Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (14 Σεπτεμβρίου 2012)
Κριός
Οι άμυνες του προσώπου που σας ενδιαφέρει επιτέλους πέφτουν και σας αφήνουν να διεισδύσετε στον κόσμο του με τους όρους που εσείς θα επιλέξετε. Αξιοποιήστε προσεκτικά την ευκαιρία που σας δίνεται.
Η Αφροδίτη σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε πιο χαλαρά τις ανθρώπινες σχέσεις σήμερα. Αφήστε και κάτι να πέσει κάτω- δεν τρέχει τίποτα.  

Ταύρος

Η αναμονή δεν ισούται με την σιωπηλή απόρριψη, όπως πιστεύετε. Μερικές φορές, ο κόσμος χρειάζεται πραγματικά λίγο χρόνο, γι’ αυτό και σας ζητάει να περιμένετε. Σκεφτείτε κατά πόσο μπορείτε να το κάνετε.
Ένα περιστατικό στον χώρο εργασίας σας θα τονώσει το ηθικό σας και θα σας κάνει (επιτέλους) πιο ανταγωνιστικούς.  

Δίδυμος

Ο κόπος που πρέπει να καταβάλετε σήμερα στη δουλειά είναι μεγαλύτερος από το συνηθισμένο, μιας και ούτως ή άλλως ο Ερμής σας περνάει από μεγάλο λούκι το τελευταίο διάστημα. Υπομονή.
Μη βλέπετε με καχυποψία κάθε ερωτική προσέγγιση που δεν συμπίπτει με τα δικά σας δεδομένα. Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι!
 
Καρκίνος
Περιβάλλεστε από πολλή αγάπη, Καρκίνοι, και η Αφροδίτη είναι εδώ για να σας ωθήσει προς το δρόμο της ανταπόδοσης. Μην παίρνετε τίποτα για δεδομένο, ειδικά όταν πρόκειται για συναισθήματα.
Καλό θα ‘ναι να δείξετε μεγαλύτερη αυστηρότητα απέναντι σε κάποιους “φίλους”, που συμπεριφέρονται γαϊδουρινά. Δεν είναι τα πάντα αστεία σ’ αυτή τη ζωή, ούτε μπορείτε να τα αντιμετωπίζετε ως τέτοια.  

Λέων

Μη λέτε ψέματα στον εαυτό σας, καλοί μου Λέοντες, δεν υπομένετε όσα υπομένετε από καλοσύνη. Είστε παράφορα ερωτευμένοι και καλά θα κάνετε να το παραδεχτείτε πριν αρχίσει να σας επηρεάζει αρνητικά.
Ο Κρόνος απλοποιεί μια περίπλοκη κατάσταση και σας κάνει να απορείτε πως και δεν καταφέρατε να τη λύσετε πιο νωρίς.  

Παρθένος

Είστε σίγουροι πως η απόσταση είναι η λύση στο πρόβλημά σας; Καμιά φορά, Παρθένοι, είναι πιο πρακτικό να ρίχνουμε τον εγωισμό μας και να συζητάμε με τον άμεσα ενδιαφερόμενο όλα εκείνα που μας βασανίζουν. Όχι άλλοι γρίφοι, όχι άλλα μυστήρια !
Δυναμική επιστροφή προβλέπεται σε έναν τομέα που είχατε εγκαταλείψει υπό κακές συνθήκες.  

Ζυγός

Ξέρω ότι τα νεύρα σας έχουν φτάσει σε οριακό σημείο, αλλά δεν έχει έρθει ακόμη η στιγμή της εκτόνωσης. Κρατηθείτε λίγο ακόμα, Ζυγοί, οι ιδανικές συνθήκες (συναισθηματικά και πρακτικά) δεν αργούν να διαμορφωθούν.
Δεν θα λείψουν σήμερα οι τριβές στο οικογενειακό περιβάλλον- προσπαθήστε να μην τις αφήσετε να σας επηρεάσουν.
 
Σκορπιός
Οι συγκυρίες έχουν ως αποτέλεσμα την εσωστρέφεια, η οποία δεν είναι απαραίτητα κακή σ’ αυτή τη φάση της ζωής σας. Περάστε περισσότερο χρόνο ψάχνοντας μέσα σας, παρά αναζητώντας νόημα σε άλλους ανθρώπους, που δεν έχουν κάτι να σας πουν.
Η Αφροδίτη ευνοεί τις εξομολογήσεις (προς εσάς), γι’ αυτό προετοιμαστείτε κατάλληλα.  

Τοξότης

Μην τα βάζετε με τον πληροφοριοδότη, Τοξότες, όταν αυτό που σας ενοχλεί πραγματικά είναι η ίδια η πληροφορία. Κάντε ό, τι μπορείτε για να περιορίσετε τις παράπλευρες απώλειες.
Ο δρόμος στα ερωτικά είναι επιτέλους ανοιχτός και οι δικαιολογίες τελείωσαν. Ή θα κινηθείτε τώρα ή θα περιμένετε το επόμενο μιλένιουμ. Διαλέξτε.  

Αιγόκερως

Οι Ταύροι και οι Λέοντες συνεργάζονται με έναν πολύ περίεργο τρόπο για το συμφέρον σας. Μην πάτε κόντρα στις προσταγές τους, ξέρουν πολύ καλά τι σας λένε και γιατί σας το λένε.
Αφήστε έναν παλιό έρωτα να νομίζει ότι νίκησε. Κάτι πρέπει να μείνει και σ’ αυτόν, πέρα από την πίκρα. Από δω και πέρα εστιάστε στο μέλλον και όχι στην υστεροφημία.  

Υδροχόος

Σταματήστε να κλαίτε τη μοίρα σας και αφήστε την ευεργετική επίδραση της Σελήνης να δουλέψει μεθοδικά πάνω στα ερωτικά σας. Το σωστό προφίλ είναι το σιωπηλό προφίλ αυτή τη στιγμή.
Δώστε τόπο στην οργή- δεν είναι ανάγκη να καυγαδίσετε για κάτι μισοπεθαμένο. Σε λίγο καιρό δεν θα σας απασχολεί καν.  

Ιχθύς

Μην υποτιμάτε τη δύναμη του ηττημένου, αυτός είναι ο μόνος που δεν έχει τίποτα να χάσει. Δώστε στον καθένα την αξία που του αναλογεί, ακόμα κι αν τα συναισθήματά σας δεν είναι καλά για όλους.
Ο Ερμής ευνοεί την επανένωση. Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να επανορθώσετε ένα σφάλμα του πρόσφατου παρελθόντος.

Πηγή: lifo.gr