Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (7 Σεπτεμβρίου 2012) Κριός
Χιλιάδες σκέψεις, χιλιάδες συναισθήματα, αλλά ο αντικειμενικός σας στόχος είναι ένας αυτό το διάστημα. Αν μπορέσετε να βάλετε για λίγο στον πάγο τις ερωτικές αναζητήσεις μόνο καλό θα κάνετε στον εαυτό σας (και στο μεταξύ τα πράγματα θα στρώσουν από μόνα τους στον ερωτικό τομέα).
Εμπιστευτείτε τη Σελήνη και ανοιχτείτε εκ νέου τον Ζυγό που σας ταλαιπώρησε.  

Ταύρος

Το μυστήριο σας έλκει όσο λίγα πράγματα, γι’ αυτό και η ερωτική σας ζωή περιστρέφεται μονίμως γύρω από άτομα που σας εμπνέουν την αντίστοιχη διάθεση. Μήπως όμως ήρθε η ώρα να το απομυθοποιήσετε όλο αυτό;
Δώστε έμφαση στις φιλικές σας σχέσεις και μην παίρνετε κανέναν για δεδομένο. Μια δοκιμασία βρίσκεται προ των πυλών.  

Δίδυμος

Εσείς, Δίδυμοι, μπορεί να διασκεδάζετε τώρα, αλλά η υπομονή του/ της συντρόφου σας έχει φτάσει στα όριά της. Μη σπρώχνετε τις καταστάσεις στα άκρα- φερθείτε πιο διπλωματικά.
Υπό την επήρεια του Ήλιου βλέπετε τα πράγματα πιο καθαρά και η ενδεδειγμένη στάση στα επαγγελματικά δεν είναι πια κρυφή. Ξέρετε τι και πως πρέπει να πράξετε.  

Καρκίνος

Πρέπει να δείτε τα πράγματα από απόσταση για να εκτιμήσετε την κατάσταση στα ερωτικά με τον σωστό τρόπο. Κάντε ένα μικρό διάλειμμα από αυτή την αφόρητη σχέση και επιστρέψτε όταν πια θα είστε βέβαιοι για τα συναισθήματά σας.
Μην κλείνετε πόρτες στον κοινωνικό σας ορίζοντα- όλοι μπορούν να σας φανούν χρήσιμοι μελλοντικά.  

Λέων

Δώσατε μια υπόσχεση και τώρα πρέπει να την κρατήσετε. Διακυβεύεται η φήμη σας, Λέοντες, μην παίζετε άλλο με τη φλόγα! Μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγει.
Το ερωτικό φλερτ παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις από τις προσδοκώμενες και ενδέχεται να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας για να μην παρεξηγηθείτε.  

Παρθένος

Η διακοπή της επικοινωνίας μπορεί να σημαίνει τα πάντα, αλλά μπορεί και να μη σημαίνει τίποτα. Μην παλεύετε άλλο με τους γρίφους- κάντε το τηλεφώνημα που θέλετε και για μια φορά μη σκεφτείτε τις συνέπειες.
Η Αφροδίτη δεν σας αφήνει ήσυχους στα ερωτικά. Νέα πρόσωπα και νέες ιστορίες εν όψει. Μάθετε από τα λάθη σας τουλάχιστον.  

Ζυγός

Ένα απρόσμενο περιστατικό σας ξυπνάει απότομα από τον λήθαργο στον οποίο είχατε πέσει. Μην επαναπαύεστε, Ζυγοί, τα ερωτικά ζητήματα απαιτούν την αμέριστη προσοχή σας για να εξελιχθούν κατ’ ευχήν. Κάπου χάσατε την μπάλα.
Απαντήστε στις κλήσεις και τα μηνύματα που αγνοήσατε τον τελευταίο καιρό και θα δείτε μια σχέση να αποκαθίσταται.  

Σκορπιός

Μήπως τελικά εμπιστευτήκατε το λάθος άτομο; Δεν λέω, έδειχνε να πληροί όλες τις προδιαγραφές, αλλά τα αποτελέσματα που έφερε δεν ήταν εκείνα ακριβώς που σας υποσχέθηκε.
Εμπόλεμο κλίμα καλλιεργεί ο Άρης στο πεδίο της εργασίας. Συγκρατηθείτε όσο σας επιτρέπουν η λογική και τα συναισθήματά σας και μην παρεκτραπείτε αν δεν είναι απόλυτη ανάγκη.  

Τοξότης

Πρόοδος στα οικονομικά, που αναμένεται να κλείσει όλα εκείνα τα στόματα που μόνο για καλό δεν είχαν ανοίξει τον τελευταίο καιρό. Μη διστάσετε να δώσετε εύσημα στον εαυτό σας.
Σε καλή τροχιά και τα ερωτικά σας μετά από τις πρόσφατες αναταραχές. Τελικά η ειλικρίνεια είναι ο μόνος δρόμος για την ομαλότητα.  

Αιγόκερως

Η δουλειά σας έχει απορροφήσει σχεδόν ολοκληρωτικά, με αποτέλεσμα να παραμελήσετε κάποιους από τους βασικούς παράγοντες της καθημερινότητάς σας. Ιεραρχήστε τις προτεραιότητές σας με πιο δίκαιο τρόπο γιατί τα παραπονάκια δεν θα αργήσουν να ακουστούν.
Γραφειοκρατικά κωλύματα ξεπερνιούνται και πλέον μπαίνετε στην τελική ευθεία για την επίτευξη του σκοπού σας.  

Υδροχόος

Ο Κρόνος σας εισάγει σε μια περίοδο δοκιμασίας, λες και δεν περάσατε αρκετές μέχρι τώρα. Μη βιαστείτε να απογοητευτείτε από τον εαυτό σας- έχετε αρκετούς άσσους στο μανίκι.
Μην μπερδεύετε τη φιλία με τον έρωτα για να μη γελοιοποιηθείτε (στα μάτια σας αλλά και στα μάτια των άλλων). Βολιδοσκοπήστε καλύτερα και περισσότερο πριν βγάλετε συμπεράσματα.  

Ιχθύς

Κάποιοι άνθρωποι απλώς δεν παίρνουν από λόγια. Αφήστε τη μετριοπάθεια στην άκρη και επιστρατεύστε τα πιο δυναμικά σας μέσα προκειμένου να ξεφορτωθείτε ανούσιες παρουσίες.
Οι Κριοί και οι Δίδυμοι ξεπερνούν το φράγμα που είχατε χτίσει και προσπαθούν να σας κατακτήσουν με εκείνα ακριβώς τα όπλα που βρίσκετε ακαταμάχητα. Είναι μάταιο να αντισταθείτε.

Πηγή: lifo.gr