Οι «Αναλώσιμοι 2» («Expendables 2») εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή του Βορειοαμερικάνικου Box Office, με τις μεγαλύτερες εισπράξεις στα ταμεία. Η ταινία του σκηνοθέτη Simon West με σεναριογράφο τον Richard Wenk και τη συνεισφορά στο σενάριο του Sylvester Stallone πρωταγωνιστή ανάμεσα σε άλλους «σκληρούς και δυνατούς» της μεγάλης οθόνης, όπως ο Arnold Schwarzenegger, o Bruce Willis, ο Jean-Claude Van Damme και ο Chuck Norris, έφερε τώρα κέρδη 13,5 εκατομμυρίων δολαρίων παραμένοντας για δεύτερη εβδομάδα στην πρώτη θέση της λίστας με τις πιο εμπορικά επιτυχημένες ταινίες.

Η περιπέτεια «The Bοurne Legacy» με πρωταγωνιστές τους Jeremy Renner και Rachel Weisz βρίσκεται για τρίτη εβδομάδα στη δεύτερη θέση, με εισπράξεις 9,3 εκατομμυρίων δολαρίων. Η κωμωδία κινουμένων σχεδίων «ParaΝorman» με ήρωα ένα αγόρι που προσπαθεί να σώσει την πόλη του από την εισβολή των ζόμπι, βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Το θρίλερ «Premium Rush» (με πρωταγωνιστή τον Joseph Gordon Levitt) στο οποίο παρουσιάζεται το «κυνηγητό» ενός αγγελιαφόρου με ποδήλατο και ενός αστυνομικού, με φόντο τη Νέα Υόρκη, βρίσκεται στην έβδομη θέση του Αμερικάνικου Box Office, με εισπράξεις 6,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αντιμετωπίζοντας σε μικρότερο βαθμό την πίεση του ανταγωνισμού από τις επιτυχίες του Χόλυγουντ, το πολιτικό ντοκιμαντέρ των «αντιπάλων» του Αμερικάνου προέδρου Barack Obama, με τίτλο «2016: Obama's America», «προσγειώθηκε» στη θέση νούμερο Οχτώ.

Πηγή: ert.gr/BBC