Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα εμφανιστεί στο Κάστρο Ελαιώνα, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια παρέα με τους τέσσερις σπουδαίους μουσικούς φίλους της, σε ένα concept ομορφιάς και χημείας της παρέας. Μιας παρέας που παίζει και τραγουδά με δύναμη και συγκίνηση.
Μετά από τις χειμερινές τους επιτυχημένες εμφανίσεις στο Gazarte αποφάσισαν να μεταφέρουν την ατμόσφαιρα ενός δεμένου και δοκιμασμένου προγράμματος σε ανοιχτούς χώρους, με την Ελευθερία στη μέση της μικρής μπάντας να την αγκαλιάζει κυριολεκτικά, και οι μουσικοί γύρω της σε ημικύκλιο. 

Τύμπανα από τον Αλέξανδρο Κτιστάκη, πιάνο αλλά και πλήκτρα από το Γιάννη Κυριμκυρίδη, ακουστική και κλασική κιθάρα, από τον Δημήτρη Μπαρμπαγάλα, πότε λαούτο πότε ούτι, πότε τζουράς και πότε μαντολίνο από τον δεξιοτέχνη Θωμά Κωνσταντίνου. Το δυόμιση ωρών πρόγραμμα περιλαμβάνει εξαιρετικές στιγμές από το ανεξάντλητο ρεπερτόριο της Ελευθερίας Αρβανιτάκη αλλά και τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο της. 

Ήδη το “Άρωμα” του Νίκου Αντύπα και του Νίκου Μωραϊτη έχει πάρει ξεχωριστή θέση στα ραδιόφωνα όλης της χώρας.

Η Ελευθερία χαρίζει σε αυτές τις συναυλίες ένα ακόμα ακυκλοφόρητο τραγούδι από το πολυαναμενόμενο άλμπουμ της και μοιράζεται τη συγκίνηση και τη χαρά της με το κοινό, ενώ από το πρόγραμμά της δεν λείπουν επιλεγμένες και ουσιώδεις στιγμές του λαϊκού μας τραγουδιού που ολοκληρώνουν την εμπειρία και την αισθητική απόλαυση.