Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια 
Κριός

Αυτό το Σαββατοκύριακο οι πλανήτες συνωμοτούν για να σας δώσουν την ώθηση που χρειάζεστε στον ερωτικό τομέα. Ο δρόμος είναι ανοιχτός- το μόνο που μένει, είναι να βρείτε το απαιτούμενο θάρρος για να αφήσετε το στίγμα σας.
Η στήριξη των φίλων στο νέο σας επαγγελματικό πλάνο είναι δεδομένη- μη δοκιμάζετε όμως την υπομονή τους.  

Ταύρος

Η Αφροδίτη εμπνέει αρμονία στις κοινωνικές σας σχέσεις και θα παρατηρήσετε σταδιακά την επικοινωνία με τους άλλους να αυξάνεται ποσοτικά και ποιοτικά. Οι παροδικοί καυγάδες στον ερωτικό τομέα δεν πρέπει να σας προβληματίζουν ιδιαίτερα.
Προσοχή στα κελεύσματα των Αιγόκερων αυτές τις μέρες. Δεν σας συμφέρει να αντισταθείτε στην επιρροή τους.  

Δίδυμος

Οι τυχαίες συναντήσεις αυτό το Σαββατοκύριακο είναι μια σχεδόν θεόσταλτη αφορμή για να επανορθώσετε ορισμένα από τα σφάλματά σας και να ξαναχτίσετε κάποιες από τις παλιές σας σχέσεις σε πιο στέρεα θεμέλια. Μην υποτιμάτε την αναδρομική δύναμη του Κρόνου.
Καλά τα νέα στον οικονομικό τομέα, θα πάρετε μια ανάσα επιτέλους.  

Καρκίνος

Μερικά τραύματα δεν κλείνουν ποτέ, γι’ αυτό καλύτερα να σταματήσετε τις μάταιες προσπάθειες. Εστιάστε σε ό, τι καινούργιο σας παρουσιάζεται και μην ασχολείστε πλέον με υποθέσεις που σας ταλαιπώρησαν στο παρελθόν.
Ο Δίας σας κάνει πιο ενεργητικούς στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και οι πρωτοβουλίες που θα λάβετε τώρα δεν θυμίζουν σε τίποτα τον παλιό σας εαυτό.  

Λέων

Όσο κι αν θέλετε να αγνοήσετε κάποιες από τις υποχρεώσεις σας, το κόστος παραείναι μεγάλο για να το παίξετε χαλαροί κι αλέγκροι τώρα. Μείνετε αφοσιωμένοι στο στόχο σας και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε στο τέλος.
Σε θετική τροχιά τα ερωτικά σας- η διάσταση που φοβόσασταν δεν θα δημιουργηθεί απ’ ό, τι φαίνεται.
 
Παρθένος

Πάρτε τα επαγγελματικά σας περισσότερο στα σοβαρά, τίποτα δεν είναι δεδομένο, ειδικά αυτή την περίοδο. Αν χρειαστεί, επιστρατεύστε τη διπλωματικότητά σας- ο Άρης ευνοεί τον εποικοδομητικό ανταγωνισμό.
Κάποιος προσπαθεί απεγνωσμένα να σας στείλει ένα μήνυμα, αλλά εσείς είτε δεν θέλετε να το λάβετε, είτε αρέσκεστε στα παιχνίδια. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας.  

Ζυγός

Ο προγραμματισμός σας είναι ένα θέμα στο οποίο πρέπει να επενδύσετε αυτό το διάστημα. Υπάρχει η πιθανότητα να χάνετε πολύτιμες ευκαιρίες εξαιτίας του προβληματικού σας πλάνου.
Στα ερωτικά, η Αφροδίτη σας φέρνει αντιμέτωπους με μια δύσκολη απόφαση, η οποία θα πρέπει να ληφθεί είτε τώρα είτε αργότερα. Γλιτώστε τον εαυτό σας απ’ την ταλαιπωρία.  

Σκορπιός

Κρατήστε τους φίλους σας κοντά- θα τους χρειαστείτε όσο λίγες φορές αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι περίεργες κινήσεις των πλανητών θα σας φέρουν σε άβολη θέση και κάποιος θα πρέπει να είναι εκεί να σας προσέχει.
Νεύρα το απόγευμα του Σαββάτου, ηρεμία το μεσημέρι της Κυριακής. Οι διαθέσεις σας εναλλάσσονται αλλά δεν θα σας τρελάνουν.  

Τοξότης

Μήπως τελικά να αναθεωρούσατε την απόφαση που πήρατε πρόσφατα σχετικά με την τύχη μιας μακροχρόνιας σχέσης; Οι αμφιβολίες που σας προκαλεί ο Ερμής δεν είναι τυχαίες- ψάξτε τη φωτιά κάτω απ’ τον καπνό.
Μια νέα δραστηριότητα είναι εδώ για να σας προσφέρει νέες, χρήσιμες εμπειρίες, μην την απορρίψετε χωρίς δοκιμή.  

Αιγόκερως

Ο ρόλος του διαμεσολαβητή είναι λίγο αμήχανος και άχαρος αλλά θα σας ανταμείψει ηθικά. Είστε οι μόνοι που μπορούν να τον ενσαρκώσουν αυτή τη στιγμή με επιτυχία, γι’ αυτό κάντε την καρδιά σας πέτρα και συμβάλετε στην ευτυχία των γύρω σας.
Εκπλήξεις σας περιμένουν στα ερωτικά. Τελικά και οι πιο αδιάλλακτοι υποχωρούν κάποια στιγμή.  

Υδροχόος

Ο νέος τρόπος σας στην αντιμετώπιση του έρωτα είναι ήδη ένα τεράστιο βήμα για τα δεδομένα σας. Σταδιακά θα αφήσετε τη μέθοδο του υπονοούμενου και θα μάθετε να διεκδικείτε αυτό που θέλετε δυναμικά και ευθέως. Μη βιάζεστε όμως.
Άνοδος στα οικονομικά, που όμως δε σημαίνει ότι είστε ελεύθεροι να ενεργείτε ανεύθυνα.  

Ιχθύς

Βρίσκεστε στα πρόθυρα να κερδίσετε έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο και ο αγώνας σας αυτός δεν είναι μικρής σημασίας. Χτίστε τις σωστές συμμαχίες τώρα για να μη μετανιώνετε αύριο.
Η Σελήνη ενδέχεται να σας προκαλέσει μια μικρή σύγχυση σε ό, τι αφορά τα ερωτικά, αλλά η κατάσταση που θα δημιουργηθεί θα είναι αρκετά διασκεδαστική (κυρίως για τους άλλους).

Πηγή: lifo.gr