current views are: 1

12 Μαΐου 2012
Δημοσίευση09:24

Έχεις άστρα… Σαββατοκύριακο

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια (12 και 13 Μαΐου)

Δημοσίευση 09:24’
αρθρο-newpost

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια (12 και 13 Μαΐου)

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια (12 και 13 Μαΐου)
Κριός
Χρειάζεστε αποτοξίνωση από τους εθισμούς της καθημερινότητας και αυτό το διήμερο είναι η τέλεια ευκαιρία για να την κάνετε. Δεν είναι ανάγκη να βρείτε την τέλεια συνταγή, απλώς σπάστε τη μονοτονία.
Η Σελήνη στον Ζυγό σας ωθεί προς την αγκαλιά της οικογένειας. Μοιραστείτε ποιοτικό χρόνο με αδέρφια και γονείς- οι στιγμές μαζί τους θα είναι διαφωτιστικές.  

Ταύρος

Μην δειλιάζετε και μην λιποτακτείτε μπροστά στην πρόκληση που σας παρουσιάζεται. Σηκώστε τα μανίκια και πολεμήστε το τέρας που επιτίθεται στα ερωτικά σας, ακόμα κι αν οι πιθανότητες δεν είναι μαζί σας. Το δίκιο πάντως, σίγουρα είναι.
Οι υπερβολές των φίλων είναι κάτι που θα ‘πρεπε να ‘χατε συνηθίσει ήδη. Μην εκνευρίζεστε τόσο εύκολα με χαζαμάρες- αποδεχτείτε τους όπως είναι.  

Δίδυμος

Η πορεία των πλανητών είναι ξέφρενη, οπότε να αναμένετε μια κατάσταση αβεβαιότητας και σύγχυσης. Οι διαχρονικές αξίες είναι πιο επίκαιρες από ποτέ στη ζωή σας τώρα (κάποιος σας έλεγε να μην τις ξεγράψετε, αν θυμάστε).
Η τάση σας τώρα τελευταία να φλερτάρετε αδιακρίτως, παρότι είναι αρκετά ριψοκίνδυνη, φαίνεται πως λειτουργεί υπέρ σας.  

Καρκίνος

Το άγχος δεν επηρεάζει αρνητικά μόνο την ψυχολογία σας, αλλά έχει άμεσο αντίκτυπο και στην απόδοσή σας. Βρείτε επιτέλους τρόπο να το χαλιναγωγήσετε, βασιζόμενοι κυρίως στους ανθρώπους που σας ανακουφίζουν στις δύσκολες στιγμές.
Η θέση της Σελήνης προκαλεί καυγάδες στο οικογενειακό περιβάλλον, οι οποίοι θα βάλουν αναγκαστικά φρένο στις ερωτικές σας επιδιώξεις.  

Λέων

Το μάθημα της ημέρας είναι ένα και σαφές: Ο περιορισμός των ορμών και των πιο ζωωδών ενστίκτων σας είναι το κλειδί της επιτυχημένης επικοινωνίας με τα άτομα που σας ερεθίζουν (με όποια έννοια κι αν δώσετε στην λέξη). Μην εκτίθεστε τόσο έντονα.
Ο Άρης εντείνει το βαρύ σας πρόγραμμα αλλά θα διαπιστώσετε πως τα παραθυράκια διασκέδασης είναι πολλά.  

Παρθένος

Προσέξτε την συμπεριφορά σας απέναντι στα άτομα με εξουσία. Μπορεί να μην σας αρέσει, αλλά έχουν τεράστια δύναμη σε κομβικούς τομείς της ζωής σας και άρα μπορούν να σας την κάνουν κόλαση. Διπλωματία, υπομονή και όλα θα πάνε καλά.
Ο Ζυγός στον δεύτερο οίκο σας προκαλεί ραγδαία βελτίωση των οικονομικών.  

Ζυγός

Αισθάνεστε αναζωογονημένοι και ξεκούραστοι και αυτό, πιστέψτε με, θα το προσέξουν κατευθείαν εκείνοι για τους οποίους κλαίτε και χτυπιέστε. Ερωτικά υπονοούμενα που στείλατε έχουν βρει τον παραλήπτη τους, απλώς αυτός δεν έχει βρει ακόμη το θάρρος.
Σκεφτείτε πριν μιλήσετε. Η βιασύνη είναι ο εχθρός σας αυτό το Σαββατοκύριακο και πρέπει να την αποφύγετε πάση θυσία.  

Σκορπιός

Ο συνδυασμός Άρη και Πλούτωνα δυσχεραίνει τα πρακτικά σας ζητήματα και δε δίνει την πολυπόθητη διέξοδο από το λούκι των τελευταίων ημερών. Τα ερωτικά σας πάντως αναπτερώνονται με τρίτα και τέταρτα πρόσωπα να εξοβελίζονται οριστικά.
Μην βιαστείτε να πείτε όχι σε μια απρόσμενη πρόταση για έξοδο. Η καλοπέραση μερικές φορές κρύβεται σε απίθανα μέρη (και ανθρώπους).  

Τοξότης

Η σκληρή δουλειά σας θα ανταμειφθεί σύντομα, γι’ αυτό μην κάνετε δυσοίωνες σκέψεις. Εκείνο που πρέπει να σας ανησυχήσει είναι η τάση ενός κοντινού προσώπου να σας αντιγράφει διαρκώς και στα πάντα. Η κολακεία μπορεί εύκολα να μεταμορφωθεί σε ψύχωση.
Σε στασιμότητα τα οικονομικά, αλλά θα έρθουν οσονούπω καλύτερες μέρες.  

Αιγόκερως

Μήπως εξαφανιστήκατε κάπως απότομα από το προσκήνιο; Οι φίλοι είναι εδώ για να συγχωρούν αλλά όχι και για να κάνουν τα στραβά μάτια στην συνεχή αδιαφορία. Σταθμίστε συναισθήματα και καταστάσεις και φερθείτε δίκαια στους ανθρώπους σας.
Μια αναλαμπή από το παρελθόν ενδέχεται να προκαλέσει μικροπροβλήματα αλλά έχετε τη δύναμη να την σταματήσετε.  

Υδροχόος

Η καχυποψία σας είναι δικαιολογημένη, αν σκεφτεί κανείς τις πισώπλατες μαχαιριές που έχετε φάει κατά καιρούς. Υπάρχουν όμως και άτομα που προσπαθούν να ξαναμπούν στη ζωή σας με αγνά κίνητρα. Είναι κρίμα να τους ακυρώνετε τόσο εύκολα.
Καλυτέρευση των σχέσεών σας με τους Παρθένους. Κάτι δεν είχατε καταλάβει καλά τελικά.  

Ιχθύς

Τώρα που η ένταση έχει σχεδόν εξαφανιστεί, εκμεταλλευτείτε την επιρροή του Ήλιου για να ανανεώσετε δημιουργικά την ερωτική σας ζωή. Δεν χρωστάτε τίποτα σε κανέναν, οπότε αν είναι να έχετε ενοχές για κάτι, ας έχετε για ό, τι δεν απολαύσατε πιο πριν.
Η μάχη του Ερμή με τον Δία θα σας κρατήσει απασχολημένους αλλά με παραγωγικά αποτελέσματα.

Πηγή: lifo.gr 


σχετικα αρθρα