Το ολόγιομο αυγουστιάτικο φεγγάρι θα λούσει με αγάπη, ελπίδα και «Όμορφα πράγματα» το Ηρώδειο, όπου ο Μάριος Φραγκούλης και ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» διοργανώνουν μία μαγευτική μουσική βραδιά, την Παρασκευή 31 Αυγούστου.
 

Μια νύχτα με «μπλε φεγγάρι»

«Να πάμε! Να “ανάψουμε” τη “Φλόγα” της αγάπης και στο Ηρώδειο! Τα παιδιά με καρκίνο δίνουν τον δικό τους αγώνα και μας θέλουν δίπλα τους!». Με αυτήν την προτροπή ο Μάριος Φραγκούλης και ο Σύλλογος «Φλόγα» αφιερώνουν αυτήν τη βραδιά στα παιδιά με καρκίνο και καλούν το κοινό να στηρίξει και να ενισχύσει τον σκοπό τους, κάτω από την «μπλε πανσέληνο» (όπως χαρακτηρίζεται το ασυνήθιστο φαινόμενο της δεύτερης πανσέληνου μέσα στον ίδιο μήνα) της τελευταίας νύχτας του Αυγούστου και του καλοκαιριού. Ο μεγάλος μας τενόρος, με τη σύμπραξη της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων, υπό τη διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού, θα παρουσιάσει τη νέα του διεθνή δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Beautiful Τhings - Όμορφα Πράγματα», με τραγούδια και μελωδίες που υπογράφουν σπουδαίοι δημιουργοί της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Η Νεοζηλανδή σοπράνο Hayley Westenra και ο Ελληνογάλλος ερμηνευτής Γιώργος Περρής θα τον συνοδεύσουν στη σκηνή του Ηρώδειου.

Ασβεστη φλόγα

Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982. Αποτελείται από γονείς που τα παιδιά τους πάσχουν από καρκίνο, έχει χιλιάδες μέλη σε όλη την Ελλάδα και χρηματοδοτείται αποκλειστικά από δωρεές και χορηγίες. Λειτουργεί ξενώνα για τα παιδιά από την περιφέρεια, τα οποία πρέπει να μένουν στην Αθήνα για θεραπεία, εφαρμόζει το πρόγραμμα «Νοσηλεία στο Σπίτι», ανακαινίζει τους χώρους των παιδιατρικών νοσοκομείων και τους παρέχει εξοπλισμό, στηρίζει τις οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες και αγωνίζεται για την επίλυση θεσμικών θεμάτων.

 

Πληροφορίες

Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Διονυσίου Αρεοπαγίτου - Αθήνα, τηλ.: 210 3241807. Τιμές εισιτηρίων: 75 (διακεκριμένη ζώνη), 60 (Α' ζώνη), 50 (Β' ζώνη), 25 (άνω διάζωμα), 15 (φοιτητικό/ανέργων, με περιορισμένο αριθμό εκπτωτικών εισιτηρίων στο άνω διάζωμα) ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: Ticket Services (Πανεπιστημίου 39 - Στοά Πεσμαζόγλου),www.ticketservices.gr , τηλ.: 210 7234567 και Half Note Productions τηλ.: 210 6003693.