Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (13 Σεπτεμβρίου 2012)
Κριός
Η γοητεία ενός αγνώστου σας αιχμαλωτίζει και σας οδηγεί σε μυστήρια μονοπάτια, που ούτε καν είχατε φανταστεί πως υπάρχουν. Ζήστε ελεύθερα τα πρώιμα στάδια του έρωτα, αλλά μην φερθείτε επιπόλαια, γιατί θα το μετανιώσετε στη συνέχεια.
Χαρούμενες οι εξελίξεις στον χώρο της οικογένειας. Αυτό που φοβόσασταν θα αργήσει τελικά να γίνει.  

Ταύρος

Δεν χρειάζεται όλες οι δοκιμασίες να κρύβουν κάποιο βαθύτερο νόημα. Μερικές υπάρχουν απλώς για να τεστάρουν τις αντοχές σας, πράγμα εξαιρετικά χρήσιμο, αν το καλοσκεφτείτε.
Ο Κρόνος σας δημιουργεί αμφιβολίες σχετικά με ένα ερωτικό περιστατικό, οι οποίες απ’ ό, τι φαίνεται είναι βάσιμες. Ερευνήστε προσεκτικά τι συμβαίνει πριν επιρρίψετε ευθύνες στον ένα και στον άλλο.  

Δίδυμος

Ο εργασιακός φόρτος είναι μεγάλος και έχετε δίκιο να αισθάνεστε πιεσμένοι και μπουχτισμένοι. Μην ξεχνάτε, όμως, ότι ακόμα και σε κάτι τέτοιες περιόδους ο έρωτας μπορεί να προκύψει εκεί που δεν τον περιμένετε. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.
Επιτέλους σας δίνεται η ευκαιρία να μεγαλουργήσετε στη δουλειά- μην την αγνοήσετε.  

Καρκίνος

Η επικοινωνία σας με ένα σημαντικό πρόσωπο βελτιώνεται θεαματικά και αρχίζετε σιγά σιγά να ανακτάτε το χαμένο έδαφος. Κάντε λίγη υπομονή και τα πράγματα μπορεί να γίνουν όπως παλιά.
Μην πιέζετε τις καταστάσεις στα ερωτικά, ό, τι είναι να γίνει καλύτερα να γίνει από μόνο του. Δεν έχει νόημα να επιβληθείτε.  

Λέων

Η Σελήνη ενισχύει τη δημιουργικότητά σας και ό, τι προηγουμένως έμοιαζε με εμπόδιο τώρα πια αποτελεί κινητήριο δύναμη. Μη φοβηθείτε να εκφράσετε ακόμα και τις πιο σκοτεινές πτυχές του μυαλού σας.
Έντονη η χημεία σας με τους Σκορπιούς και τους Αιγόκερους, μήπως αυτό σημαίνει κάτι; Ψάξτε το γιατί αξίζει τον κόπο.  

Παρθένος

Οι φίλοι δεν φέρονται καλά σήμερα, Παρθένοι, γι’ αυτό και πρέπει να συμπεριφερθείτε αμυντικά απέναντι σε κάθε ενέργειά τους. Ο Άρης σας βοηθάει να διακρίνετε την αγαθή απ’ την κακοπροαίρετη διάθεση.
Κάντε επιτέλους ένα βήμα στα ερωτικά, σαν πολύ ατομιστές έχετε γίνει τελευταία. Πρέπει κι ο άλλος να πιστέψει πως τον θέλετε.  

Ζυγός

Σήμερα σας έλκουν όσο ποτέ πριν οι ριψοκίνδυνες ιδέες και φυσικά οι άνθρωποι που τις παράγουν. Καιρός να ξεφύγετε από την τακτική της ασφάλειας- δεν είναι κακό που και που να δοκιμάζετε νέα πράγματα.
Τριβές στις ερωτικές σας σχέσεις, μάλλον η συνήθεια και η ρουτίνα έχουν αρχίσει να πλήττουν αυτό που προηγουμένως έμοιαζε ιδανικό.  

Σκορπιός

Μη φοβάστε να εκφράσετε δυνατά και δυναμικά τις ιδέες σας, Σκορπιοί. Η χαμηλή αυτοπεποίθηση δεν μπορεί να σας κρατάει για πολύ ακόμα στα μετόπισθεν. Αξίζετε περισσότερο απ’ ό, τι νομίζετε και οι Ζυγοί σας βοηθούν να το καταλάβετε.
Η Αφροδίτη γεννάει και συντηρεί εκρηκτικές σχέσεις που ξεφεύγουν απ’ τα συνηθισμένα.  

Τοξότης

Αφήστε και μια κουβέντα να πέσει κάτω, Τοξότες, δεν μπορείτε να τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς! Μερικά πράγματα λέγονται απλώς για να λεχθούν- ηρεμήστε λιγάκι.
Μη βλέπετε τους καυγάδες μόνο με κακό μάτι. Ορισμένες φορές αυτοί είναι που συμβάλλουν καθοριστικά στην εξέλιξη και τη βελτίωση- περισσότερο μάλιστα από τη συμφωνία και τη συγκατάβαση,  

Αιγόκερως

Ο κόσμος σοκάρεται από την αλλαγή σας σε επίπεδο νοοτροπίας, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας πτοήσει. Όποιος δεν σας αντέχει, καλά θα κάνει να αλλάξει παρέες. Η δυναμική που σας χαρίζει ο Δίας δεν αφήνει περιθώρια για άλλες υποχωρήσεις από τη μεριά σας.
Δώστε στο φλερτ το χρόνο που χρειάζεται για να εξελιχθεί σε κάτι ανώτερο.  

Υδροχόος

Ο χρόνος περνάει κι απ’ ό, τι φαίνεται η στάση σας απέναντι σε μερικά άτομα δεν μαλακώνει. Είστε σίγουροι πως πήρατε τη σωστή απόφαση;
Μερικές φορές, Υδροχόοι, η ερωτική προσέγγιση γίνεται με αντιφατικό τρόπο. Αυτός που δείχνει να σας επιτίθεται, είναι στην πραγματικότητα ο μεγαλύτερός σας οπαδός. Σκεφτείτε το λίγο.  

Ιχθύς

Η θέση σας στα επαγγελματικά αναβαθμίζεται και δεν είστε σίγουροι αν μπορείτε να αντέξετε τις νέες σας ευθύνες. Κάτι μου λέει όμως πως είστε πιο δυνατοί απ’ όσο θέλετε να πιστεύει ο κόσμος.
Ο Ερμής φέρνει αέρα αλλαγής στα ερωτικά. Όποιος έχασε την ευκαιρία του θα πρέπει να περιμένει πάλι τη σειρά του.

Πηγή: lifo.gr