Δύο κορυφαίοι ερμηνευτές ανταμώνουν την Τετάρτη 29 Αυγούστου στις 9.00 το βράδυ στην Πάτρα, σε μια συναυλία με έντονο ηλεκτρισμό και ευαισθησία, η οποία είναι ενταγμένη στις εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ. Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Χρήστος Θηβαίος σε μία μοναδική βραδιά στην Πάτρα με οδηγό τα ομορφότερα τραγούδια τους και ροκ διάθεση. Δύο γενιές του ελληνικού τραγουδιού δίνουν ραντεβού με τους χιλιάδες φίλους τους για να τραγουδήσουν μαζί και να θυμίσουν ότι... το παιχνίδι παίζεται ακόμα.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, με σχεδόν 4 δεκαετίες στην πρώτη γραμμή του τραγουδιού, έχει αναγνωριστεί ως ο σπουδαιότερος Έλληνας ερμηνευτής. Με σημείο υπεροχής τις ζωντανές εμφανίσεις, που ξεχωρίζουν για τον παλμό και τον ηλεκτρισμό τους. Πιο ώριμος και πιο «θυμωμένος» από ποτέ, πυροδοτεί την σκέψη και εκφράζει την δική μας φωνή με το ανήσυχα τραγούδια του. Στο πλευρό του η εκρηκτική Τάνια Κικίδη.

Ο Χρήστος Θηβαίος αποτελεί την πιο ιδιαίτερη περίπτωση της γενιάς των σύγχρονων τραγουδοποιών. Ερμηνευτής αξιώσεων και σπάνιας ευαισθησίας, συναισθηματικός και πολυσύνθετος ως δημιουργός μας έχει χαρίσει μερικά από τα πιο όμορφα τραγούδια των τελευταίων 20 χρόνων. Με τη χαρακτηριστική βραχνή φωνή και την παθιασμένη σκηνική παρουσία δεν μπορεί παρά να παρασύρει και να συγκινήσει με τις εντυπωσιακές ερμηνείες του.

Τη συναυλία ανοίγει ο εξαιρετικά ταλαντούχος και ολίγον παλαβός ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ.   

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012
ΚΑΣΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ
Ώρα έναρξης: 21:00 (οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30)
Τιμές Εισιτηρίων (ταμείο): 13€ (κανονικό)
Προπώληση: 10€
Προπώληση Εισιτηρίων: DISCOVER, MUSICAL, ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ


Πηγή: dete.gr
TAGS