Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (10 Σεπτεμβρίου 2012)
Κριός
Τα συναισθήματα ενός κοντινού σας ανθρώπου βρίσκονται σε οριακή κατάσταση και είστε οι μόνοι που μπορούν να βοηθήσουν. Η διαίσθησή σας οξύνεται χάρη στην επιρροή της Αφροδίτης, επομένως μπορείτε με άνεση να καταλάβετε ποιός και γιατί σας έχει ανάγκη.
Μη δίνετε σημασία σε σκηνές και υστερίες σήμερα- είναι εντελώς άκακες.
 
Ταύρος
Στα αστεία λέγονται συνήθως οι μεγαλύτερες αλήθειες και εκφράζονται τα ισχυρότερα παράπονα. Κάποιος σας στέλνει μηνύματα με αυτόν τον τρόπο (πιθανότατα χωρίς να το γνωρίζει) και δεν πρέπει να τα αγνοήσετε.
Ραγδαίες οι εξελίξεις σε ένα οικογενειακό ζήτημα που σας απασχολεί πολύ. Προσπαθήστε να κρατήσετε ουδέτερη στάση, όσο κι αν καίγεστε να αντιδράσετε.  

Δίδυμος

Ο Δίας σας επισημαίνει τις ευθύνες που ενδεχομένως είχατε ξεχάσει, αλλά αυτό δε σημαίνει πως φέρετε στις πλάτες σας τα βάρη όλου του κόσμου. Ο καθένας ας αναλάβει το μερίδιο που του αναλογεί.
Φέρτε του/ της με τρόπο αυτά που θέλετε να πείτε αλλά δεν τολμάτε. Σε κανέναν δεν αρέσει να του παρουσιάζουν την αλήθεια ωμή, ειδικά αν αυτή είναι δυσάρεστη.  

Καρκίνος

Προσοχή Καρκίνοι, τα όνειρά σας παίζουν καθοριστικό ρόλο στη σημερινή μέρα. Το υποσυνείδητό σας προσπαθεί να σας μεταφέρει μερικές πληροφορίες και τα όνειρα είναι ο πιο ανώδυνος τρόπος να τα καταφέρει.
Δείξτε περισσότερη κατανόηση και μην βιάζεστε να ορμήσετε σε όσους σας εξοργίζουν. Μερικές περιστάσεις απαιτούν ντελικάτους χειρισμούς, ακόμη κι αν τα νεύρα μας είναι στην τσίτα.  

Λέων

Η πνευματικότητά σας δέχεται αρκετά ερεθίσματα σήμερα και δεν θα αργήσουν να σας πιάσουν τα υπαρξιακά σας προβλήματα. Μη φοβηθείτε να απευθυνθείτε σε άτομα της εμπιστοσύνης σας. Συζητήστε όσο μπορείτε.
Σεξουαλικά είστε καλυμμένοι, αλλά το επικοινωνιακό χάσμα παραείναι μεγάλο για να μην σας απασχολήσει. Μήπως πρέπει να πάρετε μια απόφαση;  

Παρθένος

Η απόσταση είναι η μόνη λύση για μια σχέση που απέτυχε, χωρίς όμως να δημιουργήσει έχθρες. Ο Κρόνος σας δίνει τη δύναμη να αντεπεξέλθετε στην πρόκληση των περιστάσεων δίχως να λυγίσετε.
Εκμεταλλευτείτε τον ούριο άνεμο που πνέει στα επαγγελματικά σας. Οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά η τύχη σας φαίνεται να βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα.  

Ζυγός

Οι παραδοσιακές σας σχέσεις με αρκετά άτομα του κύκλου σας αλλάζουν υπό το φως της Σελήνης, καθώς η στάση σας απέναντι σε αρκετά θέματα μεταβάλλεται εντελώς. Δεν είστε αυτοί που ήσασταν παλιά και καλό θα είναι να το χωνέψετε.
Στα ερωτικά, ήρθε η ώρα να δείξετε την έξοδο κινδύνου σε όσους δεν αντέχουν άλλο. Με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα.  

Σκορπιός

Πρέπει επιτέλους να αφήσετε την πίκρα να περάσει και να προχωρήσετε μπροστά. Το ξέρω πως είναι στο αίμα σας να κρατάτε κακία για ό, τι σας πλήγωσε, αλλά αυτή τη στιγμή στη ζωή σας δεν υπάρχει χώρος για βεντέτες.
Οι σχέσεις σας με τους Ιχθείς και τους Τοξότες εξομαλύνονται και σιγά σιγά εξελίσσονται σε κάτι που ποτέ δεν περιμένατε.  

Τοξότης

Μην αφήνετε τον κάθε απελπισμένο να σας κατηγορεί για ό, τι του πάει στραβά. Πολλοί σας βλέπουν σαν τον ιδανικό αποδιοπομπαίο τράγο, αλλά ο Άρης σας κινητοποιεί για να αποτινάξετε αυτή την αδικία.
Κάποιες προσεγγίσεις είναι μάλλον πιο ύποπτες απ’ ό, τι νομίζετε στον τομέα των ερωτικών. Πονηρευτείτε πια λιγάκι.
 
Αιγόκερως

Η αλαζονεία που ενδεχομένως δείξατε σε κάποιο ζήτημα σας κυνηγάει με τη μορφή τύψεων. Ξέρουμε ότι ξέρετε, αλλά δεν είναι ανάγκη να μας το κοπανάτε στη μούρη. Διορθωθείτε πριν χειροτερέψουν οι συνέπειες της στάσης σας.
Άνοδος στα οικονομικά και στα ερωτικά μετά από ένα διάστημα στασιμότητας. Μήπως αυτά τα δυο συνδέονται με κάποιον τρόπο;  

Υδροχόος

Τρέχετε να προλάβετε ανθρώπους και προθεσμίες αλλά δεν σκεφτήκατε το σημαντικότερο: Σας ενδιαφέρει πραγματικά να διατηρήσετε αυτούς τους ρυθμούς; Αξίζει τον κόπο να συνεχίσετε να τρέχετε πίσω απ’ τον καθένα;
Η Αφροδίτη σας βοηθάει να επανεκτιμήσετε την ερωτική σας ζωή και να διεκδικήσετε νέα πράγματα για λογαριασμό σας. Αρκετά με τα ημίμετρα.  

Ιχθύς

Ο Πλούτωνας σας κάνει λίγο μελαγχολικούς, αλλά η μελαγχολία κρύβει μέσα της έντονη δημιουργικότητα. Απομονωμένοι, ίσως μπορείτε να πετύχετε περισσότερα απ’ ό, τι χαμένοι στη βουή του κόσμου.
Σκεφτείτε καλά αν είστε έτοιμοι, προτού απαντήσετε στα ερωτικά καλέσματα που σας γίνονται. Η επιπολαιότητα θα πληγώσει τον κόσμο και θα δυσφημήσει εσάς.

Πηγή: lifo.gr