current views are: 1

31 Αυγούστου 2012
Δημοσίευση04:37

Έχεις άστρα… 31 Aυγούστου

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (31 Σεπτεμβρίου 2012)

Δημοσίευση 04:37’
αρθρο-newpost

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (31 Σεπτεμβρίου 2012)

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (31 Σεπτεμβρίου 2012)
Κριός
Η Σελήνη παρατείνει για λίγο ακόμη το βαρύ εργασιακό πρόγραμμα, αλλά απ’ όλη αυτή την ταλαιπωρία δεν πρόκειται να βγείτε χαμένοι. Νέες γνωριμίες σας περιμένουν στον εργασιακό χώρο, που θα απλώσουν τα πλοκάμια τους και σε άλλες εκφάνσεις της ζωής σας.
Δώστε λίγο χώρο απ’ την καθημερινότητά σας σε ένα άτομο που τον ζητά με τόσο σθένος!  

Ταύρος

Είστε επιρρεπείς σε κάθε είδους επιρροή σήμερα, γι’ αυτό πρέπει πάση θυσία να προστατέψετε την ατομικότητά σας. Κάποια πράγματα δεν είναι προορισμένα να αλλάξουν (ειδικά στα ερωτικά, μετά τη δέσμευσή σας) και καλύτερα να μείνουν όπως ήταν.
Στασιμότητα στα ζητήματα της δουλειάς- τη χρειάζεστε λίγη άπνοια εδώ που τα λέμε.  

Δίδυμος

Η Αφροδίτη επηρεάζει την προσωπική σας έκφραση καταλυτικά και ο εσωτερικός σας κόσμος γίνεται τώρα πιο εμφανής από ποτέ. Δε χρειάζεται να προσπαθήσετε ιδιαίτερα για να πείσετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο- τα εκφραστικά σας μέσα κάνουν τη δουλειά για σας.
Επιμείνετε λίγο παραπάνω σε ένα επαγγελματικό ζήτημα- σύντομα θα καρποφορήσει.  

Καρκίνος

Ένα κοντινό σας πρόσωπο σας εντυπωσιάζει με τα χαρίσματά του και σας κάνει να το δείτε με διαφορετικά μάτια απ’ ό, τι συνήθως. Είδατε που τελικά πρέπει να αποφεύγετε τις μεγαλοστομίες αναφορικά με το μέλλον;
Ο Δίας φέρνει το συμβιβασμό και τη σταδιακή αποκατάσταση των σχέσεών σας με έναν παλιό έρωτα.  

Λέων

Είπαμε να είστε υποχωρητικοί εκεί που η υποχώρηση μπορεί να φέρει αποτελέσματα, αλλά εκρηκτικοί και διεκδικητικοί όταν τα δικαιώματά σας καταπατούνται . Είστε λέοντες, όχι γατάκια !
Υπομονή συνιστάται στη δουλειά- οι επιπόλαιες αντιδράσεις θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στις σχέσεις σας. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν και πορεύεστε ανάλογα με τις εξελίξεις.  

Παρθένος

Οι εξελίξεις που φέρνει ο Ερμής στη ζωή σας είναι κατά γενική ομολογία θετικές και προμηνύουν μια ακόμη καλύτερη συνέχεια. Το μυαλό σας όμως είναι καρφωμένο σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που δε συμμετέχει στη χαρά σας. Μήπως να το ξαναπλησιάζατε;
Μη δίνετε τροφή για σχόλια και συζητήσεις ερήμην σας. Η αδιαφορία είναι το καλύτερο όπλο.  

Ζυγός

Αφήστε τη δημιουργικότητα και το ένστικτό σας να επιλέξουν μόνα τους το σωστό δρόμο, γιατί αν κάνετε το λάθος να τα καταπιέσετε, θα ζημιώσετε την ίδια σας την ψυχολογία. Σας αξίζει περισσότερη ελευθερία από αυτή που δίνετε στον εαυτό σας.
Μια συγγνώμη που περιμένατε από καιρό έρχεται με κάθε ειλικρίνεια.  

Σκορπιός

Μην αποποιείστε τις ευθύνες σας- έχετε σημαδέψει αρκετά άτομα και το κόστος αυτής της επίδρασης είναι μεγάλο. Η Αφροδίτη σας βοηθάει να διατηρήσετε άρρηκτους τους σημαντικούς δεσμούς σας και οφείλετε να ακολουθήσετε τις οδηγίες της.
Προσοχή στους δρόμους και στα δημόσια μέρη – ο κίνδυνος σήμερα παραμονεύει χωρίς να τον προσέξετε.  

Τοξότης

Μην περιμένετε από οποιονδήποτε να σας δώσει το ok, διεκδικήστε αυτό που ζητάτε στα ερωτικά χωρίς δεύτερη κουβέντα. Κανείς δεν μπορεί να σας στερήσει το δικαίωμα της προσπάθειας, ούτε καν αυτός στον οποίο στοχεύετε.
Μια διαμάχη θα δοκιμάσει τις αντοχές και τα νεύρα σας, αλλά αν διατηρήσετε την ηρεμία σας θα την ξεπεράσετε αλώβητοι.  

Αιγόκερως

Όπου κι αν βρεθείτε σήμερα, ο κόσμος μοιάζει έτοιμος να σας μπλέξει στον πιο απίθανο καυγά, χωρίς αυτός απαραίτητα να σας αφορά. Κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας από όσους έχουν τέτοιες διαθέσεις.
Διλήμματα σας περιμένουν στα ερωτικά, καθώς οι επιλογές σας πληθαίνουν αλλά τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Αποφασίστε με σύνεση και κυρίως με ψυχραιμία.  

Υδροχόος

Μια νέα πύλη ανοίγει τώρα για σας αλλά δεν είστε βέβαιοι κατά πόσο ο δρόμος που βρίσκεται μπροστά σας είναι ερωτικός ή απλώς φιλικός. Ο Κρόνος ενισχύει τη διαίσθησή σας και σύντομα θα καταλάβετε τις προθέσεις των άλλων και τις διαθέσεις του εαυτού σας.
Μείνετε μακριά από το αλκοόλ σήμερα- δεν θα σας βγει σε καλό αν ενδώσετε στην πρόκλησή του.  

Ιχθύς

Μια απόρριψη, είτε σε επαγγελματικό, είτε σε φιλικό επίπεδο δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση το τέλος του κόσμου. Μαζέψτε τα κομμάτια σας και σταματήστε να λυπάστε τον εαυτό σας!
Φερθείτε με μεγαλύτερη διπλωματικότητα στις κοινωνικές σας σχέσεις. Θα διαπιστώσετε ότι με έμμεσο τρόπο θα πετύχετε πολύ περισσότερα απ’ ό, τι χρησιμοποιώντας την ευθύτητά σας.

Πηγή: lifo.gr