Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (5 Σεπτεμβρίου 2012)
Κριός
Τα τερτίπια των Σκορπιών σας έχουν φτάσει στα όριά σας, αλλά η δικαίωση δεν βρίσκεται πολύ μακριά. Χρησιμοποιήστε τα διαχρονικά σας όπλα για να ξορκίσετε το κακό και μην αισθανθείτε τύψεις όταν αρχίσετε να αποκτάτε το πάνω χέρι.
Δώστε βάση στα έμμεσα μηνύματα της Αφροδίτης. Δεν είναι ανάγκη να σας εξομολογηθεί κάποιος τον έρωτά του για να τον καταλάβετε.  

Ταύρος

Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να σνομπάρετε κόσμο, ακόμη κι αν αυτός τυχαίνει να είναι ανυπόφορος. Η διπλωματία είναι το βασικό σας μέλημα και πρέπει να την επιστρατεύσετε όπως μόνο εσείς γνωρίζετε. Μην κάνετε εχθρούς χωρίς λόγο.
Έχετε μια κλίση στα καλλιτεχνικά σήμερα- αυτό ίσως σημαίνει κάτι. Βρείτε την απάντηση στις αναζητήσεις σας, μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε.  

Δίδυμος

Η πλανητική συγκυρία σας καλεί να βρείτε μια φυσική και ειλικρινή λύση στα προβλήματά σας, μακριά από κατασκευασμένες δικαιολογίες και καταστάσεις. Σήμερα η αλήθεια είναι το πιο δυνατό σας όπλο.
Ο Άρης σας φορτίζει αρνητικά απέναντι σε ορισμένα άτομα. Κανονικά δεν θα ‘πρεπε, αλλά μήπως ήρθε η ώρα να εκτονώσετε τη συσσωρευμένη οργή;  

Καρκίνος

Η φαντασία σας, σας παίζει παιχνίδια και δεν είναι η πρώτη φορά. Προσπαθήστε να μην είστε τόσο καχύποπτοι γιατί δημιουργείτε προβλήματα από το μηδέν.
Στα ερωτικά, ο Δίας δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για να δέσει επιτέλους το γλυκό. Ό, τι σας φαινόταν άγουρο μέχρι πρόσφατα, τώρα μπορεί να ωριμάσει και να δώσει υπέροχους καρπούς.  

Λέων

Η επισημοποίηση μιας κατάστασης (είτε πρόκειται για σχέση, είτε για επαγγελματική δέσμευση) δεν αργεί. Είστε όμως σίγουροι πως αυτό είναι που ζητάτε; Εξερευνήστε όλες σας τις προοπτικές πριν πάρετε μεγάλες αποφάσεις.
Οι Ιχθείς σας δείχνουν επιτέλους όλα τους τα χαρτιά και είναι στο χέρι σας να κάνετε το ίδιο. Μπορείτε βέβαια να κρατήσετε το πλεονέκτημα.  

Παρθένος

Για να είναι τόσο δύσκολη η κατάκτηση του στόχου, προφανώς δεν αξίζει τον κόπο. Μερικές υποθέσεις είναι γραφτό να μείνουν μισοτελειωμένες (για να έχετε λόγο να γυρίσετε πίσω μετά).
Αφήστε αυτόν που σας κυνηγάει να σας φτάσει επιτέλους! Ελαττώστε το βήμα σας και κοντοσταθείτε.  Ίσως έχει κάτι σημαντικό να σας πει.  

Ζυγός

Οι συναισθηματικοί δεσμοί σας πνίγουν όσο ποτέ και αισθάνεστε την ανάγκη να απομακρυνθείτε για λίγο από τις παλιές σας δεσμεύσεις. Κάντε το, αλλά μην ξεχνάτε αυτούς που μένουν πίσω.
Ο Κρόνος μπλέκει λίγο τα πράγματα στα επαγγελματικά σας, αλλά η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει σύντομα. Μην βιαστείτε να προσβάλετε και να προσβληθείτε.  

Σκορπιός

Η μάχη για την εξέλιξη καλά κρατεί και δεν είναι λίγοι αυτοί που προσπαθούν να σας κρατήσουν πίσω. Μην αφήσετε τον εφήμερο έρωτα να σταθεί εμπόδιο στην πρόοδό σας.
Η ομαδική δουλειά είναι απαραίτητη σήμερα, όσες θυσίες κι αν απαιτεί για να εκτελεστεί. Ρίξτε νερό στο κρασί σας και πάρτε βαθιές ανάσες.  

Τοξότης

Το κλίμα γίνεται πολύ ρομαντικό και οι λέξεις αρχίζουν να περιττεύουν. Δεν είναι πολλά αυτά που μπορούν να λεχθούν στην παρούσα φάση- αναλάβετε δράση τώρα για να μην το μετανιώσετε αργότερα.
Αποφύγετε τις μετακινήσεις και τα επικίνδυνα σπορ (οποιασδήποτε φύσεως). Η ασφάλειά σας προέχει και δεν μπορείτε να παίζετε μαζί της.  

Αιγόκερως

Η επίδραση της Σελήνης είναι καθοριστική για την εξέλιξη της ημέρας. Οι πραγματικές σας ανάγκες αναδεικνύονται ξεκάθαρα, χωρίς φιοριτούρες και επιτέλους μαθαίνετε (έστω και για λίγο) να παρακάμπτετε τους ανθρώπους που δεν σας προσφέρουν τίποτα.
Προσοχή στις κρούσεις των Υδροχόων- δεν έχουν και τις καλύτερες διαθέσεις αυτές τις μέρες. Πάρτε τους με το μαλακό.  

Υδροχόος

Οι αντιδράσεις των άλλων απέναντι στις πρωτοβουλίες που παίρνετε είναι έντονες, αλλά δεν πρέπει να κάμψουν το ηθικό σας. Μείνετε προσηλωμένοι σ’ αυτό που αποφασίσατε και αφήστε τους άλλους να σας συζητούν.
Προσέξτε τον τρόπο που μιλάτε και φέρεστε- διώχνετε τον έρωτα χωρίς να το καταλάβετε (και κατηγορείτε άλλους γι’ αυτό).  

Ιχθύς

Μια έντονη εμπειρία είναι αρκετή για να αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Μην έχετε την απαίτηση από τους άλλους να σας καταλάβουν-αφήστε το χρόνο να δράσει στις συνειδήσεις τους όπως πρέπει.
Ο Ερμής κάνει ρευστή την κατάσταση στα ερωτικά. Σ’ αυτή τη φάση τα πάντα μπορούν να πετύχουν και να αποτύχουν με την ίδια ευκολία.

Πηγή: lifo.gr