Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Οι Λέοντες σήμερα βρίσκονται στο ερωτικό σας στόχαστρο και καλά θα κάνετε να μην τους αφήσετε πολλές επιλογές. Λίγη πίεση χρειάζονται μόνο και στο τέλος θα γίνουν χαλί να τους πατήσετε.

Η ενέργειά σας βρίσκεται στην κορυφή γι’ αυτό μην αναβάλετε για αύριο ό, τι μπορείτε να κάνετε σήμερα, ειδικά αν αυτό αφορά τον τομέα των επαγγελματικών.

 

Ταύρος

Μην αφήνετε τους άλλους να αποφασίζουν για τα δικά σας ερωτικά, όσο απογοητευμένοι κι αν είστε με τον εαυτό και τους χειρισμούς σας. Στο τέλος μόνο εσείς γνωρίζετε τι είναι αυτό που θέλετε.

Η Αφροδίτη σας ανοίγει την πόρτα της αλήθειας στα ερωτικά, αλλά δεν θα είναι εύκολο να τη διαβείτε.

 

Δίδυμος

Ο τέταρτος οίκος ευνοείται και με έναν εντελώς αναπάντεχο τρόπο επιλύονται οικογενειακά ζητήματα που σας απασχολούσαν εδώ και καιρό. Μην προκαλείτε όμως την τύχη σας.

Η ερωτική πρόκληση είναι υπερβολικά έντονη για να την αγνοήσετε, όσο μεγάλη κι αν είναι η προσπάθεια που καταβάλετε. Ενδώστε αλλά με προφύλαξη και επιφύλαξη.

 

Καρκίνος

Μην εκπλαγείτε αν το ερωτικό σας ραντάρ αρχίσει σήμερα να δείχνει προς κάποια κατεύθυνση που δεν σας γέμιζε ποτέ το μάτι. Οι προτιμήσεις είναι για να αλλάζουν και τώρα το συνειδητοποιείτε.

Ο Δίας σας δίνει τη δύναμη που χρειάζεστε για να διεκδικήσετε το χώρο που δικαιούσθε στο χώρο της δουλειάς.

 

Λέων

Η ικανότητά σας να φέρνετε τις καταστάσεις εκεί που σας βολεύουν θα σας φανεί χρήσιμη σήμερα, κυρίως στον ερωτικό τομέα. Μην εγκαταλείψετε όμως εντελώς την ειλικρίνεια- κι αυτή εξίσου χρήσιμη είναι.

Ο Ερμής ευνοεί τις επανενώσεις κάθε είδους. Κάποιος φίλος από τα παλιά είναι πολύ πιθανό να επανεμφανιστεί στο προσκήνιο.

 

Παρθένος

Αισθάνεστε κάπως μελαγχολικοί σήμερα, πράγμα εύλογο αν σκεφτεί κανείς την καταλυτική επίδραση που σας ασκεί η Σελήνη. Λίγος χρόνος με τον εαυτό σας θα σας κάνει καλό και θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε ψυχολογικά για ό, τι ακολουθεί.

Προσοχή στις επαφές σας με τους Σκορπιούς- διπλασιάστε τις άμυνές σας καλού κακού.

 

Ζυγός

Σήμερα γίνεστε ιδιαίτερα κτητικοί απέναντι σε ό, τι κερδίσατε με κόπο και δεν σας αδικεί κανείς. Μη διστάζετε ωστόσο να μοιραστείτε τη ζωή σας με τον κόσμο γύρω σας- τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ μοναχικά αν συνεχίσετε έτσι.

Άνοδος στα οικονομικά. Τελικά οι στερήσεις των τελευταίων ημερών σας ωφέλησαν δεόντως.

 

Σκορπιός

Οι σχέσεις με τα παιδιά σας και τους νεότερους ανθρώπους εν γένει δοκιμάζονται και σας προκαλούν να ψάξετε για τη χαμένη σας παιδικότητα. Δεν είναι ανάγκη να πάτε πολύ μακριά, αυτό που χρειάζεστε είναι σχεδόν δίπλα σας.

Η αποκαλυπτική διάθεση του/ της συντρόφου σας θα σας σοκάρει σήμερα, αλλά σταδιακά θα τη συνηθίσετε.

 

Τοξότης

Ο Ήλιος σας κρατάει συνεχώς σε εγρήγορση με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Θα βρείτε σύντομα τις ισορροπίες που ψάχνετε μεταξύ προσωπικών και επαγγελματικών, αλλά δεν θα λείψουν οι στιγμές αμηχανίας.

Δώστε μια ευκαιρία παραπάνω στα ερωτικά- θα εκπλαγείτε ευχάριστα από την έκβαση που θα ‘χει η πράξη σας.

 

Αιγόκερως

Η αισιοδοξία σας δεν πρέπει να σας πιάσει κορόιδα, Αιγόκεροι ! Μην αφήνετε υποσχέσεις και φαντασιώσεις να σας φουσκώνουν τα μυαλά- καλύτερα να μείνετε προσηλωμένοι σ’ αυτά που έχετε και όχι σε εκείνα που μπορεί να αποκτήσετε.

Ο Κρόνος ρίχνει τους προβολείς πάνω σας. Εκμεταλλευτείτε την πρωτόγνωρη σημασία που σας δίνει ο κόσμος.

 

Υδροχόος

Καλύτερα να ελέγξετε διπλά και τριπλά αυτό που πάτε να κάνετε. Έχετε μια τάση να πλησιάζετε επικίνδυνους ανθρώπους (ερωτικά κυρίως) και αφού δεν μπορείτε να την αποβάλετε, τουλάχιστον λάβετε προφυλάξεις.

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και που θα έχετε τη χαρά να σερβίρετε άμεσα σε παραπάνω από ένα άτομα.

 

Ιχθύς

Οι σχέσεις σας με κάποιον προϊστάμενο επιτέλους αποκαθίστανται και η ζωή σας γίνεται πια εύκολη σε έναν τομέα που ταλαιπωρηθήκατε αρκετά. Διατηρήστε την κατάσταση ως έχει (όσο περνάει από το χέρι σας).

Η Αφροδίτη σας επιφυλάσσει μια έκπληξη στα ερωτικά, τις βραδινές ώρες. Η προσέγγιση που περιμένατε, επιτέλους αρχίζει να καταστρώνεται.

Πηγή: lifo.gr