Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (6 Σεπτεμβρίου 2012)


Κριός
Καμιά φορά τα ταξίδια του νου είναι πολύ πιο ευεργετικά και καθοριστικά από τα πραγματικά ταξίδια, Κριοί. Δεν είναι ανάγκη να φύγετε μακριά για να βρείτε απαντήσεις στα ερωτήματα που σας απασχολούν- σκεφτείτε περισσότερο και μετακινηθείτε λιγότερο. Η Αφροδίτη σας παρέχει τη σταθερότητα που θέλατε στα ερωτικά- μην την θυσιάσετε για το τίποτα.


Ταύρος

Ένας Σκορπιός σας παρουσιάζει μια εκδοχή της πραγματικότητας που είτε δεν θέλατε, είτε αδυνατούσατε να δείτε προηγουμένως. Σταδιακά, οι άνθρωποι που σας κρατούσαν με το ζόρι στο παρελθόν σταματούν να σας δεσμεύουν και παίρνουν το μερίδιο που τους αξίζει. Ο Έρωτας ευνοείται από τις ακρότητες (καλώς ή κακώς), γι’ αυτό μην πείτε όχι σε μια διαφορετική πρόταση σήμερα.


Δίδυμος

Ο Ερμής κάνει τώρα εμφανείς τις συνέπειες μιας παλιάς σας απόφασης και η κατάσταση που διαμορφώνεται δεν σας ικανοποιεί ιδιαίτερα. Δεν έχετε τρόπο να αλλάξετε ό, τι έγινε, αλλά μπορείτε ακόμη να χαράξετε διαφορετική γραμμή για το μέλλον σας. Δώστε μια ευκαιρία στη γυμναστική και γενικά στην περιποίηση του σώματός σας. Δεν είστε όσο ανεπίδεκτοι νομίζετε σ’ αυτό τον τομέα.


Καρκίνος

Θα σας πάρει λίγο παραπάνω χρόνο για να συνηθίσετε τη νέα ερωτική κατάσταση, αλλά το σημαντικό είναι πως τελικά θα προσαρμοστείτε. Η συμβίωση δεν μπορεί να τελεί πάντα υπό τους δικούς σας όρους κι αυτό είναι ένα μάθημα που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη για σας. Αφήστε τον Κρόνο να σας δείξει τον σωστό δρόμο στα επαγγελματικά.


Λέων

Η Σελήνη ευνοεί τον τομέα των οικονομικών και τα επιχειρηματικά σας πλάνα εν γένει σε μια περίοδο που κάθε τι άλλο στη ζωή σας δοκιμάζεται. Κρατηθείτε γερά από τις βάσεις που εσείς θέσατε και μη ρισκάρετε, αν δεν υπάρχει πολύ σημαντικός λόγος. Εντάσεις προβλέπονται στα αισθηματικά σας, που μάλλον οφείλονται σε ένα πρόβλημα που προϋπάρχει και πρέπει πια να κοιτάξετε στα μάτια.


Παρθένος

Η χαώδης κατάσταση που επικρατεί στα ερωτικά και συγκεκριμένα στα σεξουαλικά σας αρχίζει χάρη στη βοήθεια της Αφροδίτης να εξομαλύνεται. Δεν είναι πάντα εύκολο να βαδίζετε παράλληλα (πνευματικά και σωματικά) με το άτομο που επιλέξατε. Μην αφήσετε τίποτα να πέσει κάτω σήμερα. Και η παραμικρή υπόνοια έχει τη σημασία της.


Ζυγός

Είστε σίγουροι πως εννοούσατε την υπόσχεση που δώσατε; Ο Δίας σας δίνει μια τελευταία ευκαιρία να ξεφύγετε από κάτι δυσάρεστο και καλά θα κάνετε να την αξιοποιήσετε άμεσα, πριν τελειώσουν οι δικαιολογίες σας. Το μονοπάτι της σιγουριάς και της ασφάλειας είναι αυτό που πρέπει να βαδίσετε τώρα. Ξεχάστε τις επικινδυνότητες και τα ακροβατικά.


Σκορπιός

Κάποιο πρόσωπο του πολύ στενού σας κύκλου προσπαθεί να σας ξεγελάσει κι αυτό δεν πρέπει να το αφήσετε έτσι. Η διαίσθησή σας δεν βρίσκεται στα καλύτερά της λόγω του Ερμή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχετε σύμμαχο τον Υδροχόο στις κακοτοπιές. Μια φωνή απ’ τα παλιά ανακατεύεται στα ερωτικά σας και σας γεμίζει με νέες ελπίδες.


Τοξότης

Ακούστε τι έχουν να σας πουν οι φίλοι σας σχετικά με τα αισθηματικά σας και μην μένετε κολλημένοι στις ιδέες που σας καρφώνονται χωρίς λόγο και αιτία. Αυτοί σας ξέρουν πολύ καλύτερα απ’ ό, τι ξέρετε εσείς τον εαυτό σας. Μια χρήσιμη πόρτα ανοίγει στα επαγγελματικά σας και ίσως θα ‘πρεπε να την κρατήσετε τουλάχιστον ανοιχτή (αν δεν μπορείτε να την διαβείτε).


Αιγόκερως

Ο Άρης σας δίνει κίνητρο αλλά και τα κατάλληλα όπλα για να περάσετε στην επίθεση στον τομέα των ερωτικών. Αρκετά με την παθητικότητα, ήρθε η ώρα να φανείτε διεκδικητικοί γιατί το αντίπαλο δέος έχει αρχίσει να κερδίζει έδαφος σε βάρος σας. Διατηρήστε τους οικογενειακούς δεσμούς στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Οι παλιές αξίες ας μείνουν αλώβητες.


Υδροχόος

Η δύναμη της συνήθειας σας κομπλάρει αρκετά, Υδροχόοι, αλλά έχετε αυτό που χρειάζεται για να προσαρμοστείτε σωστά στα νέα δεδομένα. Δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο και θα σας εκπλήξει η αποτελεσματικότητά του. Η Σελήνη σας κάνει ασυνήθιστα άγριους σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σας.Ο δυναμισμός που σας έλειπε παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά.


Ιχθύς

Ο κόσμος γύρω σας μοιάζει να γυρνάει σε μια τροχιά που δεν σας ταιριάζει καθόλου. Δεν είναι ανάγκη να βρείτε τρόπο να του μοιάσετε- ο Δίας άλλωστε σας βοηθάει να εκτιμήσετε και να επαναπροσδιορίσετε τη μοναδικότητά σας. Το παιχνίδι του φλερτ γίνεται πιο έντονο απ’ ό, τι έχετε συνηθίσει, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι κακό.


Πηγή: lifo.gr