Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (3 Σεπτεμβρίου 2012) Κριός
Η Σελήνη σας γεμίζει αμφιβολίες σχετικά με τα πεπραγμένα αλλά και τα άμεσα σχέδιά σας, πράγμα που ενδεχομένως να προκαλέσει μερικές καθυστερήσεις. Το κατάλληλο άτομο που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας δεν βρίσκεται μακριά.
Δώστε περισσότερη έμφαση στις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας- κάτι σας διαφεύγει και μπορεί να σας ζημιώσει αν δεν το προσέξετε.  

Ταύρος

Η μέρα ευνοεί τη συνεργασία και τη συμπόρευση. Όσο δυσοίωνο κι αν φαίνεται το μέλλον, μην κλειστείτε στον εαυτό σας- έχουν πολλά να σας προσφέρουν σήμερα οι κοινωνικές σας επαφές.
Νομικά και γραφειοκρατικά θέματα ίσως σας χτυπήσουν την πόρτα. Διευθετήστε τα (μόνοι ή με παρέα) προτού διογκωθούν. Ό, τι κι αν γίνει πάντως, μην υστεριάσετε.  

Δίδυμος

Τα βαθιά ερωτικά σας συναισθήματα θα θολώσουν σήμερα την κρίση σας και θα σας απομακρύνουν από τον στόχο σας. Η Αφροδίτη δικαιολογεί όμως τα μικρά παραστρατήματα, οπότε απολαύστε αυτό το παιχνίδι όσο μπορείτε.
Φερθείτε έξυπνα και μην αφήσετε τους “φίλους” να σας στριμώξουν τη στιγμή που δεν φταίτε. Και η υπομονή έχει τα όριά της.
 
Καρκίνος
Αν είστε μόνοι, φροντίστε να μην πέσετε στις ύπουλες παγίδες του Ερμή, που σας προκαλούν να ενδώσετε στην πρώτη αγκαλιά που θα βρείτε μπροστά σας. Υπομονή και θα βρείτε αυτό που ζητάτε σχετικά σύντομα.
Άνοδος στα οικονομικά (στο μέτρο του δυνατού πάντα). Δεν θα λείψουν τα κοράκια, που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την ακμή σας.  

Λέων

Σκεφτείτε προσεκτικά τι θα πείτε, προτού το πείτε. Οι λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε σήμερα θα έχουν τεράστια σημασία και θα επιφέρουν μεγαλύτερες συνέπειες απ’ όσες νομίζετε, πρακτικές και ψυχολογικές.
Ερωτική προσέγγιση από μεγαλύτερες ηλικίες. Μην είστε απόλυτοι- ποτέ δεν ξέρετε ποιος θα καταφέρει να σας κάνει το κλικ. Μην εγκλωβίζεστε στη συνήθεια.  

Παρθένος

Η βιασύνη σας σπρώχνει στη λάθος κατεύθυνση και πρέπει να το συνειδητοποιήσετε σήμερα. Ο Άρης απολαμβάνει να σας ωθεί στην επιπολαιότητα, αλλά ευτυχώς ο κύκλος σας νοιάζεται για σας και θα σπεύσει να σας βοηθήσει (επιτέλους!)
Δώστε περισσότερη προσοχή στις νέες ιδέες που προκύπτουν, είτε στο δικό σας μυαλό, είτε σε κάποιου άλλου.  

Ζυγός

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξετε συζητήσεις που καιρό τώρα αποφεύγατε. Η δύναμη και η υπομονή που απαιτούνται σας χαρίζονται απλόχερα από τον Δία, αλλά κανείς δεν εγγυάται πως όλα τα θέματα θα λυθούν άμεσα.
Πλησιάστε αυτόν που σας ενδιαφέρει, ακόμα κι αν ο φόβος της απόρριψης είναι μεγάλος. Οι πιθανότητες σήμερα είναι υπέρ σας.
 
Σκορπιός
Αρκετά κουραστήκατε προσπαθώντας να ικανοποιήσετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε περισσότερο τον εαυτό σας και να αφήσετε τους αχάριστους με τα προβλήματά τους.
Μην ξεχνάτε την υπόσχεση που δώσατε σε έναν Υδροχόο, σχετικά πρόσφατα. Το σίγουρο είναι πάντως πως αυτός την θυμάται και περιμένει πολλά από σας.  

Τοξότης

Μην εγκαταλείπετε ένα μακροχρόνιο σχέδιο, όσο απογοητευμένοι κι αν τυχαίνει να είστε. Υπάρχει λόγος που η σκέψη του δεν σας άφησε όλον αυτό τον καιρό. Τελειώστε ό, τι αρχίσατε.
Η Αφροδίτη ανοίγει νέες πόρτες (για άλλη μια φορά) στα ερωτικά, αλλά δεν χρειάζεται να τις διαβείτε όλες! Κάντε για μια φορά προσεκτική επιλογή και θα ανταμειφθείτε.  

Αιγόκερως

Η επικοινωνία σας με χαρισματικούς ανθρώπους θα σας ευνοήσει πνευματικά αλλά και πρακτικά. Μην αποφεύγετε ό, τι δεν καταλαβαίνετε κατευθείαν. Περάστε χωρίς διαμαρτυρία τη δοκιμαστική περίοδο και θα συμβάλλετε δυναμικά στην εξέλιξη της προσωπικότητάς σας.
Η συγκυρία στα ερωτικά θα σας φέρει κοντά σε έναν Ιχθύ που ποτέ δεν φανταζόσασταν πως θα πλησιάσετε τόσο.  

Υδροχόος

Δώστε τόπο στην οργή και μη βιαστείτε να επιτεθείτε. Έχετε πολλά να μάθετε ακόμη για το ζήτημα που σας απασχολεί και η επιπολαιότητα δεν θα οδηγήσει πουθενά. Οι Σκορπιοί και οι Λέοντες σας ανοίγουν τα μάτια- εμπιστευτείτε τους.
Τα συναισθήματά σας για έναν παλιό φίλο αλλάζουν άρδην και η συμπεριφορά σας θα ξαφνιάσει κι εσάς τους ίδιους.  

Ιχθύς

Η διαπραγματευτική σας ικανότητα βελτιώνεται και μπορείτε τώρα να διεκδικήσετε με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα αυτό που θέλετε. Μην κάνετε το λάθος να μπερδέψετε επαγγελματικά με προσωπικά.
Ο Κρόνος σας αφαιρεί ένα κοινωνικό βάρος που σας δυσαρεστεί αρκετούς μήνες τώρα. Η υποχρέωσή σας απέναντι σε ένα άτομο επιτέλους εκπληρώνεται. Ας τραβήξει ο καθένας τον δρόμο του.

Πηγή: lifo.gr