Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (19 Σεπτεμβρίου 2012)
Κριός
Η εκκεντρικότητα σας έλκει όσο λίγες φορές στο παρελθόν και οι άνθρωποι που την πρεσβεύουν σημαίνουν πολλά για εσάς. Ήρθε η ώρα να αγκαλιάσετε το διαφορετικό χωρίς φόβο.
Δώστε μια ευκαιρία στον αντίπαλο να σας εξηγήσει τις θέσεις του. Με λίγη καλή διάθεση τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν σημαντικά προς το καλύτερο.  

Ταύρος
Η Σελήνη σας βοηθάει να εκτιμήσετε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ερωτικού σας συντρόφου και να αναθεωρήσετε αρκετές απ’ τις απόψεις σας. Τελικά η αμείλικτη στάση δεν είναι η προτιμητέα.
Ένας καυγάς με κάποιο φιλικό πρόσωπο θα φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα που υποψιαζόσασταν αλλά δεν παραδεχτήκατε ποτέ. Εξετάστε τα προσεκτικά, χωρίς υπεκφυγές.
 
Δίδυμος
Δεν έχετε συμφιλιωθεί ακόμα με το τέλος ενός πρόσφατου ειδυλλίου και γι’ αυτό ίσως φταίει μια συζήτηση που έμεινε μετέωρη. Επιληφθείτε του θέματος άμεσα και κλείστε τον κύκλο οριστικά.
Ένα ζήτημα εμπιστοσύνης θα κάνει την κατάσταση στα επαγγελματικά τεταμένη. Αντιμετωπίστε με επιφύλαξη όσους δεν γνωρίζετε καλά, μέχρι τουλάχιστον να σας αποδείξουν την αξία τους.  

Καρκίνος
Οι Υδροχόοι βρίσκουν πάλι τον τρόπο να τρυπώσουν στην ερωτική σας ζωή, πάνω που είχατε ορκιστεί να τους κλείσετε το δρόμο για πάντα. Πάρτε το απόφαση, μερικά άτομα θα βρίσκουν πάντα μέσα να επιστρέψουν.
Δώστε λίγο μεγαλύτερη σημασία στην τρέχουσα οικονομική κατάσταση. Κάτι σας διαφεύγει και μπορεί να σας προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα.  

Λέων
Η Αφροδίτη ενθαρρύνει τις παράδοξες επαφές σήμερα και δεν μπορείτε να αποφύγετε τις εκπλήξεις που σας επιφυλάσσει. Μην είστε τόσο αρνητικοί, ακόμα και οι διαμετρικά αντίθετοι από σας άνθρωποι έχουν κάτι να σας δώσουν.
Μιλήστε με την οικογένεια για αυτό που σας απασχολεί- η αποξένωση δεν οδηγεί πουθενά και μακροπρόθεσμα θα τη μετανιώσετε.  

Παρθένος
Αν είχατε συνηθίσει τη θέση ισχύος, καιρός να την ξεχάσετε, Παρθένοι. Ακόμα και οι πιο δυναμικοί χαρακτήρες πρέπει να παρακαλέσουν κάποια στιγμή. Τώρα ήρθε η δική σας σειρά να σκύψετε το κεφάλι.
Ο επαγγελματικός ορίζοντας διαφαίνεται ευοίωνος στην παρούσα φάση. Μην απλώνετε όμως το χέρι σας εκεί που δεν φτάνει.  

Ζυγός
Μεγάλη προσοχή στη δημόσια εικόνα σας σήμερα, Ζυγοί. Κάποιοι δεν θα ησυχάσουν αν δε σας δυσφημήσουν αρκετά κι αυτό ακριβώς είναι που πρέπει να αποτρέψετε αυτή τη στιγμή. Δυστυχώς, η γνώμη των άλλων μετράει.
Αλλαγές στα αισθηματικά σας. Τελικά η δέσμευση είναι καλύτερο να προκύπτει φυσικά και όχι κατόπιν συμφωνίας.
 
Σκορπιός
Η επίδραση του Άρη αυξάνει τη δυναμικότητά σας και σας κάνει πιο ενεργητικούς σε θέματα διεκδίκησης. Έχετε τη δύναμη να σώσετε μια σχέση από την καταστροφή, αρκεί να δράσετε τώρα.
Μην απορρίψετε καμία πρόταση χωρίς πρώτα να την ακούσετε ολόκληρη. Το κακό ιστορικό δεν πρέπει να σας δημιουργεί προκαταλήψεις κανενός είδους.  

Τοξότης
Οι συναισθηματικές και κυριολεκτικές ανταλλαγές με τους Διδύμους θα αυξήσουν την ερωτική σας επιθυμία και θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά σ’ αυτό που θέλετε. Η διπλωματικότητα παίζει κομβικό ρόλο τώρα.
Αφήστε τους άλλους να ωρύονται- αν εσείς πιστεύετε ότι πράττετε σωστά, μάλλον έχετε δίκιο. Αν όχι, τις συνέπειες θα τις λουστείτε εσείς και όχι οι άλλοι.
 
Αιγόκερως
Μην καταφεύγετε σε ακρότητες, Αιγόκεροι, όσο δυσάρεστη κι αν σας φαίνεται η κατάσταση. Αφήστε τον εαυτό σας να ηρεμήσει και όταν το κεφάλι σας καθαρίσει θα ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.
Καλή μέρα για να αφοσιωθείτε σε θέματα οργάνωσης και ταξινόμησης. Η εξωτερική ευρυθμία θα σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε και εσωτερικά.  

Υδροχόος
Η  σημερινή μέρα είναι μια ευκαιρία να αναλογιστείτε πόσο μεγάλο καλό κάνατε στον εαυτό σας αποκόπτοντας δεσμούς που σας έβλαψαν ψυχολογικά. Μη διστάζετε να αποδώσετε τα εύσημα στην αποφασιστικότητά σας.
Έμμεσες οι ερωτικές κρούσεις από τους Τοξότες και τους Παρθένους, αλλά αρκετά εμφανείς. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι γι’ αυτές;  

Ιχθύς
Ο Κρόνος φέρνει αρμονία στη σκέψη και στα συναισθήματά σας και το ενδεχόμενο να κάνετε την υπέρβαση που ονειρεύεστε δεν φαντάζει και τόσο απίθανο πλέον. Έχετε πίστη στον εαυτό σας και θα εκπλαγείτε με τις δυνατότητές του.
Μικρές εντάσεις στα ερωτικά, που δεν σημαίνουν κάτι σημαντικό. Αυτό όμως μπορεί να είναι και το πρόβλημα.


Πηγή: lifo.gr