Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. 


Κριός

Το σπίτι και η οικογένεια επηρεάζονται από τη Σελήνη αυτό το διήμερο, οπότε οι μικροκαβγάδες και η σύγχυση είναι μες στο πρόγραμμα. Μην υστεριάσετε πάνω στην πρώτη λογομαχία!

 Είναι καλή στιγμή να διευθετήσετε κάτι που αφήσατε μετέωρο την εβδομάδα που πέρασε. Σκεφτείτε τι μπορεί να είναι αυτό και αν χρειαστεί, δείξτε το σκληρό σας πρόσωπο.

 

Ταύρος

Όλα τα μάτια είναι καρφωμένα πάνω σας αυτό το Σαββατοκύριακο, γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να φερθείτε υπεύθυνα. Οι συμβουλές των κολλητών σας είναι τώρα πιο επίκαιρες από ποτέ.

 Η Αφροδίτη σας κατευθύνει σε μονοπάτια έντονης ερωτικής δραστηριότητας, αλλά τα βήματά σας πρέπει να είναι προσεκτικά. Πείτε ναι, αλλά με σύνεση και προσοχή.

 

Δίδυμος

Η εσωστρέφεια που σας προκαλούν οι πλανήτες είναι θετική για τη δεδομένη συγκυρία- μην τη βλέπετε με κακό μάτι. Είναι ευκαιρία για περισυλλογή, από την οποία θα προκύψουν χρήσιμα υπαρξιακά συμπεράσματα.

Μη δίνετε υπερβολικό θάρρος σ’ αυτούς που σας πολιορκούν ερωτικά, δεν έχετε λόγο να τους εμπιστεύεστε στην παρούσα φάση.

 

Καρκίνος

Ο Δίας σας συμπαρίσταται δυναμικά στον επαγγελματικό σας αγώνα και σας δίνει σημαντικό προβάδισμα. Ο ανταγωνισμός αυτή τη στιγμή είναι κάτι που θρέφει και την προσωπικότητα αλλά και την κοινωνική σας ζωή.

Διλήμματα σας περιμένουν στα ερωτικά- την απάντηση όμως είναι σα να την ξέρατε από παλιά… Θα είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας ;

 

Λέων

Κάποιος Ταύρος έχει τη δύναμη να σας οδηγήσει στην κατεύθυνση της ασφάλειας και της μονιμότητας που ζητάτε. Θα πρέπει όμως να τον εμπιστευτείτε και να τον αφήσετε να σας πλησιάσει χωρίς δισταγμό.

Η πνευματικότητά σας εντείνεται αυτές τις μέρες. Απαντήστε στα καλέσματα που λαμβάνετε, απ’ όπου κι αν προέρχονται αυτά.

 

Παρθένος

Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας στο ερωτικό παιχνίδι γιατί θα βρεθείτε προ εκπλήξεων. Αυτός που υποτιμήσατε κάποτε κερδίζει τώρα έδαφος και σχεδιάζει την αντεπίθεσή του.

Ο Άρης σας βοηθάει να χωνέψετε ορισμένες καταστάσεις και να προχωρήσετε παρακάτω απρόσκοπτα. Μια σημαντική γνωριμία θα σας καθοδηγήσει δημιουργικά και θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την πορεία σας.

 

Ζυγός

Υπερασπιστείτε με κάθε μέσο τους ανθρώπους σας- υπάρχει λόγος που εμπιστεύτηκαν εσάς και όχι κάποιον άλλο. Η κοινωνική σας ζωή είναι μπερδεμένη αυτό το διάστημα και τα φαινόμενα μπορεί να σας εξαπατήσουν.

Ψιλοχάος και στα ερωτικά- πρέπει μάλλον να περάσετε ένα διάστημα στο σκοτάδι μέχρι να βρείτε το φως σας.

 

Σκορπιός

Αισθάνεστε εύθραυστοι και ευάλωτοι αυτές τις μέρες και σ’ αυτό συμβάλλει καθοριστικά η πορεία του Ερμή. Έχετε όμως περισσότερες δυνάμεις απ’ ό, τι νομίζετε και θα ‘ναι κρίμα να το βάλετε κάτω από τόσο νωρίς.

Η χημεία σας με τους Υδροχόους είναι ο παράγοντας που πρέπει να εκμεταλλευτείτε για να φτάσετε στο ερωτικό σημείο που θέλετε.

 

Τοξότης

Μια απρόοπτη διαμάχη θα σας βγάλει εκτός προγράμματος. Η σύγκρουση επαγγελματικών και αισθηματικών είναι πάντα δύσκολη στη διαχείριση, αλλά ο Κρόνος σας δίνει σημαντική βοήθεια για να βρείτε τη χρυσή τομή.

Αντιμετωπίστε με καλοσύνη τον εχθρό- αυτό θα τον αιφνιδιάσει και τελικά θα τον συντρίψει περισσότερο από μια ενδεχόμενη επίθεση.

 

Αιγόκερως

Η περίοδος είναι ιδανική για να ξεκινήσετε να πραγματοποιείτε κάποιες από τις επαγγελματικές ιδέες που κουβαλάτε εδώ και καιρό. Μην ανησυχείτε για ακραίες αντιδράσεις- το έδαφος έχει προετοιμαστεί.

Στα ερωτικά, σας περιμένουν αρκετές απρόβλεπτες συναισθηματικές εκρήξεις, που θα σπάσουν τη μονοτονία των τελευταίων ημερών. Ας ελπίσουμε όμως πως δεν θα υπάρξουν θύματα.

 

Υδροχόος

Μην πτοείστε αν τα ερωτικά δεν πάρουν κατευθείαν την τροπή που θέλετε να τους δώσετε. Δώστε λίγο χρόνο στον κόσμο να σας συνηθίσει και η μετάβαση απ’ τη μια κατάσταση στην άλλη θα γίνει ομαλά.

Προσοχή στους Παρθένους αυτές τις μέρες- θα προσπαθήσουν να πάρουν το αίμα τους πίσω με κάθε τρόπο.

 

Ιχθύς

Η Σελήνη σας βοηθάει να εκτονώσετε τα συναισθήματα που καταπιέζατε όλη την εβδομάδα και ευτυχώς θα γλιτώσετε τις παράπλευρες απώλειες γιατί η επικοινωνιακές σας ικανότητες βρίσκονται στο peak τους.

Κάτι μεγάλο έρχεται στα ερωτικά, αλλά δεν είναι ακόμη σαφές αν θα είναι παροδικό ή μόνιμο. Προετοιμαστείτε, όπως και να ‘χει.Πηγή: lifo.gr