην αλλαγή της στάσης σας απέναντι στους ηττημένους εραστές και εγκαινιάζει μια καινούργια περίοδο επικοινωνίας.
Άνοδος στα οικονομικά σας- η πειθαρχία ανταμείβεται και με το παραπάνω σήμερα.  

Λέων

Είναι η μέρα με τις μεγαλύτερες ερωτικές προκλήσεις. Δεν αρκεί να είστε τολμηροί για να τις αναλάβετε επιτυχώς- πρέπει να είστε και ιδιαίτερα προσεκτικοί με όσους τυχόν θιγούν από τη στάση σας, γιατί αυτοί θα προσπαθήσουν να σας βλάψουν. Η απόρριψη δεν είναι εύκολο πράγμα.
Οι συγκρούσεις στη δουλειά ελαχιστοποιούνται χάρη στην παρέμβαση ενός προϊστάμενου.  

Παρθένος

Μην γυρνάτε στα παλιά, Παρθένοι. Αν δεν θέλετε κάποιον, μην τον βασανίζετε χωρίς λόγο. Στο τέλος κανείς δεν θα μείνει αλώβητος και το ξέρετε καλά. Εστιάστε σε όσους έχουν πιθανότητες να σας χαρίσουν ένα βέβαιο μέλλον.
Η Σελήνη προκαλεί σύγχυση σε ορισμένες φιλικές σας σχέσεις- οι προθέσεις και οι πράξεις μπερδεύονται με πολύ περίεργο τρόπο.
 
Ζυγός

Τα πράγματα δεν είναι όσο απλά φαίνονται. Υπάρχουν πληροφορίες, κυρίως σχετικές με τα ερωτικά, που σας διαφεύγουν, γι’ αυτό αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις εν θερμώ. Ο Ερμής επιτείνει το κλίμα της άγνοιας, αλλά η κατάσταση θα αλλάξει σύντομα (και κάποιο ζώδιο της γης θα ευθύνεται γι’ αυτό).
Βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης- επιτέλους παίρνετε τα χρήματα που περιμένατε.  

Σκορπιός

Μήπως αρχίσατε να δένεστε με εκείνον που είχατε πει ότι δεν θα δενόσασταν ποτέ; Η ζωή είναι απρόβλεπτη, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα την αφήσετε να σας πηγαίνει όπου θέλει αυτή. Χτίστε τις άμυνές σας και προστατέψτε τα συναισθήματά σας, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα γίνετε λίγο ψυχροί για ένα διάστημα.  

Τοξότης

Η οικογένεια σας χρειάζεται- στραφείτε σ’ αυτή προτού να είναι αργά. Οι διαφορές σας δεν είναι αγεφύρωτες, γι’ αυτό υπάρχει ακόμα περιθώριο εποικοδομητικής συνεννόησης.
Η Αφροδίτη ενισχύει το επικοινωνιακό σας χάρισμα και σας βοηθάει να παίξετε το ερωτικό παιχνίδι με τους όρους σας. Δεν είναι κακό να του ψήσετε το ψάρι στα χείλη για λίγο.  

Αιγόκερως

Έχετε μπλέξει με κάποιον που αρέσκεται στο να σας θέτει απαγορεύσεις και περιορισμούς, αλλά-πιστέψτε με- σύντομα αυτή η κατάσταση θα σας κουράσει. Θα πρέπει είτε να γυρίσετε εντέχνως τη σχέση υπέρ σας, είτε να ετοιμαστείτε για οριστικό αντίο.
Ο Πλούτωνας ευνοεί τον οίκο της φιλίας- να αναμένετε σημαντική υποστήριξη από εκεί.  

Υδροχόος

Φοβάμαι πως οι καιροί που μπορούσατε να κρυφτείτε αποτελεσματικά, έφυγαν ανεπιστρεπτί. Οφείλετε τώρα (μιας και ο Δίας σας χαρίζει πρωτόγνωρο θάρρος) να αντιμετωπίσετε εκείνον που φοβάστε κατάματα και να υποστείτε τις όποιες συνέπειες, θετικές ή αρνητικές.
Δώστε περισσότερη σημασία στα οικονομικά σας, για να προλάβετε την κρίση. Λεπτές κινήσεις, προσεκτικοί χειρισμοί.  

Ιχθύς

Κανονικά δεν πρέπει να τα βάζουμε με τον αγγελιαφόρο, αλλά μήπως ο συγκεκριμένος έχει κάποια σκοπιμότητα να σας φέρνει μόνο κακά νέα; Μην εμπιστεύεστε εκείνους που δεν σας έχουν αποδείξει την αξία τους ικανοποιητικά.
Συμφιλίωση προβλέπεται στα ερωτικά σήμερα. Η σφοδρή διαμάχη λαμβάνει τέλος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πηγή: lifo.gr