Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια (1- 2 Σεπτεμβρίου 2012)
Κριός
Η αποκάλυψη που πρόκειται να κάνετε, έχει τρελάνει την ψυχολογία σας, αλλά δεν σας συμφέρει να την αναβάλετε κι άλλο. Αφήστε τις δεύτερες σκέψεις και κάντε τώρα ό, τι σας φαίνεται βουνό, για να τελειώνετε σύντομα με τις όποιες δυσάρεστες συνέπειες.
Σύγχυση στα ερωτικά προκαλεί ο Ερμής- είναι στο χέρι σας όμως να ξεμπερδέψετε.  

Ταύρος

Η κατάσταση σας διχάζει και δεν ξέρετε πλέον ποιόν απ’ τους δυο δρόμους πρέπει να ακολουθήσετε. Μήπως τελικά δεν σας καλύπτει καμία από τις επιλογές σας; Κάντε λίγη υπομονή ακόμα, ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να παρουσιαστεί.
Η Αφροδίτη σας γλιτώνει από τις τύψεις που σας προκάλεσε μια πρόσφατη ερωτική περιπέτεια.  

Δίδυμος

Έχετε πάθει εμμονή με ένα περιστατικό από το παρελθόν, αλλά κάπου εδώ θα πρέπει να αρχίσετε να το ξεχνάτε. Οι νεκροί με τους νεκρούς και οι ζωντανοί με τους ζωντανούς. Το μέλλον σας, σας καλεί.
Θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε μια αρκετά μεγάλη αλλαγή στην καθημερινότητά σας- εμπιστευτείτε μόνο όσους γνωρίζετε καλά.  

Καρκίνος

Η επικοινωνία σας με τα παιδιά και το νεαρότερο κόσμο εν γένει έχει πολλά να σας δώσει. Μην υποτιμάτε αυτό που δεν καταλαβαίνετε- καλύτερα να το εξερευνήσετε προτού χαθεί.
Εντάσεις σας περιμένουν στα ερωτικά μιας και ο Άρης προκαλεί προβλήματα στη συνεννόηση. Κάντε ένα βήμα πίσω όπου μπορείτε σήμερα και θα με θυμηθείτε.  

Λέων

Αρκετά με τα υποκατάστατα! Ήρθε η ώρα να διεκδικήσετε με πυγμή αυτό ακριβώς που θέλετε (και όχι κάτι παρόμοιο). Δεν έχει σημασία αν θα το αποκτήσετε εν τέλει- η πρόθεσή σας είναι που παίζει ρόλο.
Μη βασίζεστε στην καλοσύνη των άλλων γιατί μάλλον θα απογοητευτείτε. Δόξα τω θεώ, οι δυνάμεις σας είναι αρκετές.  

Παρθένος

Προσέξτε Παρθένοι, ποιους ανθρώπους συναναστρέφεστε. Έχετε την τάση να καταλήγετε συνεχώς στους λάθος κύκλους και αυτή τη φορά η απερισκεψία σας θα έχει ολέθριο αποτέλεσμα.
Ο Δίας σας δίνει το απαιτούμενο σθένος να εκφραστείτε με ειλικρίνεια στον ερωτικό τομέα. Αξιοποιήστε την ευκαιρία που σας δίνεται- δεν συνηθίζετε να είστε τόσο ευθείς στην επικοινωνία σας.  

Ζυγός

Η επιρροή που ασκείτε στους γύρω σας (ειδικά στους Παρθένους) είναι μεγάλη και θα σας βοηθήσει να φέρετε τις καταστάσεις στο σημείο ακριβώς που σας βολεύει. Ό, τι κι αν κάνετε όμως, μη φτάσετε σε καμία περίπτωση στο σημείο της εκμετάλλευσης.
Τριβές σας περιμένουν στα οικογενειακά, που όμως δεν θα κρατήσουν για πολύ.  

Σκορπιός

Η κοινωνική σας ζωή ενισχύεται και αρχίζει να διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των επαγγελματικών σας. Μη φοβηθείτε να κάνετε τις επαφές που μοιάζουν αναγκαίες για το συμφέρον σας.
Η διάθεση στα ερωτικά γίνεται παιχνιδιάρικη χάρη στην επιρροή της Αφροδίτης. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και μην έχετε τρομερές απαιτήσεις.  

Τοξότης

Ένα ιδεολογικό ζήτημα θα σας φέρει αντιμέτωπους με έναν κοντινό φίλο και η διαμάχη αυτή θα σας στοιχίσει ψυχολογικά. Πρέπει να μάθετε όμως να μην παίρνετε τον εαυτό σας τόσο σοβαρά- τίποτα δεν αξίζει τόση στεναχώρια.
Η ερωτική πολιορκία γίνεται έντονη και η μπάλα πέφτει στη δική σας μεριά. Σκεφτείτε πως θα αντιδράσετε.  

Αιγόκερως

Κάποιος δίπλα σας, σας ρίχνει διαρκώς τη διάθεση και δεν λέτε να τον αποβάλετε απ’ τη ζωή σας. Θα αφήσετε τη συνήθεια να σταθεί εμπόδιο στην καλοπέρασή σας; Μήπως τελικά έχετε αισθήματα που δεν θέλετε να παραδεχτείτε;
Η μέρα επιφυλάσσει μια τουλάχιστον συνάντηση που απεύχεστε, αλλά και μια θετική οικονομική εξέλιξη.  

Υδροχόος

Προσοχή Υδροχόοι, κανείς δεν είπε ότι η πορεία προς την απεξάρτηση είναι εύκολη! Ο Κρόνος σας βοηθάει να συνεχίσετε την στρατηγική σας με πειθαρχία, αλλά οι στιγμές αδυναμίας είναι αναμενόμενες (μην πανικοβάλλεστε).
Εξελίξεις σε ένα γραφειοκρατικό θέμα που είχε παγώσει για κάποιο διάστημα. Δώστε κι εσείς την ώθηση που μπορείτε.  

Ιχθύς

Αισθάνεστε νοσταλγία σήμερα κι αυτό είναι απολύτως δικαιολογημένο δεδομένης της θέσης του Ερμή. Μια βόλτα κι ένας καφές με έναν καλό φίλο θα σας απαλλάξουν απ’ τη θλίψη.
Είναι η σωστή στιγμή να κάνετε την κίνηση ματ που θέλετε στα ερωτικά. Μην περιμένετε άλλο, ο στόχος σας, σας περιμένει εναγωνίως.

Πηγή: lifo.gr