Το έργο 25 βραβευμένων φωτογραφιών από τον πανελλήνιο διαγωνισμό του «Photometria Festival 2012» παρουσιάζει το Athens House of Photography.    Στο πλαίσιο συνεργασίας με όλους τους αξιόλογους φωτογραφικούς φορείς ανά την Ελλάδα, το AHoP έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα ανταλλαγής εκθέσεων με την Photometria.   

Τώρα το κοινό στην Αθήνα θα έχει την δυνατότητα να δει την ομαδική έκθεση «Σύνορα», η οποία δημιουργήθηκε κατόπιν διαγωνισμού την άνοιξη του 2012.  

«Σύνορα»: μια λέξη που έχει ταυτιστεί με την οροθετική γραμμή που προσδιορίζει τα όρια μεταξύ των λαών.   
Στη φετινή διοργάνωση το θέμα έχει συμβολικές διαστάσεις.   

Φωτογράφοι καλούνται σε μια δημιουργική σύνθεση αποτύπωσης με σκοπό, όχι μόνο να καταδείξει το ιδιαίτερο ενός πολιτισμού, μιας κοινωνίας, μιας χώρας, αλλά και οτιδήποτε ενώνει ή μπορεί να ενώσει.   

Όρια που θέτει κανείς στην καθημερινότητά του, ηθικά, υπαρξιακά, κοινωνικά κ.α. Σύνορα που υπάρχουν δίπλα μας, μέσα μας, στις γειτονιές, στις χώρες, σημεία πολιτισμού δίχως όρια, κοινούς χώρους έκφρασης και επικοινωνίας.

 
Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 13 Σεπτεμβρίου έως τις 21 Οκτωβρίου στην γκαλερί Athens House of Photography (Κεραμέων και Ελευσινίων).