Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (17 Σεπτεμβρίου 2012)
Κριός
Στη θέση σας δεν θα τα έβαζα με εκείνους που έχουν εξουσία σήμερα, Κριοί. Κρατήστε ουδέτερη στάση στα μεγάλα ζητήματα που θα προκύψουν και περιμένετε το κατάλληλο σημάδι για να επέμβετε δυναμικά.
Μια ευχάριστη ανατροπή σας περιμένει στα ερωτικά. Τα πράγματα δεν είναι όπως νομίζατε στην αρχή- το παρελθόν δεν επαναλαμβάνεται.  

Ταύρος

Το ερωτικό παιχνίδι που στήνει η Αφροδίτη σας αρέσει προς το παρόν, αλλά αν συνεχίσει ως έχει θα σας κουράσει αφάνταστα. Καλύτερα να αρχίσετε να σοβαρεύετε για να εξελιχθεί και η κατάσταση κάποια στιγμή.
Τριβές στο εργασιακό περιβάλλον, που αναδεικνύουν ένα γενικότερο πρόβλημα. Αντιμετωπίστε το τώρα, όσο έχετε το πλεονέκτημα.
 
Δίδυμος
Οι κλασικές αξίες δεν πεθαίνουν ποτέ και σας στηρίζουν για ακόμα μια φορά, Δίδυμοι. Μην ξεχνάτε όμως στο τέλος ποιούς πρέπει να ευχαριστήσετε και γιατί.
Το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, σας δίνει το χρόνο που χρειάζεστε, αλλά η υπομονή του δεν είναι απεριόριστη. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα αποχής εποικοδομητικά και μην μπλέξετε αλλού.  

Καρκίνος

Η κατάσταση στα ερωτικά έχει φτάσει σε ακραίο σημείο, αλλά η στιγμή της εκτόνωσης είναι ένα βήμα μακριά. Διαλέξτε προσεκτικά τα λόγια που θα πείτε, γιατί αυτός που βρίσκεται απέναντι δεν πρόκειται να τα ξεχάσει.
Ο Κρόνος διευρύνει τις επαγγελματικές προοπτικές, αλλά το ενδιαφέρον σας θα παραμείνει στραμμένο σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.  

Λέων

Ο ανταγωνισμός εντείνεται σήμερα, αλλά ο Δίας σας δίνει ό, τι χρειάζεστε για να αντεπεξέλθετε ικανοποιητικά.  Μην ξεχνάτε πως αυτό που φοβάστε είναι πιθανότατα αυτό που φοβάται και ο αντίπαλος.
Η στήριξη που περιμένατε από ένα πρόσωπο του στενού κύκλου δεν θα έρθει όπως ακριβώς την περιμένατε, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας προβληματίσει. Τα πράγματα αλλάζουν.  

Παρθένος

Μεγάλη μέρα η σημερινή, Παρθένοι. Σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε έναν πολύτιμο απολογισμό (κυρίως των ερωτικών σας) με αντικειμενικότητα και ειλικρίνεια. Τί πήγε στραβά άραγε; Μήπως φταίξατε λίγο παραπάνω απ’ ό, τι νομίζετε;
Αντιμετωπίστε την απόρριψη με ωριμότητα και ωμότητα. Όταν μια πόρτα κλείνει άλλες δυο ανοίγουν. Σκεφτείτε τι μπορείτε να αποκτήσετε.  

Ζυγός

Υπάρχει ακόμα χρόνος για μια τελευταία προσπάθεια, εφόσον το θέλετε. Δεν χρειάζεται να αποδείξετε ότι αναγνωρίζετε το λάθος σας- αρκεί να μην το επαναλάβετε από ‘δω και μπρος.
Επιτέλους αποκτάτε μια καλύτερη εικόνα των επαγγελματικών σας και είστε σε θέση να πάρετε μεγάλες αποφάσεις για το μέλλον. Μη βιαστείτε όμως.  

Σκορπιός

Σκορπιοί, το ξέρουμε όλοι ότι μπορείτε να κρατήσετε κακία για μια ζωή, αλλά σ’ αυτή την περίπτωση δεν αξίζει τον κόπο να το κάνετε. Η Σελήνη κατευνάζει τα οξυμένα πνεύματα και σας βοηθάει να συμφιλιωθείτε με το πρόσφατο παρελθόν σας.
Προσοχή στα αυτοκίνητα σήμερα. Καλύτερα να τα αποφύγετε όσο μπορείτε.  

Τοξότης

Μια νέα ερωτική ιστορία ξεκινάει τώρα και δεν σας συμφέρει να την αγνοήσετε, Τοξότες. Όσο κολλημένοι κι αν είστε στην προηγούμενη (δηλαδή σε ό, τι απέμεινε από αυτή)-πιστέψτε με- σε λίγο καιρό θα έχετε αλλάξει μυαλά οριστικά.
Δεν υπάρχει λόγος να διακόψετε μια χρήσιμη επαφή απλώς επειδή τυχαίνει να σας θυμίζει κάτι δυσάρεστο.  

Αιγόκερως

Η στιγμή της τελικής αναμέτρησης κοντοζυγώνει και ο Άρης σας εξοπλίζει από τώρα με τα απαραίτητα πολεμικά εφόδια. Καλύτερα όμως να μην τα χρησιμοποιήσετε με μιας. Το προφίλ του αδιάφορου είναι προτιμότερη στρατηγική.
Μια σύμπτωση θα σας οδηγήσει σε μια αποκάλυψη που θα εξηγήσει πολλά πράγματα. Είστε έτοιμοι να αναθεωρήσετε;  

Υδροχόος

Η επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος εγκυμονεί πάντα δυσάρεστες αναμνήσεις, Υδροχόοι. Μην αφήσετε την παρορμητικότητά σας να σας οδηγήσει σε κινήσεις που θα μετανιώσετε αύριο. Υπομονή και το επόμενο στάδιο δεν είναι μακριά.
Πρόοδος στα επαγγελματικά- με ήρεμο μυαλό ξεφορτώνεστε αρκετές απ’ τις σκοτούρες που σας κράταγαν πίσω όλον αυτό τον καιρό.  

Ιχθύς

Ο Ερμής και η αντιφατική επίδρασή του σας κάνουν να δείτε τα πράγματα με άλλο μάτι σήμερα. Άνθρωποι που σας άφηναν αδιάφορους προηγουμένως, σήμερα μοιάζουν σα να ΄χουν κάτι παραπάνω να σας πουν. Γιατί όχι;
Μην πείτε όχι σε Ζυγούς και Λέοντες σήμερα. Καλύτερα να πάτε με τα νερά τους μέχρι να τους φύγουν τα νεύρα μαζί σας.

Πηγή: lifo.gr