Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός

Η ένταση στο σπίτι επηρεάζει εμμέσως την κοινωνική σας ζωή, πράγμα που πρέπει να ρυθμίσετε χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν μπορείτε να αφήσετε τίποτα να σκιάσει τη σχέση που οικοδομείτε τον τελευταίο καιρό, ακόμη κι αν σχετίζεται με γονείς, αδέρφια κ.τ.λ

Ρίξτε μια δεύτερη ματιά σε ό, τι θεωρείτε βέβαιο και τετελεσμένο.

 

Ταύρος

Προσπαθείτε καιρό να αποφύγετε μια σύγκρουση αλλά ο Άρης σας δίνει τώρα τα κατάλληλα εφόδια να την αντιμετωπίσετε και γιατί όχι, να βγείτε και νικητές. Μην πετάξετε την ευκαιρία που σας δίνεται.

Σε κάποιον δώσατε υπερβολικό θάρρος και ήρθε η ώρα να το πάρετε πίσω. Προσοχή σε ποιούς χαρίζετε την εμπιστοσύνη σας.

 

Δίδυμος

Η αδιαφορία είναι σαφώς ένα παντοδύναμο όπλο, αλλά μπορεί να γυρίσει εις βάρος σας. Καλύτερα στη συγκεκριμένη περίπτωση να επιλέξετε το δρόμο της ευθύτητας, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως είστε και πάλι αυτοί που υποχωρούν.

Πρόοδος στα επαγγελματικά- ένα χρόνιο κώλυμα επιτέλους διαλύεται. Ευχαριστήστε εκείνον που σας ευεργέτησε και συνεχίζει να το κάνει.

 

Καρκίνος

Η επικοινωνία είναι το δυνατό σας σημείο σήμερα, χάρη στην επίδραση του Δία. Μην ξοδεύετε χρόνο με άτομα που έχουν αποδείξει την απροθυμία τους να συνεννοηθούν-καλύτερα να εστιάσετε σε εκείνους, που έχουν ακόμα ανοιχτές τις πόρτες τους.

Δεν θα πρέπει να σας ανησυχήσει η ένταση στα της σχέσης σας- είναι μέσα στο παιχνίδι.

 

Λέων

Οι σχέσεις σας με αυτούς που σας ασκούν εξουσία πρέπει να είναι ξεκάθαρες. Μην επιδιώκετε κάτι πέραν του τυπικού, γιατί μάλλον οι προθέσεις σας θα παρεξηγηθούν (και το σιχαίνεστε αυτό όταν συμβαίνει).

Στα ερωτικά, η Αφροδίτη σας καλεί τώρα να ανοιχτείτε λίγο παραπάνω και να διευρύνετε το πεδίο της οικειότητας.

 

Παρθένος

Έχετε το πάνω χέρι στον ερωτικό τομέα, αλλά πρέπει να φερθείτε με ωριμότητα και όχι σαν μικρά παιδιά. Η στάση σας τώρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στον τρόπο που σας βλέπει ο κόσμος και στη γνώμη που θα σχηματίσουν οι δικοί σας.

Οι πλανήτες ευνοούν τη δημιουργικότητά σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε σε εφαρμογή νέες ιδέες.

 

Ζυγός

Το πρόβλημα δεν θα θεραπευτεί αν το κουκουλώσετε. Μπορεί να σας απασχολεί λιγότερο έτσι, αλλά δεν θα πάψει να είναι παρόν. Αντιμετωπίστε κατάματα ό, τι σας “χαλάει” και να είστε σίγουροι ότι έχετε δίπλα σας την κατάλληλη βοήθεια (κυρίως αυτή των Παρθένων).

Περιμένετε λίγο πριν κάνετε την επόμενη μεγάλη κίνηση στα ερωτικά.

 

Σκορπιός

Ίσως παραήσασταν πιεστικοί απέναντι σε εκείνον με τον οποίο σχετίζεστε ερωτικά. Αφήστε τον χρόνο και την απόσταση να κάνουν τα μαγικά τους και να αποφορτίσουν λίγο την ατμόσφαιρα μεταξύ σας.

Ο Ήλιος ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. Είτε πρόκειται για επαγγελματικά, είτε για συναισθηματικά, βάλτε μπρος όσο ο άνεμος είναι ούριος.

 

Τοξότης

Αντισταθείτε στην αναδρομική τάση του Ερμή και εστιάστε στο τώρα. Οι μέρες περνούν και δε δείχνετε να ερμηνεύετε σωστά τα μηνύματα που σας αφήνουν. Κάποιες φορές αυτό που γυρεύουμε βρίσκεται μπροστά στα μάτια μας.

Διευκολύνετε εκείνον που σας περιτριγυρίζει εδώ και μέρες, γιατί προφανώς θέλει να σας πει κάτι, αλλά δεν τολμάει.

 

Αιγόκερως

Αρκετά ασχοληθήκατε με τους άλλους και τα ερωτικά τους προβλήματα. Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε και λίγο τον εαυτό σας, γιατί τον παραμελήσατε υπερβολικά. Οι κρούσεις που σας κάνουν οι Κριοί και οι Τοξότες είναι ερωτικής φύσεως και δεν σας συμφέρει να τις αγνοήσετε.

Δημιουργική ένταση στα επαγγελματικά- που θα σας βγάλει άραγε;

 

Υδροχόος

Και μετά την απεξάρτηση ακολουθεί πάντα το στάδιο που πρέπει να βγάλετε ένα νέο πρόγραμμα ζωής. Διαλέξτε έμπιστα άτομα για να επανδρώσετε το νέο σας πλοίο- αποφύγετε όσους σας γυρνούν στα παλιά.

Ο Πλούτωνας συνδέει με ιδιαίτερο τρόπο τα αισθηματικά σας με τα επαγγελματικά. Μπορείτε όμως να διακρίνετε τη διαχωριστική γραμμή;

 

Ιχθύς

Οι οικονομικές δυσκολίες αντισταθμίζονται από την όρεξή σας για δουλειά και δράση. Μην υποκύψετε στον αρνητισμό μερικών, εσείς ξέρετε τι θέλετε και πως θα το αποκτήσετε.

Τα συναισθήματα εναλλάσσονται με ραγδαίους ρυθμούς όσον αφορά ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Το μίσος γίνεται πάθος χωρίς καλά καλά να το καταλάβετε. Πως θα χειριστείτε την κατάσταση;

Πηγή: lifo.gr