Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. 

Κριός

Σήμερα καλείστε να αναδείξετε την ατομικότητα και το προσωπικό σας ταλέντο- μια ευκαιρία που γυρεύατε πολύ καιρό τώρα. Πιστέψτε στον εαυτό σας, απομακρύνετε όσους δυσχεραίνουν τις προσπάθειές σας και μην τα θαλασσώσετε!

Στα ερωτικά, θα πρέπει να κρατήσετε μια πιο παθητική στάση. Αφήστε και λίγο τον άλλο να πάρει τα ηνία.

 

Ταύρος

Η στήριξη ενός προσώπου που μετρούσε πολύ για σας αρχίζει να στερεύει και μοιραία σας γεννιούνται αμφιβολίες σχετικά με τη βιωσιμότητα της σχέσης. Η Αφροδίτη σας βοηθάει να διαγνώσετε την κατάσταση ρεαλιστικά και να αποφύγετε τις επιπολαιότητες.

Άνοδος στα οικονομικά, εκεί που δεν την περιμένατε. Μερικά κακά στόματα επιτέλους κλείνουν.

 

Δίδυμος

Το μυαλό σας απασχολούν οικονομικά ζητήματα και σήμερα τα πάντα μοιάζουν σχετικά με την επαγγελματική σας ανέλιξη. Καλή η αφοσίωσή σας, αλλά υπάρχουν πρόσωπα που ‘χουν ανάγκη την προσοχή σας. Μην τα παραμελείτε.

Η Σελήνη βοηθάει κάποια καταπιεσμένα συναισθήματα να αναδυθούν στην επιφάνεια. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να λύσετε ερωτικές παρεξηγήσεις.

 

Καρκίνος

Μια κολακεία ή και ένα απλό σχόλιο μπορούν σήμερα να αναπτερώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Επιτέλους η διάθεσή σας απαγκιστρώνεται από τα περσινά ξινά σταφύλια και αρχίζετε να προχωράτε μπροστά με νέους όρους και προοπτικές.

Δώστε μια δεύτερη ευκαιρία στον φίλο που απομακρύνθηκε κάπως απότομα- έχει ακόμη πολλά να σας δώσει.

 

Λέων

Ο πρώτος οίκος ευνοείται και η προσωπικότητά σας αναδεικνύεται με τον πιο ιδανικό τρόπο (που δεν είναι βέβαια ο πιο αληθινός τρόπος, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Επωφεληθείτε από την επιρροή που ασκείτε στους γύρω σας.

Ο Άρης σας βοηθάει να πιέσετε λίγο παραπάνω στα ερωτικά, ώστε να επιφέρετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

 

Παρθένος

Η επικοινωνία σας δεν βρίσκεται στα πάνω της σήμερα. Φράσεις θα παρεξηγηθούν, λέξεις θα ακουστούν με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που προορίζατε κ.ο.κ. Το σημαντικό είναι να αποφύγετε τις μεγάλες αποφάσεις και να δώσετε τόπο στην οργή.

Οι σχέσεις σας με τους Ιχθύες αναβαθμίζονται- σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο να τους δείτε με άλλο μάτι.

 

Ζυγός

Καταλαβαίνετε ότι δεν μπορείτε να σημαίνετε τα πάντα για τους πάντες, έτσι; Σταματήστε να έχετε παράλογες απαιτήσεις από τον εαυτό σας και από τους άλλους και εστιάστε επιτέλους στο σωστό σημείο. Η Αφροδίτη σας βοηθάει να βελτιώσετε τον προσανατολισμό σας.

Τα μάτια σας δεκατέσσερα στη δουλειά, είστε επιρρεπείς στα λάθη απροσεξίας.

 

Σκορπιός

Ο δεσμός που αρχίζει να δημιουργείται ανάμεσα σε σας και ένα μικρότερο πρόσωπο δεν είναι καθόλου τυχαίος. Ο Πλούτωνας ευνοεί τις αντισυμβατικές σχέσεις κι εσείς δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε ένα αβέβαιο αλλά πολλά υποσχόμενο μονοπάτι.

Μικροκαυγάδες στο οικογενειακό πλαίσιο, που όμως δεν πρέπει να σας ανησυχήσουν. Η κατάσταση εκτονώνεται.

 

Τοξότης

Ήρθε η ώρα να ξεχάσετε για λίγο τις παράπλευρες απώλειες και να στοχεύσετε στο πολυπόθητο ερωτικό σημείο χωρίς τύψεις. Δεν το κάνετε συχνά, αλλά αυτή τη φορά αξίζει τον κόπο να ζωγραφίσετε και έξω απ’ το πλαίσιο.

Δώστε τη συμβουλή σας όπου κρίνετε ότι θα πιάσει τόπο. Η ανταμοιβή σας θα έρθει εν καιρώ, αλλά θα έρθει- να ‘στε σίγουροι.

 

Αιγόκερως

Ο Δίας φροντίζει ώστε ο χρόνος που περνάτε δίπλα σε ορισμένα άτομα υποχρεωτικά, να είναι εποικοδομητικός. Μην υποτιμάτε τις κοινωνικές επαφές σας στον χώρο της εργασίας- πρόκειται να σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες.

Εντάσεις με Ζυγούς και Τοξότες. Καλύτερα να αποφύγετε την ερωτική συσχέτιση μαζί τους αυτό το διάστημα (στο βαθμό που περνάει απ’ το χέρι σας).

 

Υδροχόος

Κάτι νέο φαίνεται στον ερωτικό ορίζοντα και δεν σας συμφέρει καθόλου να το προδικάσετε. Αν δεν ξεκινάει με τις ιδανικές προδιαγραφές, κάντε υπομονή και στο άμεσο μέλλον θα ‘χετε τη δυνατότητα να επιφέρετε τις αλλαγές που επιθυμείτε.

Μην ξεχνάτε πως η διπλωματικότητα είναι το μεγαλύτερό σας όπλο αυτή τη στιγμή.

 

Ιχθύς

Οι πλανητικές κινήσεις προκαλούν κάποιες αναγκαστικές αναπροσαρμογές στα ερωτικά. Θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε με νέα δεδομένα που ίσως σας δυσαρεστήσουν λίγο. Στην πορεία όμως, η συνήθεια μπορεί να κάνει θαύματα (ή ένα θαύμα μπορεί να κάνει νέες συνήθειες).

Εξοφλήστε απλήρωτους λογαριασμούς και διεκπεραιώστε γραφειοκρατικές εκκρεμότητες πριν να ΄ναι πολύ αργά.

Πηγή: lifo.gr