current views are: 1

24 Αυγούστου 2012
Δημοσίευση09:01

Διεθνές φεστιβάλ Κρουστών στην Κόρινθο

Ένας ιδιαίτερος θεσμός, η γνωστή «Κρουστοπανήγυρις» με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Νίκο Τουλιάτο, διοργανώνεται φέτος από τις 2 έως τις 30 Σεπτεμβρίου στο νομό Κορινθίας.  

Δημοσίευση 09:01’
αρθρο-newpost

Ένας ιδιαίτερος θεσμός, η γνωστή «Κρουστοπανήγυρις» με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Νίκο Τουλιάτο, διοργανώνεται φέτος από τις 2 έως τις 30 Σεπτεμβρίου στο νομό Κορινθίας.  

Ένας ιδιαίτερος θεσμός, η γνωστή «Κρουστοπανήγυρις» με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Νίκο Τουλιάτο, διοργανώνεται φέτος από τις 2 έως τις 30 Σεπτεμβρίου στο νομό Κορινθίας.   Σε όλη αυτή τη διάρκεια θα γίνονται Συναυλίες, Παραστάσεις, Δρώμενα, Εργαστήρια, Μαθήματα, Σεμινάρια, Clinics, Master Glass, Εκθέσεις τέχνης και περιβάλλοντος, παράλληλες δράσεις, εκδρομές, κατασκήνωση κλπ όπου εκτός από καλεσμένους καλλιτέχνες όλων των ειδών της τέχνης κυρίαρχο ρόλο θα παίζουν οι ντόπιες καλλιτεχνικές δυνάμεις και δημιουργοί.   

Η είσοδος στις περισσότερες παραστάσεις και καλλιτεχνικές δράσεις είναι ελεύθερη, ενώ όπου θα έχει είσοδο θα είναι συμβολική από 3€ έως 7€.  

Μέχρι σήμερα η γιορτή των Κρουστών έχει διοργανωθεί σε διάφορες περιοχές της χώρας: στην Αθήνα το 1998, την Λευκάδα 1999 – 2001, την Πετρούπολη 2003, το Κομμένο της Άρτας 2008 – 2011.   

Σε αυτή την πορεία έχουν περάσει από την “ΚΡΟΥΣΤΟΠΑΝΗΓΥΡΙ” μεγάλοι καλλιτέχνες, δημιουργοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχουν παρακολουθήσει μαθήματα, σεμινάρια, και έχουν συμμετάσχει σε εργαστήρια εκατοντάδες μαθητές από όλο τον κόσμο, κάθε ηλικίας, έχουν διδάξει δεκάδες σημαντικοί καθηγητές Έλληνες και ξένοι, έχουν παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις μερικές δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι.     

πηγή: monopoli.gr


σχετικα αρθρα