current views are: 1

28 Αυγούστου 2012
Δημοσίευση05:03

Έχεις άστρα… 28 Αυγούστου

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια 

Δημοσίευση 05:03’
αρθρο-newpost

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια 

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια 

Κριός

Η μέρα είναι γεμάτη από υποχρεώσεις, γι’ αυτό καλά θα κάνετε να μην ασχοληθείτε τώρα με σημαντικά προσωπικά ζητήματα. Περιμένετε μέχρι τη στιγμή που η προσοχή σας θα είναι στραμμένη σε έναν και μόνο τομέα.

Μην απαντήσετε στις προκλήσεις με πρόκληση. Η καλύτερη λύση είναι η ευθύτητα και η ειλικρίνεια.

 

Ταύρος

Τα ερωτικά παιχνιδάκια έφτασαν στο τέλος τους και ο Δίας σας δίνει τώρα το έναυσμα να μιλήσετε χωρίς περιστροφές σ’ αυτόν που μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας. Μην τα δώσετε όμως όλα στη φόρα- κρατήστε και κάτι για τον εαυτό σας.

Εξελίξεις σε ένα εργασιακό ζήτημα που είχε βαλτώσει. Είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα;

 

Δίδυμος

Μια εποχή φτάνει στο τέρμα της κι εσείς καλείστε να τακτοποιήσετε κάποιους τελευταίους λογαριασμούς, κυριολεκτικούς και μεταφορικούς. Δυστυχώς η Σελήνη δεν κάνει τη διαδικασία εύκολη, αλλά αυτό δεν θα δικαιολογεί τις καθυστερήσεις σας για πολύ ακόμα.

Ένα ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά έρχεται για ένα δυναμικό finale πριν φύγει για πάντα.

 

Καρκίνος

Η ειδικότητά σας θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμη σήμερα και θα σας ξεχωρίσει από τη μάζα. Είναι απολαυστικό να είστε στο επίκεντρο αλλά η ευθύνη που αυτό συνεπάγεται δεν είναι καθόλου αμελητέα.

Η κοινωνική σας ζωή αποκτά πολύ έντονους ρυθμούς, που ενδέχεται να σας βγάλουν από την κλασική σας ρουτίνα.

 

Λέων

Μην πείτε όχι σε ασυνήθιστες προσκλήσεις. Δεν είναι ανάγκη να είναι κάτι δοκιμασμένο για να σας ευνοήσει- αφεθείτε λίγο στα χέρια της τύχης. Η Αφροδίτη σας προστατεύει από τις ερωτικές κακοτοπιές, ούτως ή άλλως.

Μην πτοηθείτε από την αυστηρότητα που χαρακτηρίζει το εργασιακό περιβάλλον, γιατί η τάση αυτή είναι παροδική.

 

Παρθένος

Δώστε έμφαση στην επικοινωνία σήμερα, Παρθένοι. Ακόμη και η πιο σύντομη κουβέντα έχει τη σημασία και τη χρησιμότητά της- μην υποτιμήσετε κανέναν και τίποτα.

Ίσως είναι καλύτερα να αποφύγετε κι εσείς αυτόν που σας αποφεύγει, γιατί μια ενδεχόμενη συνάντηση δεν θα βοηθούσε καμία απ’ τις δυο πλευρές. Εκτός βέβαια αν έχετε την ανάγκη να ξεκινήσετε νέο κεφάλαιο στην σχέση αυτή.

 

Ζυγός

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα, που τόσο είχατε περιφρονήσει τον προηγούμενο καιρό, επιστρέφουν στη ζωή σας, με την Αφροδίτη να δένει τα σκυλιά που απειλούν να τα καταβροχθίσουν. Μην υποτιμήσετε πάλι τα συναισθήματά σας (ή των άλλων γύρω σας).

Αλλαγές στα επαγγελματικά, που ίσως επηρεάσουν αρνητικά τα οικονομικά σας. Μην προδικάσετε όμως την κατάσταση.

 

Σκορπιός

Καθώς ο Άρης σας προμηθεύει όλες εκείνες τις άμυνες που σας έλειπαν εδώ και καιρό, η ερωτική πολιορκία γίνεται πολύ έντονη, σε βαθμό ενοχλητικό. Μη διστάσετε να γίνετε αιχμηροί, αν το κλίμα σας δυσαρεστήσει.

Ιδιαίτερη προσοχή στις οδικές μετακινήσεις σήμερα. Ο  κίνδυνος κρύβεται πολλές φορές εκεί που δεν τον περιμένουμε.

 

Τοξότης

Η πλανητικές κινήσεις σας προκαλούν μια ανεξήγητη νευρικότητα, η οποία όμως έχει αρνητικό αντίκτυπο στον κόσμο που συναναστρέφεστε. Μη γίνεστε απότομοι με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας- δεν ξέρετε πόση αντοχή τους έχει απομείνει (απέναντί σας αλλά και γενικότερα).

Ο Ήλιος φωτίζει κάποιες ξεχασμένες υποθέσεις, που μάλλον πρέπει να κοιτάξετε καλύτερα.

 

Αιγόκερως

Καλύτερα να κόψετε τη φόρα του/ της συντρόφου σας, γιατί απ’ ό, τι φαίνεται, έχει αρχίσει να λαμβάνει αποφάσεις για σας, χωρίς εσάς. Ευγενικό το ενδιαφέρον, αλλά υπεύθυνοι για τον εαυτό σας είστε εσείς και μόνο εσείς.

Σταθερότητα επιτέλους στα επαγγελματικά, την οποία πρέπει να διατηρήσετε. Είναι στο χέρι σας να αποφύγετε τις εντάσεις.

 

Υδροχόος

Η τύχη σας χαμογελάει στα ερωτικά και αν φερθείτε έξυπνα θα ευνοηθείτε μέσω αυτών σε αρκετούς τομείς. Οι γνωριμίες (υπάρχουσες και επικείμενες) παίζουν κεντρικό ρόλο και η διπλωματικότητα είναι το κλειδί στην επιτυχία.

Δεν είστε υποχρεωμένοι να δώσετε αναφορά για οτιδήποτε σε ανθρώπους που βλέπετε μια φορά στο τόσο. Χαλαρώστε λίγο.

 

Ιχθύς

Ο Πλούτωνας βάζει για λίγο στον πάγο τα προβλήματά σας, ίσα ίσα για να ανασάνετε και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Μην προσπαθήσετε όμως να τα μεταθέσετε σε άλλους γιατί πάντα σε σας θα γυρνούν.

Ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις στα ερωτικά- ανταποκριθείτε θερμότερα απ’ ό, τι συνήθως. Δεν είναι κακό να πείτε κι ένα ψεματάκι παραπάνω.

Πηγή: lifo.gr