Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια (8-9 Σεπτεμβρίου 2012). Κριός

Προσοχή στα θέματα δουλειάς και συνεργασίας, Κριοί. Μη δυσανασχετείτε και μην αφήνετε τα αρνητικά σας συναισθήματα απέναντι σε κάποιους να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σας. Ίσως θα ήταν καλύτερο να κάνετε τα στραβά μάτια στις παρασπονδίες του/της συντρόφου. Δεν είναι λίγες και οι δικές σας άλλωστε. Άνοδος στα οικονομικά σας, που τόσο σας έχουν ταλαιπωρήσει.
 
Ταύρος

Δεν έχει σημασία ποιός έχει το πάνω χέρι στην παρούσα φάση. Το σημαντικό είναι να βεβαιωθείτε για τα συναισθήματά σας και όλα τα άλλα παλεύονται και διευθετούνται στην πορεία. Ευτυχώς η Αφροδίτη ενισχύει την αυτογνωσία σας σ’ αυτό τον τομέα. Οι εντάσεις με φίλους και συγγενείς είναι αναμενόμενες. Βρείτε το πρόσωπο κλειδί που θα τις καταστείλει.
 
Δίδυμος

Ένα καλοκαιρινό ειδύλλιο έρχεται ξανά στην επιφάνεια, για να σας αποδείξει ότι δεν ήταν όσο πρόσκαιρο νομίζατε. Μην είστε πια τόσο προκατειλημμένοι- δώστε του μια ευκαιρία.
Από το να ανησυχείτε και να τρώγεστε με τα ρούχα σας, είναι προτιμότερο να ρίξετε τον εγωισμό σας και να πάρετε ένα τηλέφωνο. Θα δείτε ότι θα νιώσετε καλύτερα μετά.
 
Καρκίνος

Θωρακίστε την περιοχή σας στα ερωτικά, γιατί οι ξένες παρεμβάσεις απειλούν να σας κλέψουν ό, τι είχατε για δεδομένο. Ο Άρης εντείνει τη μαχητικότητά σας και σας δίνει την ώθηση που χρειάζεστε.
Κινηθείτε βάσει αυστηρής λογικής σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα. Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να αφήσετε τα συναισθήματα να σας κατακλύσουν.
 
Λέων

Μήπως ήρθε η ώρα να πείτε εκείνο το δύσκολο αντίο που καιρό τώρα έχετε στο μυαλό; Καλύτερα να μείνετε με τις καλές αναμνήσεις και να μην τραβήξετε την ιστορία από τα μαλλιά.
Οι νέες γνωριμίες με Αιγόκερους και Παρθένους μόνο καλό μπορούν να σας κάνουν. Δείξτε τους το καλό σας πρόσωπο και μην τους σνομπάρετε.
 
Παρθένος

Ο Κρόνος δημιουργεί σχέσεις αφοσίωσης τόσο με ιδέες, όσο και με ανθρώπους. Όσοι αμφισβήτησαν την πρόθεσή σας να είστε πιστοί και υποστηρικτικοί θα διαψευστούν τώρα πανηγυρικά.
Καλύτερα να αποφύγετε τις μεγάλες εξόδους αυτό το διήμερο γιατί οι ατυχείς συναντήσεις θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Και το σπίτι δεν είναι τόσο κακό ε;
 
Ζυγός

Τα αυτοκίνητα δεν είναι για σας σήμερα- απομακρυνθείτε από αυτά όπως και όσο μπορείτε. Ο Δίας σας δίνει την ευκαιρία να δείτε τα πράγματα με ηρεμία και χωρίς βιασύνη, έτσι ώστε να προσέξετε τις λεπτομέρειες εκείνες που σας είχαν διαφύγει προηγουμένως.
Οι ερωτικές κρούσεις από τη μεριά των Ιχθύων και των Κριών είναι διαρκείς και έντονες.
 
Σκορπιός

Μην βάζετε σε δεύτερη μοίρα θέματα ασφάλειας, τόσο δικής σας, όσο και των γύρω σας. Αυτές τις μέρες πέφτει σε σας ο κλήρος του πατρικού προστατευτισμού και οφείλετε να φέρετε την αποστολή σας εις πέρας.
Η Αφροδίτη αυξάνει τη δημιουργικότητά σας κατακόρυφα. Μην υποτιμάτε τις ιδέες και τις εμπνεύσεις σας- έχουν όλες λόγο ύπαρξης.
 
Τοξότης

Αρκετά ζητιανέψατε για αγάπη και έρωτα, ήρθε η ώρα να κάτσετε εσείς στο θρόνο και να δείτε τους άλλους να παίζουν αυτό το ρόλο. Η προνομιακή θέση σας στα αισθηματικά θα τονώσει επιτέλους την αυτοπεποίθησή σας.
Ένας καυγάς στον χώρο εργασίας θα σας βάλει σε έντονες σκέψεις. Προσέξτε όμως να μην αντιδράσετε υπερβολικά.
 
Αιγόκερως

Οι συνθήκες σας κάνουν εκδικητικούς, πράγμα που δεν είναι απαραίτητα κακό. Ίσως τελικά πρέπει μερικοί να δοκιμάσουν την πίκρα του φαρμάκου που κάποτε σας έδωσαν με μεγάλη ευχαρίστηση.
Αυτό το Σαββατοκύριακο ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα, ακόμη κι αν η πορεία διαφαίνεται αβέβαιη. Δοκιμάστε τις δυνάμεις και τις αντοχές σας τώρα που μπορείτε.
 
Υδροχόος

Ο προγραμματισμός σας επιτέλους αποδίδει καρπούς και γι’ αυτό πρέπει να αποδώσετε στον εαυτό σας τα απαραίτητα εύσημα. Τα πράγματα μπαίνουν σε μια λογική σειρά.
Στα ερωτικά, θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο και να σταματήσετε να έχετε γιγάντιες προσδοκίες από τον εαυτό σας και τους άλλους. Ό, τι είναι να γίνει θα γίνει.
 
Ιχθύς

Η Σελήνη σας κάνει λίγο κυκλοθυμικούς κι αυτό θα επηρεάσει αρκετά τις σχέσεις με τους φίλους σας. Προσπαθήστε να εστιάσετε στο τι λέγεται αυτές τις μέρες και όχι στο πως.
Μια νύξη θα πρέπει να σας κινητοποιήσει επιτέλους στον τομέα των ερωτικών. Μην τα αφήνετε όλα στους άλλους, αναλάβετε δράση και δείξτε κι εσείς μια φορά ότι το θέμα σας ενδιαφέρει.
 

Πηγή: lifo.gr