current views are: 1

19 Αυγούστου 2012
Δημοσίευση09:05

Έχεις άστρα… Νέα σελήνη στον Λέοντα στις 17 Αυγούστου


Η επιρροή της διαρκεί ως τις 31 Αυγούστου. Πως θα επηρεάσει τα ζώδια;

Δημοσίευση 09:05’
αρθρο-newpost


Η επιρροή της διαρκεί ως τις 31 Αυγούστου. Πως θα επηρεάσει τα ζώδια;


Η επιρροή της διαρκεί ως τις 31 Αυγούστου. Πως θα επηρεάσει τα ζώδια;

Είναι ένα καθοριστικό διάστημα για την οικονομική κρίση και το εμπόριο. Θα υπάρξουν πολιτικές και οικονομικές διαμάχες. Έρχονται αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει.‘Ερχεται ανανέωση. Κέφι,συντροφικότητα, χαρά ψάχνουν διέξοδοΕπηρεάζει το σταθερό σταυρό, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.


Πως επηρεάζει όμως όλα τα ζώδια; 

ΚΡΙΟΣ
Ταλαιπωρία τέλος! Με τη νέα Σελήνη στο Λέοντα θα κάνεις πράγματα που αγαπάς και θα διώξεις από πάνω σου οτιδήποτε σε ταλαιπωρεί. Θα γνωρίσεις κόσμο, θα σε θαυμάζουν. Ερωτικά,θα κάνεις ξεκαθαρίσματα ή θα ερωτευτείς ένα νέο πρόσωπο. Ιδέες, σκέψεις και συναισθήματα θα είναι αναρρίθμητα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η νέα Σελήνη στο Λέοντα φέρνει νέα δεδομένα σε σχέσεις και συνεργασίες. Ετοιμάσου για αλλαγές. Κάνε νέα σχέδια για να νιώσεις την ασφάλεια που επιθυμείς σ’αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Θέλεις να περάσεις όμορφες οικογενειακές στιγμές και θα το πετύχεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η νέα Σελήνη στο Λέοντα σε ευνοεί σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Αισθηματικά, επαγγελματικά, οικονομικά. Κάνε συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, ταξίδεψε, φλέρταρε, διασκέδασε. Κάνε ατελείωτες συζητήσεις με ανθρώπους που αγαπάς και σε στηρίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τη νέα Σελήνη στο Λέοντα ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου αλλά και τα οικονομικά σου. Ξεκαθάρισε τις σχέσεις σου όσο και αν αυτό σε πονάει. Θα έχεις αλλαγές σ’αυτόν τον τομέα, έντονες και αποκαλυπτικές. Θα γίνουν αιφνίδια αλλά είναι για το καλό σου. Πρέπει να μείνει δίπλα σου ότι αξίζει!

ΛΕΩΝ
Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου δηλώνει κέρδος, χαρά και ωθεί τα σχέδιά σου. Θα αισθάνεσαι αισιόδοξη, ενεργητική, γεμάτη κέφι και ζωντάνια. Κάτι νέο ξεκινάει, όλα ξεκαθαρίζουν και συ έχεις όλη την απαραίτητη δύναμη για να αντιμετωπίσεις τα πάντα. Τώρα όλα παίζουν: ένας νέος έρωτας, μια νέα σχέση ή μια επισημοποίηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η νέα Σελήνη στο Λέοντα θα διώξει κάθε τι αρνητικό στην καριέρα σου. Διάθεση και υγεία είναι σε άριστη κατάσταση. Ξεκουράσου, πάρε δύναμη, σκέψου τα θετικά και τα αρνητικά μιας κατάστασης και πάρε τις αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Ένας έρωτας μπορεί να γεννηθεί αλλά εσύ θέλεις το χρόνο σου.

ΖΥΓΟΣ
Η νέα Σελήνη στο Λέοντα θα σε ενισχύσει οικονομικά και ψυχικά. Χαλάρωσε και απόλαυσε τη συντροφιά αγαπημένων προσώπων. Τα προβλήματα δεν τελειώνουν εδώ. Νέες γνωριμίες και κοινωνικότητα τα φέρνουν σε δεύτερη μοίρα. Νέοι φίλοι ή παλιοί έρχονται στο προσκήνιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τη νέα Σελήνη στο Λέοντα θα πετύχεις οτιδήποτε έχεις στοχεύσει. Νέες ευθύνες, αλλαγές, ανακατατάξεις στη δουλειά σου είναι πιθανόν να σου φέρουν άγχος και βάρη. Μπορεί να αλλάξεις θέση ή να ξεκινήσεις κάτι δύσκολο και απαιτητικό. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου!
 


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η νέα Σελήνη στο Λέοντα θα ανοίξει νέους δρόμους και συ θα έχεις το δυναμισμό να πετύχεις τους στόχους σου. Ιδέες, δημιουργικότητα, έμπνευση είναι στα ύψη. Θα αναδειχτούν όλα τα ταλέντα σου. Θα ταξιδέψεις ενώ και σπουδές ευνοούνται. Οτιδήποτε επίσης έχει σχέση με το εξωτερικό ευνοείται και σε βοηθάει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τη νέα Σελήνη στο Λέοντα ευνοούνται αγοραπωλησίες, συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Πρόσεχε τα αισθηματικά σου καθώς και οικονομικές πιέσεις. Μακριά από παράνομες σχέσεις ή σχέσεις που δεν έχουν καλές βάσεις. Κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου και ξεκίνα από την αρχή. Προχώρα με οτιδήποτε έχει μέλλον και αξία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τη νέα Σελήνη στο Λέοντα ευνοούνται οι σχέσεις:η δημιουργία μιας νέας ή μια επισημοποίηση. Ένας νέος κύκλος ξεκινά στην αισθηματική σου ζωή με ευχάριστες και θετικές εξελίξεις. Είτε είσαι μόνη είτε με σύντροφο, η ζωή σου αποκτά νόημα και αξία. Νέες επαγγελματικές προτάσεις μελέτησέ τις με προσοχή.

ΙΧΘΥΕΣ
Η νέα Σελήνη στο Λέοντα φέρνει επαγγελματικέςυποχρεώσεις. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου αυτήν την εποχή. Θα περάσειςδύσκολα και πιεστικά, όμως θα δείξεις σε όλους τι αξίζεις. Ασχολήσου μεσπορ και διατροφή. Το χρειάζεσαι άλλωστε!

Πηγή: missbloom.gr


σχετικα αρθρα