current views are: 1

20 Αυγούστου 2012
Δημοσίευση05:18

Έχεις άστρα… 20 Αυγούστου

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια  

Δημοσίευση 05:18’
αρθρο-newpost

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια  

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια  

Κριός

Έχετε τη δυνατότητα τώρα να βελτιώσετε ραγδαία την οικονομική σας κατάσταση και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο κόπο, δεδομένης της θέσης του Κρόνου. Αποφύγετε όμως τις υπερβολές και δώστε προσοχή στη λεπτομέρεια.

Τα ερωτικά παίρνουν περίεργη τροπή και ίσως να μοιάσουν προαποφασισμένα. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε αυτό που θέλετε εσείς και όχι κάποιος άλλος για εσάς.

 

Ταύρος

Περιορίστε τις ορμές σας- μπορούν να αποβούν καταστροφικές για τα σχέδιά σας. Αυτό που χρειάζεστε τώρα είναι πειθαρχία και ηρεμία, επομένως θα ήταν καλό να αποφύγετε εκείνους που τείνουν να σας προκαλούν εκνευρισμό (ξέρετε ποιούς εννοώ).

Μια ευχάριστη ανατροπή σας περιμένει στα ερωτικά. Κάποιος αλλάζει πλήρως τη γνώμη του για σας.

 

Δίδυμος

Οι συνέπειες μιας παλιάς απερισκεψίας αρχίζουν τώρα να κάνουν αισθητή την παρουσία τους κι αυτό σας δυσαρεστεί. Δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξετε το παρελθόν, μπορείτε όμως να σχεδιάσετε πιο προσεκτικά το μέλλον σας. Ένας Αιγόκερως σας παρέχει σημαντική βοήθεια.

Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας σε ό, τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη σας επιφυλάσσει μερικές ακόμα στιγμές καλοκαιρινού ερωτισμού, που αν τύχουν σωστού χειρισμού, μπορούν να σηματοδοτήσουν μια καλή ερωτική αρχή για το φθινόπωρο. Προετοιμάστε το έδαφος για κάτι μεγαλύτερο από τα συνηθισμένα.

Αφήστε τον εαυτό σας να αγαπηθεί- δεν θέλει όλος ο κόσμος το κακό σας (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν το θέλει ένα μέρος του).

 

Λέων

Μείνετε πιστοί στον προγραμματισμό σας ή ακόμα και στο πρόγραμμα που έφτιαξε κάποιος που εμπιστεύεστε για σας. Η εποχή δεν σηκώνει αυτοσχεδιασμούς και το οικονομικό/επαγγελματικό ρίσκο είναι υπερβολικά μεγάλο.

Ένα απρόσμενο περιστατικό δίνει ώθηση στην ψυχολογία σας και σας φτιάχνει τη μέρα (έστω και καθυστερημένα). Δώστε τα εύσημα εκεί που τα οφείλετε.

 

Παρθένος

Ο πολιορκητικός κλοιός στενεύει γύρω σας και το ερωτικό παιχνίδι γίνεται σκληρότερο και πιο περίπλοκο. Κάντε αυτό που προστάζουν τα συναισθήματά σας, αλλά μη δημιουργήσετε εχθρούς. Η απόρριψη είναι δίκοπο μαχαίρι.

Άνοδος στα επαγγελματικά- η σταθερότητα που επιζητούσατε επιτέλους έρχεται ένα βήμα πιο κοντά. Μην επαναπαυτείτε όμως μέχρι να βεβαιωθείτε ότι φτάσατε εκεί που θέλατε.

 

Ζυγός

Αγκαλιάστε το κύμα δημιουργικότητας που έρχεται προς την κατεύθυνσή σας και μη φοβηθείτε να εκφραστείτε μέσω αυτού. Η κριτική είναι μέσα στο παιχνίδι όσο και οι Κρητικοί μέσα στην Κρήτη.

Η κούραση είναι αναμενόμενη μετά από την καταβολή τόσο έντονου κόπου. Η ηθική και πρακτική ανταμοιβή σας όμως θα είναι μεγάλη.

 

Σκορπιός

Ένα γραφειοκρατικό θέμα που σας απασχολεί εδώ και καιρό, επιτέλους λήγει με θετικό τρόπο. Η υπομονή σας, στην οποία συνέβαλε δυναμικά και ο Δίας, είναι το κλειδί  της επιτυχίας σας σε όλους τους τομείς αυτή την περίοδο.

Ένας ερωτικός γρίφος θα κεντρίσει την προσοχή σας. Είναι όμως γνήσιος ή κάποιος παίζει επίτηδες με τα συναισθήματά σας;

 

Τοξότης

Επιβληθείτε στο άτακτο κομμάτι του εαυτού σας- δεν θα σας κάνει αυτό ό, τι θέλει! Ξέρω, είναι ωραίο να αφήνετε τον εαυτό σας σε πλήρη χαλάρωση, αλλά οι υποχρεώσεις (τις οποίες εκούσια αναλάβατε) τρέχουν και δεν σας αφήνουν μεγάλα περιθώρια.

Στενές οι σχέσεις σας με τους Λέοντες. Μήπως να το σκεφτόσασταν καλύτερα;

 

Αιγόκερως

Οι συνθήκες στο χώρο εργασίας σας μετατρέπουν σε ειρηνοποιό δύναμη και η θέση σας δεν θα είναι καθόλου βολική. Αναμείνατε όμως τα μακροπρόθεσμα οφέλη που θα αποκομίσετε από αυτή σας τη στάση.

Αναταραχές στα ερωτικά- θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κατάματα ένα φλέγον ζήτημα που δεν χωράει άλλες αναβολές. Η δύναμη βρίσκεται μέσα σας.

 

Υδροχόος

Το χαστούκι που φάγατε ήταν σφοδρό αλλά και διαφωτιστικό. Τώρα πια ξέρετε πως ο δρόμος που είχατε πάρει στα ερωτικά παραήταν μαζοχιστικός για να είναι σωστός, άρα η αλλαγή πλεύσης είναι πια μια αναγκαιότητα.

Η Αφροδίτη παίζει λίγο μαζί σας, αλλά είναι για καλό. Μη φοβάστε τη διασκέδαση- είναι πολύ πιθανό να σας οδηγήσει σε κάτι σοβαρό.

 

Ιχθύς

Επιτέλους συνειδητοποιείτε τα χαρίσματά σας και σταδιακά μαθαίνετε να τα χρησιμοποιείτε σωστά. Όσο κι αν σας βολεύει να πιστεύετε το αντίθετο, η έλξη που ασκείτε σε ορισμένους είναι δυνατή και μπορεί να αποτελέσει ισχυρό όπλο επιρροής και ερωτικής εξέλιξης.

Προσοχή στις επαγγελματικές παγίδες- τον τελευταίο καιρό ο κόσμος σας βάζει πολλές.

Πηγή: lifo.gr


σχετικα αρθρα