Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (18 Σεπτεμβρίου 2012)
Κριός
Μην τον/την αφήνετε να περιμένει άλλο. Χρωστάτε μια απάντηση και πρέπει να τη δώσετε τώρα, είτε είναι θετική, είτε αρνητική. Η Σελήνη σας εγγυάται αναίμακτη εξέλιξη, ούτως ή άλλως.
Μια μέρα μακριά απ΄ τα χάχανα και τα καθημερινά αστεία δεν είναι χαμένη μέρα. Επαναπροσδιορίστε τις αξίες και τα standards σας τώρα που μπορείτε.  

Ταύρος

Μια απρόσμενη αποκάλυψη σχετικά με έναν φίλο θα σας ταρακουνήσει και θα σας κάνει να αναθεωρήσετε για αρκετά απ’ τα πράγματα που του ‘χετε πει μέχρι στιγμής. Μη φερθείτε παρορμητικά, ό, τι κι αν γίνει.
Η ερωτική προσέγγιση μοιάζει ελαττωμένη τώρα, αλλά ίσως υπάρχει σημαντικός λόγος. Μήπως να δώσετε αλλού βάρος;  

Δίδυμος

Έχετε καταφέρει να αλλάξετε την εικόνα σας σημαντικά προς το καλύτερο και να είστε σίγουροι πως η αλλαγή έχει γίνει αντιληπτή τόσο απ’ τον στενό σας κύκλο όσο κι απ’ τον επαγγελματικό.
Μην πιέζετε την κατάσταση στα ερωτικά, ό, τι είναι να γίνει θα γίνει και χωρίς εκβιαστικά διλήμματα. Κάντε λίγη υπομονή ακόμα.  

Καρκίνος

Αρκετή υπομονή κάνατε με δυο- τρία συγκεκριμένα πρόσωπα. Ήρθε η ώρα να δείξετε ότι αν χρειαστεί μπορείτε να γίνετε αδυσώπητοι. Ο Άρης σας χορηγεί τον δυναμισμό που χρειάζεστε για να ξεκαθαρίσετε τα ζητήματα που πρέπει.
Θετικές οι εξελίξεις στα επαγγελματικά- οι αρνητικές εντυπώσεις που είχατε αποκομίσει πρόσφατα ήταν προϊόντα παρεξήγησης.  

Λέων

Ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με το σπίτι σας, Λέοντες, στο τέλος θα πέσει να σας πλακώσει. Καλές οι κοινωνικές επαφές, αλλά η βάση σας είναι αυτή που χρειάζεται τη μεγαλύτερη προσοχή.
Μη διστάσετε να αποκαταστήσετε την τραυματισμένη ερωτική σας ζωή με κάθε πρόσφορο μέσο. Η κατάσταση είναι οριακή και δε σηκώνει μέτριους χειρισμούς.  

Παρθένος

Οι μέρες περνούν και δεν παίρνετε την απάντηση που περιμένετε (καιρό τώρα). Μήπως να ξεχνάγατε σιγά σιγά αυτή την υπόθεση και να στρέφατε την προσοχή σας κάπου αλλού; Πόσο ακόμα θα ταλαιπωρείστε;
Ο Δίας ευνοεί την ευθύτητα και την αμεσότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις και διαλύει το νέφος ασυνεννοησίας που τις έχει προσβάλει.  

Ζυγός

Χαλαρώστε λίγο, Ζυγοί, δεν σας κυνηγάει κανείς ! Απολαύστε τις στιγμές που ζείτε τώρα και αφήστε τις ανησυχίες του αύριο για αύριο. Κύμα χαράς και διασκέδασης φέρνει η Αφροδίτη.
Ραγδαίες αλλαγές στα ερωτικά. Δεν μεταβάλλονται μόνο οι συνθήκες αλλά και τα ίδια σας τα θέλω. Αφήστε το ραντάρ σας να δείξει προς την κατεύθυνση που πρέπει.  

Σκορπιός

Ξέρω ότι δεν σας αρέσει να ακυρώνονται τα σχέδιά σας, αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο από αυτό που είχατε φανταστεί. Η συνέχεια θα είναι σίγουρα καλύτερη.
Ο Ποσειδώνας βελτιώνει την επικοινωνιακή σας ικανότητα, κάνοντας τη σημερινή μέρα κατάλληλη για επίλυση θεμάτων συνεννόησης και κατανόησης.
 
Τοξότης
Η καχυποψία και η επιφύλαξη είναι οι χειρότεροι σύμβουλοι σε μία περίοδο που το μόνο που έχετε ανάγκη είναι μια καινούργια αρχή. Αποβάλετε τα αρνητικά συναισθήματα, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει μερικά νέα λάθη.
Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις παρασκηνιακές κινήσεις, τόσο στα ερωτικά όσο και στα επαγγελματικά. Εκεί κρύβεται όλη η ουσία.  

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη σας κάνει υπερπροστατευτικούς απέναντι σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Δεν έχει νόημα να το αρνείστε- είναι προφανές σε όλους. Το θέμα είναι: τί θα κάνετε για να υπερασπιστείτε τα συναισθήματά σας;
Ομαλή η κατάσταση στα οικονομικά αλλά και στα οικογενειακά. Μην ανησυχείτε χωρίς λόγο, για την ώρα όλα είναι υπό έλεγχο.  

Υδροχόος

Γενικά σας αρέσει να το παίζετε ανώτεροι, αλλά σήμερα η εκδίκηση (ή η προοπτική εκδίκησης) θα σας χαρίσει πολλά χαμόγελα. Θα τον αφήσετε να γλιτώσει ενώ ήρθε η ώρα να πληρώσει;
Δώστε βάση σε ό, τι ακούτε από δω κι από κει, οι φήμες σήμερα δεν είναι ασήμαντες. Μάλλον κάποιος δεν ήταν εντελώς ειλικρινής μαζί σας.  

Ιχθύς

Η Σελήνη σας κάνει λίγο κυκλοθυμικούς, να περιμένετε, λοιπόν, τις απότομες αλλαγές στη διάθεση. Καλύτερα να αφήσετε για άλλη μέρα τις μεγάλες και σημαντικές συζητήσεις- δεν είναι η σωστή ώρα να ανοίξετε την καρδιά και το μυαλό σας μπροστά σε κόσμο.
Πίεση στα οικονομικά- μάλλον πρέπει να σκεφτείτε εναλλακτικές λύσεις.

Πηγή: lifo.gr