Ξαναπαίζεται η ταινία του 1956 που έκανε τη Μπριζίτ Μπαρντό διεθνές σύμβολο του σεξ.    Η Ζυλιέτ Αρντί είναι μια νεαρή ανέμελη κοπέλα στο απόγειο της ομορφιάς της. Οι τρόποι της σκανδαλίζουν τη μικρή επαρχιακή πόλη όπου ζει υιοθετημένη.

Μαθαίνει τυχαία ότι ο Αντουάν, ο άντρας που αγαπά, την βλέπει σαν μια περαστική περιπέτεια αλλά είναι έτοιμη να τον ακολουθήσει στην πόλη. Εκείνος την αγνοεί και λίγο αργότερα υπό την απειλή της θετής της μητέρας, ότι θα την στείλει πίσω στο ορφανοτροφείο, παντρεύεται τον μικρότερο αδερφό του Αντουάν, Μισέλ. Το νεαρό ζευγάρι θα γνωρίσει για λίγο την ευτυχία αλλά όταν ο Αντουάν επιστρέφει στο πατρικό σπίτι η κατάσταση θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο...   

Πριν την επέλαση του γαλλικού νέου κύματος, ο δαιμόνιος γυναικάς Ροζέ Βαντίμ έκανε το σκηνοθετικό ντεμπούτο του με ένα ερωτικό δράμα που γνώρισε τεράστια επιτυχία και εκτόξευσε την 21χρονη γυναίκα του Μπριζίτ Μπαρντό στην κορυφή του διεθνούς σταρ σύστεμ.

Σαν σύνολο, η ταινία δεν αντέχει ιδιαίτερα στη δοκιμασία του χρόνου και η τολμηρή ματιά και η δήθεν προοδευτική αντιμετώπιση των ερωτικών ηθών που είχαν κάνει αίσθηση εκείνη την εποχή μοιάζουν σήμερα ξεπερασμένες.

Αξεπέραστη είναι η ερωτική ενέργεια της Μπε Μπε που καθιερώθηκε σαν ένα αιώνιο σύμβολο του σεξ. 

πηγή: monopoli.gr