Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (12 Σεπτεμβρίου 2012) Κριός
Το κλίμα δεν σηκώνει άλλες αντιφάσεις, Κριοί. Πρέπει να ξεκαθαρίσετε τη στάση σας και να την ξεκαθαρίσετε τώρα. Μην υποβάλετε τους άλλους στα ερωτικά μαρτύρια που δεν θα θέλατε να σας υποβάλουν αυτοί.
Μια μέρα μακριά απ’ τη ρουτίνα δεν θα σας κάνει κακό. Ο Άρης ευνοεί την καινοτομία- δώστε της μια ευκαιρία.  

Ταύρος

Μην επαφίεστε στις διαβεβαιώσεις των άλλων, όση εμπιστοσύνη κι αν τους έχετε. Ειδικά σήμερα, προτιμήστε να εξερευνήσετε μόνοι σας τις προοπτικές και τις δυνατότητές σας. Αν χρειαστείτε βοήθεια στην πορεία, τους το λέτε.
Κρατήστε χαμηλό προφίλ στα ερωτικά, ιδίως αν συναναστρέφεστε Ζυγούς και Παρθένους. Η μετριοπάθεια σας θα εκτιμηθεί δεόντως.  

Δίδυμος

Αφού τον θέλετε, γιατί δεν του το λέτε επιτέλους; Δεν αξίζει τον κόπο να παίζετε ξανά και ξανά την ίδια ταινία στο μυαλό σας, Δίδυμοι, δώστε ένα τέλος σ’ αυτό το αέναο σίριαλ. Ποιος ξέρει, μπορεί και να βγείτε κερδισμένοι.
Στα επαγγελματικά, κερδίζετε τις εντυπώσεις και αποφεύγετε την επίπληξη που κανονικά σας πρέπει.  

Καρκίνος

Η Σελήνη φωτίζει έναν δρόμο, του οποίου την ύπαρξη αγνοούσατε. Το ξέρω ότι δεν σας αρέσει να ξεβολεύεστε, αλλά αυτή τη φορά αξίζει τον κόπο να πειραματιστείτε λιγάκι.
Οι έρωτες σας παίζουν κανονικότατα και δεν βλέπω να σας “χαλάει” καθόλου. Βεβαιωθείτε όμως ότι δεν ρισκάρετε περισσότερα απ’ όσα τελικά κερδίζετε.  

Λέων

Όλες οι αισθήσεις σε εγρήγορση σήμερα, Λέοντες. Οτιδήποτε υποπέσει στην αντίληψή σας έχει μια κάποια αξία, μικρή ή μεγάλη. Μην υποτιμάτε τις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σας.
Καλή μέρα για να λύσετε ένα μακροχρόνιο ερωτικό πρόβλημα. Βοηθήστε κάποιον να προχωρήσει, είναι το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε γι’ αυτόν.
 
Παρθένος
Η ενέργειά σας αυξάνεται ραγδαία και σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με ό, τι είχατε αναβάλει από βαρεμάρα ή εσφαλμένη αίσθηση ασφάλειας. Μην παραμελείτε τις ανθρώπινες επαφές που δεν κραυγάζουν για την προσοχή σας- έχουν κι αυτές την αξία τους.
Η Αφροδίτη σας προτείνει νέους τρόπους προσέγγισης. Αφήστε τα παλιά στα παλιά.  

Ζυγός

Ήρθε η στιγμή που μια κουβέντα απ’ τα παλιά έρχεται για να σας στοιχειώσει. Καλύτερα να μη μένετε αιχμάλωτοι των γρίφων- ξέρετε ποιόν πρέπει να πάρετε για να λύσει τις απορίες σας.
Θετικές εξελίξεις στα οικονομικά, μικροπροβλήματα, ωστόσο, αναμένονται στις σχέσεις σας με την οικογένεια. Κάντε υπομονή και μην εκραγείτε με την πρώτη ευκαιρία.  

Σκορπιός

Ο Πλούτωνας σας τοποθετεί σε προνομιούχα θέση από επικοινωνιακής πλευράς. Μια σημαντική υπόθεση που αφορά πολύ κόσμο εξαρτάται απ’ τους χειρισμούς σας και πρέπει να φανείτε αντάξιοι των περιστάσεων.
Αφεθείτε ελεύθεροι στο ερωτικό παιχνίδι. Μόνο κερδισμένοι μπορείτε να βγείτε απ’ τις ζυμώσεις που γίνονται τώρα σε πρακτικό και συναισθηματικό επίπεδο.  

Τοξότης

Ο Δίας σας δίνει ηγετικό ρόλο στη δουλειά, παρότι ποτέ δεν τον ζητήσατε. Αφήστε τα ταλέντα σας να αναδειχθούν- ήρθε η ώρα να δείξετε το σοβαρό σας προφίλ στους προϊστάμενούς σας.
Εντάσεις στο πεδίο της ερωτικής σχέσης. Μάλλον κάποιος σας ζητάει περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να δώσετε αυτή τη στιγμή.  

Αιγόκερως

Ένα πρόβλημα υγείας (όχι απαραίτητα δικό σας) σας υπενθυμίζει ποιά πράγματα έχουν αξία στη ζωή και που πρέπει να δίνετε έμφαση στην καθημερινότητά σας. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Εραστές και σύντροφοι θα ξεχωρίσουν μια για πάντα σήμερα και θα καταλάβετε που πρέπει να δίνεστε κανονικά. Η Αφροδίτη ενισχύει αυτό το ξεσκαρτάρισμα και το timing δεν θα μπορούσε να ‘ναι καλύτερο.  

Υδροχόος

Η στάση σας απέναντι σε έναν παλιό έρωτα είναι η πλέον ενδεδειγμένη και τουλάχιστον από πλευράς αξιοπρέπειας τα πάτε μια χαρά. Προσέξτε όμως, μην πέσετε στην παγίδα του Ερμή μετά από τόση πρόοδο.
Δώστε λίγη παραπάνω σημασία στα επαγγελματικά σας- σα να τα ‘χετε παραμελήσει τελευταία με τούτα και με κείνα.  

Ιχθύς

Η πολιορκία των Υδροχόων και των Διδύμων είναι έντονη και τονώνει την αυτοπεποίθησή σας, που τόσο έχει δοκιμαστεί τον τελευταίο καιρό. Ψήστε τους το ψάρι στα χείλη για λίγο, δεν θα πάθουν κάτι.
Η χαρά και η εργασία συνδυάζονται εύκολα, μην υιοθετείτε μονίμως την πιο απόλυτη λύση στους προβληματισμούς σας.

Πηγή: lifo.gr