Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.  

Κριός

Μπορεί να έχετε φτάσει πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων σας (και με πολύ κόπο)αλλά κάτι μικρό φαίνεται πως είναι αρκετά δυνατό για να σας αποπροσανατολίσει. Ό, τι κι αν γίνει, μην του δώσετε σημασία!

Στα ερωτικά, έχετε κατά κάποιον τρόπο φοβίσει το άτομο που σας ενδιαφέρει. Προσπαθήστε να γίνετε πιο προσιτοί.

 

Ταύρος

Ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε τη θέση και την ψυχολογία σας τη δεδομένη στιγμή είναι να μιλήσετε ευθέως. Αδιαφορήστε για τις συνέπειες, προσποιηθείτε ότι δεν υπάρχει αύριο και ανοίξτε την καρδιά σας χωρίς φόβο στο άτομο που πρέπει.

Ο Άρης σας επιφυλάσσει έντονο ανταγωνισμό στα επαγγελματικά, αλλά σας δίνει ένα μικρό προβάδισμα.

 

Δίδυμος

Η Σελήνη ευνοεί τις επικοινωνιακές σας ικανότητες αλλά παράλληλα προκαλεί περισσότερες αποκαλύψεις απ’ όσες χρειάζεστε. Θα έρθετε λοιπόν αντιμέτωποι με ένα μεγάλο κύμα εξελίξεων, οπότε καλά θα κάνετε να προετοιμαστείτε έγκαιρα ψυχολογικά.

Κρατήστε επαφή με εραστές που δεν άντεξαν στο χρόνο- έχουν πολλά να σας δώσουν ακόμη σε φιλικό επίπεδο.

 

Καρκίνος

Προσοχή στους χειρισμούς σας στον τομέα των επαγγελματικών. Οι συνεργάτες δεν είναι φίλοι και δεν πρέπει να τους φέρεστε όπως θα φερόσασταν σε οποιονδήποτε άλλο. Επιστρατεύστε τη διπλωματικότητά σας.

Ένα συναρπαστικό ειδύλλιο βρίσκεται στα σπάργανα και ο συντηρητισμός σας είναι η μόνη δύναμη που σας κρατάει πίσω. Προσπαθήστε να τον μετριάσετε όσο έχετε καιρό.

 

Λέων

Η επίδραση της Αφροδίτης σας ανανεώνει και σας γλιτώνει επιτέλους από χρόνια ερωτικά κολλήματα. Κανείς δεν αξίζει την προσοχή σας αν δεν πρόκειται να ανταποκριθεί στο ενδιαφέρον σας. Κάντε τα κουμάντα σας και ιεραρχήστε σωστά τις προτεραιότητές σας.

Ένταση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις- φαίνεται πως ένα πρόσωπο έχει ακόμα την ικανότητα να σπέρνει τη διχόνοια.

 

Παρθένος

Ένα τυχαίο περιστατικό αποδεικνύεται πως τελικά δεν είναι και τόσο τυχαίο. Η καλύτερη επιβεβαίωση πως βαδίζετε στα σωστά ερωτικά χνάρια σας δόθηκε, τώρα κάθε άλλη κίνηση αποτελεί δική σας ευθύνη.

Μην αφήσετε μικρές επαγγελματικές αναποδιές να σας τραβήξουν πίσω. Ο δρόμος τώρα στρώθηκε και κανείς δεν μπορεί να αναστείλει την καλή σας πορεία.

 

Ζυγός

Μερικές βαριές κουβέντες που ξεστομίσατε μάλλον ελήφθησαν πολύ σοβαρά υπόψιν και πλήγωσαν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Το ξέρω, εκνευρίζεστε όταν παρεξηγούνται οι προθέσεις σας, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση καλύτερα να κάνετε τα στραβά μάτια και το πρώτο βήμα.

Η χημεία σας με τους Παρθένους αυξάνεται- μήπως να την εκμεταλλευόσασταν με το σωστό τρόπο;

 

Σκορπιός

Ο Δίας κάνει ευκολότερη τη προσαρμογή σας στη ρουτίνα και σας δίνει την ευκαιρίανα επιφέρετε μερικές ουσιώδεις αλλαγές. Στο σημείο αυτό πρέπει να αποφασίσετε ποιοί μένουν και ποιοί διαγράφονται από το νέο σας πλάνο.

Δώστε μια ευκαιρία στη μάθηση, ανεξάρτητα από την πνευματική σας κατάσταση. Οι μέρες ευνοούν τη μετάδοση της γνώσης.

 

Τοξότης

Δεν είναι καλή μέρα να τα βάλετε με Ταύρους και Λέοντες, οπότε αν σχεδιάζατε κάτι τέτοιο, καλύτερα να το αναβάλετε. Επιλέξτε μια μέση οδό, γιατί η επιθετικότητα δεν θα φέρει ευνοϊκά αποτελέσματα.

Η Αφροδίτη σας προσφέρει πολλές εναλλακτικές προκειμένου να ξεφύγετε από τον επικίνδυνο δρόμο που βαδίζετε. Εξετάστε τες πριν τις απορρίψετε.

 

Αιγόκερως

Η ειδικότητά σας και το ταλέντο σας θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο σήμερα. Εκμεταλλευτείτε το περιζήτητο της παρουσίας σας και πουληθείτε πολύ ακριβά. Αρκετά με τη μετριοπάθειά σας επιτέλους!

Σε πολύ θετική τροχιά τα ερωτικά, ιδίως αν είστε δεσμευμένοι. Μη σταματάτε να τροφοδοτείτε τη σεξουαλική σας ζωή με νέες ιδέες- η συγκυρία είναι υπέρ της ποικιλίας.

 

Υδροχόος

Και τώρα που τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν στα ερωτικά, βλέπετε πως οι επιλογές σας είναι πολύ περισσότερες απ’ ό, τι νομίζατε. Μήπως ήρθε η ώρα να πάρετε μια κατεύθυνση που στο παρελθόν αποφύγατε πολλάκις;

Σκεπτικισμός στα επαγγελματικά, μην πιστέψετε τίποτα αν δεν το δείτε πρώτα. Η ασφάλεια είναι πολύ σημαντική.

 

Ιχθύς

Η αποδοχή που σας έλειπε αρχίζει σιγά σιγά να γεννιέται και να καλλιεργείται. Μην περιμένετε όμως θαύματα άμεσα- μείνετε ικανοποιημένοι για την ώρα από την παρούσα πρόοδο.

Οι εξελίξεις στα ερωτικά είναι αργές αλλά καθόλου ασήμαντες. Εκμεταλλευτείτε τους ρυθμούς τους εκφράζοντας με σαφήνεια τα θέλω σας και δημιουργώντας κλίμα εμπιστοσύνης.

Πηγή: lifo.gr