Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (11 Σεπτεμβρίου 2012)
Κριός
Η Σελήνη σας φέρνει ενώπιον αποκαλύψεων, τόσο στον ερωτικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Καλύτερα να τις αντιμετωπίσετε με ήπιο τρόπο- ας μην καταλάβουν οι γύρω σας την έκπληξή σας.
Δώστε μια παραπάνω ευκαιρία σ’ αυτούς που θα σας ζητήσουν συγχώρεση. Αυτή τη φορά θα αξίζει τον κόπο, μην προδικάζετε την κατάσταση.  

Ταύρος

Δεν είναι αργά να πάρετε πίσω αυτό που είπατε πάνω στα νεύρα σας. Ίσως σας κοστίσει ένα πλήγμα στον εγωισμό σας, αλλά μακροπρόθεσμα η υπαναχώρηση θα σας ευνοήσει όσο δεν φαντάζεστε.
Με επιφύλαξη η επαφή σας με Ζυγούς και Λέοντες- δεν έχουν και τα καλύτερα συναισθήματα απέναντί σας αυτή την περίοδο.  

Δίδυμος

Η Αφροδίτη σας αποσπά την προσοχή με κάθε μέσο αλλά κυρίως μέσω του αδιάκοπου φλερτ και των ερωτικών γνωριμιών. Απολαύστε τη διαθεσιμότητά σας, αλλά μην παραμελείτε τις μεγάλες επαγγελματικές σας ευθύνες.
Θετικές οι εξελίξεις για τα ταλαιπωρημένα οικονομικά σας, μην το παρακάνετε όμως με τις σπατάλες σήμερα. Ένα πρόσωπο δίπλα σας, σας παρασέρνει συνεχώς.  

Καρκίνος

Θα παρατηρήσετε σήμερα πως οι προτεραιότητες και τα πλάνα σας αλλάζουν με μάλλον απότομο τρόπο. Αγκαλιάστε την μεγάλη αλλαγή (που εν μέρει οφείλεται στην επίδραση του Ερμή) και εστιάστε στα θετικά της στοιχεία πριν σπεύσετε να γκρινιάξετε.
Η μουσική παίζει μεγαλύτερο ρόλο στη διάθεσή σας απ’ ό, τι νομίζετε. Αφήστε τη να σας μιλήσει με τον τρόπο της.
 
Λέων
Μείνετε πιστοί στις αξίες και τις ιδέες σας, γιατί μια μεγάλη πρόκληση θα προσπαθήσει να τις ταρακουνήσει σήμερα. Υπάρχει λόγος που ορισμένα πράγματα μένουν αναλλοίωτα στην πάροδο του χρόνου.
Ο Δίας σας δίνει την ώθηση που χρειάζεστε για να γίνετε πιο διεκδικητικοί στα ερωτικά. Μην περιμένετε τον πρίγκιπα να σας βρει, κάντε μια προσπάθεια να τον ψάξετε.  

Παρθένος

Το ερωτικό σας κόλλημα σιγά σιγά υποχωρεί και αρχίζετε να βλέπετε καθαρά και να αξιολογείτε την πλειάδα επιλογών που σας περιβάλλει. Μην σκαλίζετε άλλο το παρελθόν- αρκετά ζήσατε μέσα του.
Δεν θα λείψουν οι εντάσεις στο χώρο εργασίας σήμερα, γι’ αυτό έχετε υπόψη ότι μάλλον θα χρειαστεί να υπερβείτε τον εγωισμό σας.  

Ζυγός

Τα εμπόδια που σας ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες μέρες διαλύονται χάρη στη σωτήρια επίδραση του Κρόνου. Ο δρόμος προς την κατάκτηση του ερωτικού σας στόχου είναι τώρα ανοιχτός και η ευθύνη για κάθε λάθος εντελώς δική σας.
Μια άχαρη συνάντηση θα έχει παραδόξως θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σας. Μήπως τελικά ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε για ένα πρόσωπο;  

Σκορπιός

Μια αποχώρηση δε σημαίνει οριστικό τέλος, Σκορπιοί! Ένας έφυγε, πολλοί άλλοι θα έρθουν στη θέση του. Η απαισιοδοξία σας θα προσπαθήσει να καταστρέψει τη διάθεσή σας, αλλά είναι στο χέρι σας να την αποβάλετε άμεσα.
Δώστε χρόνο στον Ιχθύ δίπλα σας να σας συνηθίσει- μην έχετε τρομερές απαιτήσεις από τώρα.  

Τοξότης

Πείτε όχι σ’ αυτούς που σας προσφέρουν ξαναζεσταμένο φαγητό, σε όποιον τομέα της ζωής σας κι αν δραστηριοποιούνται. Ήρθε η ώρα να απαιτήσετε το αυθεντικό και τίποτα λιγότερο από αυτό.
Ο όγδοος οίκος σας ευνοείται και τα οικονομικά σας δεδομένα αναπτερώνονται με λίγη βοήθεια απ’ τον Άρη. Μικρή κάμψη προβλέπεται στην επικοινωνία.  

Αιγόκερως

Η υπομονή του συντρόφου σας έχει αρχίσει να εξαντλείται κι εσείς δεν καταλαβαίνετε ότι σοβαρολογεί όταν σας το λέει. Μην παίζετε με τη φλόγα Αιγόκεροι, γιατί και ο Κουρκούλης το ίδιο πήγε να κάνει πριν λίγα χρόνια και παραλίγο να γίνει φλαμπέ.
Η διαίσθησή σας βρίσκεται σε κορυφαίο σημείο και θα σας βοηθήσει να μυρίσετε τα προβλήματα πριν καν φανούν στον ορίζοντα.  

Υδροχόος

Η ερωτική σας διάθεση βρίσκεται στα ύψη και σ’ αυτό ίσως συμβάλλει το γεγονός ότι δεν εκτονώνεστε όσο συχνά πρέπει. Αναζητήστε αποτελεσματικές διεξόδους και μην κολλάτε στην απόρριψη που ενδεχομένως δεχτήκατε πρόσφατα.
Νέος αέρας πνέει στα επαγγελματικά- απ’ ό, τι φαίνεται σύντομα θα ξεφύγετε απ’ τη βαρετή ρουτίνα που τόσο σας δυσαρεστεί.  

Ιχθύς

Το σημάδι που καιρό τώρα περιμένετε επιτέλους εμφανίζεταικαι σας δείχνει προς τη σωστή κατεύθυνση. Αρκετά όμως περιμένατε σημάδια για να δράσετε, από ‘δω και στο εξής πρέπει να αρχίσετε να παίρνετε πρωτοβουλίες.
Θετική η επιρροή του Άρη στις σχέσεις σας- εκείνοι που μετράνε θα αρχίσουν να σας βλέπουν με τον τρόπο που θέλατε.

Πηγή: lifo.gr