Μπορεί τα τρία μέλη του ρωσικού συγκροτήματος να καταδικάστηκαν σε δύο χρόνια φυλάκιση με την κατηγορία του χουλιγκανισμού, ωστόσο είχαν προλάβει να βγάλουν και νέο τραγούδι κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν...   Οι τρεις κοπέλες τον Φεβρουάριο τραγούδησαν μια «πανκ προσευχή» κατά του Πούτιν στον καθεδρικό ναό του Ιησού Σωτήρος στη Μόσχα και για αυτό κρίθηκαν ένοχες απο τις αρχές.   

Πριn βέβαια τις... μπουζουριάσουν πρόλαβαν να δημιουργήσουν ένα νέο τραγούδι με τίτλο: «Ο Πούτιν ανάβει τη φωτιά της επανάστασης». Στο εν λόγω τραγούδι ασκείται έντονη κριτκή στον Πούτιν και προτρέπει τον κόσμο να ρίξει το καθεστώς.   
Μάλλον η κίνηση του ρώσου προέδρου δεν ήταν και η πλέον σωστή, καθώς έχουν ξεσπάσει διαδηλώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, που ζητούν την άρση των κατηγοριών.   

Το αν θα αλλάξει η απόφαση θα φανεί σύντομα, μέχρι τότε όμως η 22χρονη Ναντιέζντα Τολοκονίκοβα, η 24χρονη Μαρία Αλεξίνα  και η 29χρονη Γεκατερίνα Σαμούτσεβιτς θα έχουν όλο τον χρόνο να συνθέτουν πίσω απο τα σίδερα της φυλακής.   

Με τη φόρα που έχουν πάρει βέβαια δεν αποκλείεται να αξιοποιήσουν τον χρόνο τους, γράφοντας ολόκληρο άλμπουμ για τον Πούτιν...

πηγή: monopoli.gr