Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο; Άρης στον Σκορπιό σημαίνει πάθος, τόλμη, ένταση. Η ενέργεια θα βρίσκεται σε ψηλά επίπεδα. Εξερευνούμε τις καταστάσεις σε βάθος, αντέχουμε τις πιέσεις, δεν τα παρατάμε εύκολα ενώ δεν συγχωρούμε και εύκολα. Παίρνουμε πρωτοβουλίες, αντιμετωπίζουμε διαμάχες. Ο μαγνητισμός και η κτητικότητα θα είναι στα ύψη. 

Άρης στον Σκορπιό σημαίνει αντοχή, υπομονή, επιμονή, σταθερότητα. Είναι λύτρωση, μια υπόσχεση σωτηρίας και ανεφοδιασμού στους δύσκολους καιρούς μας. Θα βοηθήσει πολλούς άνεργους να βρουν δουλειά και πολλοί θα λύσουν οικονομικά θέματα. Αξιοποιήστε τον για να καλύψετε τις ανάγκες σας. 

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη στον Σκορπιό θα είσαι δυνατή, πρακτική και θα επικεντρωθείς στους στόχους σου. Οικονομικά και επαγγελματικά θέματα θα προωθηθούν και θα νιώσεις πιο ασφαλής. Νέες ερωτικές γνωριμίες έρχονται στο προσκήνιο. Μην ενεργείς παρορμητικά και απερίσκεπτα και πρόσεχε συγκρούσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Οι σχέσεις σου αναζητούν την αναγέννηση. Να ακούς τη διαίσθησή σου. Λίμπιντο και μυστικοπάθεια βρίσκονται στα ύψη.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Άρης στο Σκορπιό θα δυσκολέψει τις επαγγελματικές συνεργασίες σου και θα φέρει ευκαιρίες και ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σου. Δεν συμβιβάζεσαι εύκολα και αν βρίσκεσαι σε μια σχέση προβληματική, ίσως να αποφασίσεις να δώσεις το τέλος. Το κλίμα θα είναι εκρηκτικό. Θα είσαι επιθετική και διεκδικητική αλλά αυτό θα σε βοηθήσει να πας παρακάτω. Μια νέα σχέση ή συνεργασία είναι τα πιθανά σενάρια.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Με τον Άρη στο Σκορπιό θα βελτιώσεις τα οικονομικά και την καριέρα σου. Οι ικανότητές σου θα αναγνωριστούν. Θα παλέψεις σκληρά, θα αγωνιστείς, θα θυσιαστείς αλλά θα βγεις κερδισμένη ηθικά και πρακτικά. Μην βιάζεσαι, μην πιέζεις, μην τσακώνεσαι. Τρελές ερωτικές επιθυμίες σου θα πραγματοποιηθούν. Καλή περίοδος για γυμναστική και διατροφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Περιουσιακά ζητήματα και θέματα παιδιών έρχονται στην επιφάνεια. Θα αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά. Θα διεκδικείς με τόλμη την ερωτική απόλαυση. Τα πάθη σου θα είναι έντονα και θα ξοδεύεις χρήματα για να περνάς καλά. Η σεξουαλική σου ζωή θα είναι έντονη επίσης και θα ζήσεις ανεπανάληπτες στιγμές. Θα φλερτάρεις ατελείωτα. Η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη. Διοχέτευσε την ενέργειά σου και στη γυμναστικήΛΕΩΝ
Με τον Άρη στον Σκορπιό θα ενισχυθείς ηθικά και πρακτικά. Οικογενειακά προβλήματα και θέματα ακινήτων έρχονται στο προσκήνιο. Τα οικονομικά σου θα ανασυγκροτηθούν. Θα αισθανθείς πίεση και θα νιώσεις πληγωμένη από αγαπημένα πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος. Προσπάθησε να αποφύγεις συγκρούσεις. Προσέγγισε τον σύντροφό σου με καλές προθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στον Σκορπιό σε βοηθάει να κλείσεις οικονομικές εκκρεμμότητες και να βρεις λύσεις σε ότι σε απασχολεί. Ακολουθείς νέες τακτικές σε αυτή τη δύσκολη εποχή. Θα γίνεις πιο σκληρή και αποφασιστική. Προσοχή στην οδήγηση και σε συγγενικές σχέσεις. Τα ταξίδια ευνοούνται. Η ερωτική σου ζωή παίρνει φωτιά. Έχεις τόλμη και φαντασία.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη στον Σκορπιό βρίσκεις λύσεις σε οικογενειακά προβλήματα. Θα αναγνωρίσεις τα λάθη σου και θα συνειδητοποιήσεις τι θέλεις. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν αλλά προσοχή σε σπατάλες. Οι κόποι σου θα ανταμειφθούν. Θα θέλεις να διασκεδάζεις και να περνάς καλά. Θα εκφράσεις τα συναισθήματά σου αλλά μην γίνεις κτητική και ζηλιάρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη στο ζώδιό σου παίρνεις πρωτοβουλίες, ξεπερνάς δυσκολίες, κατακτάς την πρωτιά. Θα διεκδικείς, θα είσαι ανταγωνιστική. Θα έχεις δυναμισμό και θα ζητάς ικανοποίηση. Προσοχή στην έπαρση και το πείσμα που μπορεί να σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Οι στόχοι σου θα επιτευχθούν. Οι αντοχές σου είναι μεγάλες. Η σεξουαλικότητά σου είναι στα ύψη και ψάχνεις τον κατάλληλο σύντροφο για να ζήσεις εκρηκτικές στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Άρης στο Σκορπιό θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε οικονομικά θέματα. Ασχολήσου με πράγματα που σε ευχαριστούν και διοχέτευσε σωστά την ενέργειά σου. Θα σε διακατέχει μια μυστικοπάθεια όσον αφορά τις διαθέσεις και τις επιθυμίες σου. Έχεις κρυφούς σκοπούς και ενεργείς μυστικά. Πρόσεχε μην εμπλακείς σε κρυφές ερωτικές σχέσεις και ειδικότερα με δεσμευμένα πρόσωπα. Ξεκουράσου και γέμισε τις μπαταρίες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Άρης στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου. Οι μάχες που έδωσες δεν πάνε χαμένες. Οι προσδοκίες σου ικανοποιούνται. Θα είσαι κοινωνική και θα παίρνεις πρωτοβουλίες. Ισχυροί φίλοι θα σε βοηθήσουν να πετύχεις. Οτιδήποτε δεν αξίζει, θα φύγει από τη ζωή σου. Αν έχεις σοβαρή σχέση, θα ανανεωθεί ενώ αν είσαι μόνη, μια γνωριμία από φιλικό κύκλο, θα μετατραπεί σε σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στο Σκορπιό ενισχύει την καριέρα σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Θα τα καταφέρεις. Η επιθυμία σου για κύρος και φήμη είναι μεγάλη. Θα αγωνιστείς για να πετύχεις τους στόχους σου. Μην είσαι παρορμητική και μην χρησιμοποιείς αθέμιτα μέσα για να αποκτήσεις περισσότερα χρήματα. Απέφυγε συγκρούσεις με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα.

ΙΧΘΥΣ
Με τον Άρη στον Σκορπιό θα είσαι πιο τυχερή, μαχητική και διεκδηκητική. Θα είσαι καλύτερα ψυχολογικά και θα νιώσεις ασφαλής. Νέες σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο. Νομικά θέματα τακτοποιούνται. Αγωνίζεσαι για το καλύτερο. Μπαίνεις στη δράση και στην περιπέτεια χωρίς να υπολογίζεις τίποτα. Πρόσεχε την παρορμητικότητα και την επιθετικότητά σου. Ταξίδια, εκπαίδευση, αθλητισμός, καριέρα ευνοούνται. Αναζητάς την έντονη σεξουαλική ζωή, το πάθος, την αγάπη,την περιπέτεια και επιδιώκεις να τα βρεις.


Πηγή: Missbloom.gr