Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (14 Σεπτεμβρίου 2012)


Κριός

Η διάθεσή σας περνάει από διάφορες μεταπτώσεις, αλλά το σημαντικό είναι πως θα καταλήξει στο προσδοκώμενο συναισθηματικό σημείο. Η αγκαλιά που αποζητάτε είναι ανοιχτή και τα εμπόδια αμελητέα.

Οι τυχαίες συναντήσεις είναι το χαρακτηριστικό του σαββατοκύριακου. Τελικά, όλα τα γεγονότα οδηγούν σε μια πολύ λογική εξήγηση, που δεν είχατε σκεφτεί στην αρχή.

 

Ταύρος

Μην πιστεύετε στις συμπτώσεις, Ταύροι. Ο Δίας θα σας βοηθήσει να ρίξετε άπλετο φως σε ό, τι μοιάζει τυχαίο και τελικά θα καταλάβετε πως μερικοί μηχανορραφούν εδώ και καιρό πίσω απ’ την πλάτη σας.

Μια ευχάριστη είδηση που αφορά στα επαγγελματικά σας περιμένει αυτές τις μέρες. Μη βιαστείτε να απαντήσετε σε περίεργα ερωτήματα.

 

Δίδυμος

Το τοπίο στα ερωτικά σιγά σιγά ξεκαθαρίζει. Δεν θα αργήσετε να κατασταλάξετε σε μια από τις δεκάδες επιλογές σας και να απαλλάξετε κάποιο σημαντικό πρόσωπο απ’ το βάρος της αναμονής.

Ο Κρόνος γεφυρώνει συναισθηματικά χάσματα και σας φέρνει πιο κοντά σε έναν συγγενή που είχε απομακρυνθεί χωρίς λόγο. Μην τον αφήσετε να ξαναφύγει.

 

Καρκίνος

Τα επαγγελματικά βάρη μοιάζουν ασήκωτα, αλλά η πρόοδός σας εξαρτάται απ’ τον τρόπο που θα τα διαχειριστείτε και την διαγωγή που θα επιδείξετε. Μην υποτιμάτε τις αντοχές σας.

Στα ερωτικά, μια ξεκάθαρη κουβέντα χωρίς υπεκφυγές θα σας γλιτώσει από μια μακρά περίοδο τσακωμών και αποξένωσης. Επενδύστε στην ειλικρίνειά σας και θα βγείτε κερδισμένοι.

 

Λέων

Δεν είναι καλή περίοδος η συγκεκριμένη για νέες δεσμεύσεις, Λέοντες. Αυτό που μοιάζει καινοτόμο στην πραγματικότητα θέλει να σας παρασύρει στα παλιά και ξεχασμένα, γι’ αυτό καλύτερα να κρατάτε πολλές επιφυλάξεις.

Διευρύνετε τους ερωτικούς σας ορίζοντες. Μην αποκλείετε ανθρώπους επειδή δεν χωράνε στα κουτάκια σας ή στα standards που έφτιαξαν άλλοι για σας.

 

Παρθένος

Η Αφροδίτη φέρνει στην επιφάνεια την καλλιτεχνική σας ευαισθησία και σας κάνει ευάλωτους σε συγκινήσεις τέτοιου είδους. Προσοχή, Παρθένοι, έχετε πολλά να μάθετε μέσα απ’ το δρόμο που διαλέξατε.

Εντάσεις στο πεδίο των σχέσεων, που δεν οφείλονται αποκλειστικά σε δικούς σας χειρισμούς. Αφήστε την κατάσταση να ξεθυμάνει πριν τοποθετηθείτε προσωπικά.

 

Ζυγός

Μια επέτειος, ένα ξεχωριστό γεγονός, μια ιδιαίτερη περίσταση έχουν τη δύναμη να σας φέρουν κοντά στο πρόσωπο που χαζεύετε πλέον από μακριά, χωρίς να τολμάτε να του μιλήσετε. Αφήστε τη συγκυρία να σας βοηθήσει.

Αποκατάσταση των σχέσεων με την οικογένεια- πρόοδος στα ταλαιπωρημένα οικονομικά. Ο Ερμής επανορθώνει τις ευκαιρίες που χαραμίστηκαν.

 

Σκορπιός

Δεν σας φταίει κανείς αν ο δρόμος που επιλέξατε είναι μακρύς και τα εμπόδια πολλά, Σκορπιοί. Μην ξεσπάτε πάνω σ’ αυτούς που σας στηρίζουν- διοχετεύστε τον εκνευρισμό σας σε όσους τον αξίζουν πραγματικά.

Εκμεταλλευτείτε την χημεία σας με τους Παρθένους, σε όποιον τομέα κι αν εμφανίζεται. Για την ώρα, μην αποκλείετε τίποτα.

 

Τοξότης

Το σχέδιό σας πρέπει να είναι απλό και αποτελεσματικό. Στον έρωτα δεν υπάρχουν εγγυήσεις, αλλά μερικές δοκιμασμένες συνταγές ποτέ δεν πέφτουν έξω. Η ζήλεια  είναι πάντα δυνατό χαρτί.

Ο Άρης ευνοεί τις τριβές στα επαγγελματικά, ακόμα κι αν είστε μακριά απ’ το χώρο εργασίας. Τα προβλήματα, πάντως, δεν θα κρατήσουν για πολύ.

 

Αιγόκερως

Δώστε τη βοήθεια που σας ζητείται και θα δείτε ότι θα γυρίσει υπέρ σας πολύ πιο σύντομα απ’ ό, τι νομίζετε. Μια πράξη καλοσύνης σας ενώνει απροσδόκητα με ένα πρόσωπο που συνηθίζατε να θεωρείτε αντίπαλο.

Ο Πλούτωνας σας φέρνει ενώπιον μιας πρωτόγνωρης ευθύνης, που θα σας διασκεδάσει πολύ. Έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα όμως.

 

Υδροχόος

Μη σπαταλάτε άλλο χρόνο σκεπτόμενοι τα σωστά λόγια και το σωστό timing, Υδροχόοι. Κάντε αυτό το τηλεφώνημα άμεσα και αφήστε τον εαυτό σας να εκφραστεί αυθόρμητα. Το υπερβολικό στήσιμο ποτέ δεν σας βοήθησε στο παρελθόν.

Μην υποτιμάτε τη δύναμη των Κριών στη ζωή σας. Ειδικά αυτό το διήμερο, η επιρροή τους θα είναι καθοριστική στην ψυχολογία σας.

 

Ιχθύς

Η σχέση σας με τα παιδιά είναι το πιο σημαντικό κεφάλαιο των ημερών. Έχετε πολλά να μάθετε από αυτά, όσο περίεργο κι αν ηχεί αυτό στ’ αυτιά σας.

Στα ερωτικά, ένα δίλημμα που θα εμφανιστεί στο δρόμο σας ίσως σας προβληματίσει λίγο. Ο τρόπος όμως που θα το χειριστείτε θα καθορίσει το μέλλον της αμφιλεγόμενης σχέσης σας με ένα άτομο απ’ τα παλιά.

Πηγή: lifo.gr