Η Άννα Βίσση επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι και στην γνωστή όπερα του Νίκου Καρβέλα και του Σταύρου Σιδερά «Δαίμονες». Μαζί της, στο ρόλο του πρωταγωνιστή, ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος εκτός από την σημαντική του μουσική καριέρα, έχει παίξει και στο θέατρο. Την σκηνοθεσία της παράστασης, η οποία θα ανέβει στο Παλλάς από το Μάρτιο του 2013 θα γίνει από τον Γιάννη Κακλέα και η σκηνογραφία από τον Μανόλη Παντελιδάκη.          
 
Έργο πρωτοποριακό για τα ελληνικά μουσικά δρώμενα, έργο ζωής για τους δημιουργούς του, η περίφημη ροκ όπερα «Δαίμονες» σε σύνθεση του Νίκου Καρβέλα και σε λιμπρέτο του Σταύρου Σιδερά επιστρέφει στο Παλλάς 22 χρόνια μετά την πρώτη, πολύ επιτυχημένη παρουσίασή της.   

Η Άννα Βίσση ως βασίλισσα Ροζάνα να ηγείται πολυμελούς ομάδας ηθοποιών και τραγουδιστών. Θα είναι 25 ηθοποιοί- ανάμεσα στους οποίους συζητείται το όνομα του Αντώνη Λουδάρου- και 11 μελής ορχήστρα.   

Οι «Δαίμονες» παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία τη σεζόν 1991 / 1992 στο «Αττικόν» σε μουσική διεύθυνση Μιχάλη Ροζάκη, σκηνοθεσία Ρότζερ Ουίλιαμς και με τους Τζων Μοδινό που αργότερα τον αντικατέστησε ο Γιώργος Μούτσιος , Γιάννη Σαμσιάρη και Μπέσσυ Μάλφα, μεταξύ άλλων, πλάι στην Άννα Βίσση

πηγή: monopoli.gr