current views are: 1

20 Σεπτεμβρίου 2012
Δημοσίευση04:47

Έχεις άστρα… 20 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (20 Σεπτεμβρίου 2012)

Δημοσίευση 04:47’
αρθρο-newpost

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (20 Σεπτεμβρίου 2012)

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (20 Σεπτεμβρίου 2012)
Κριός
Σιγά σιγά πρέπει να αρχίσετε να απομυθοποιείτε τους δαίμονες που μόνοι σας δημιουργείτε, Κριοί. Σήμερα σας δίνεται μια πολύτιμη ευκαιρία να τραβήξετε μια κόκκινη γραμμή σε μια ανόητη φοβία.
Μην θάβετε τα ερωτικά σας συναισθήματα- εκφράστε τα (με κομψό τρόπο) και θα αντιμετωπίσετε τις συνέπειες εν καιρώ. Τη δύναμη πάντως την έχετε.
 
Ταύρος
Δεν θα πάθετε τίποτα με μιας μέρας αποχή από το αντικείμενο του ερωτικού σας πόθου. Η ανεξαρτησία σας είναι ένα θέμα που έχετε υποτιμήσει αρκετά και πρέπει να εξετάσετε με προσοχή πλέον.
Άνοδο στα οικονομικά φέρνει ο Ερμής- μη ρισκάρετε όμως για κανένα λόγο την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε. Τα πάντα είναι ευμετάβλητα.  

Δίδυμος

Ένας έντονος συναισθηματικός δεσμός προς κάποιο φιλικό πρόσωπο μπορεί να θολώσει την κρίση σας σε ένα σημαντικό ζήτημα. Κάντε την απαραίτητη διάκριση ανάμεσα στο συναίσθημα και την ευθύνη.
Δοκιμάστε την τύχη σας με τον Λέοντα που σας πολιορκεί. Η χημεία σας, σας εγγυάται θετικό αποτέλεσμα, που δεν θα σας απογοητεύσει.  

Καρκίνος

Προσοχή στις κοινωνικές σας επαφές, οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες και τα νεύρα σας σε επικίνδυνη φάση. Μην κάνετε τον κόσμο να πιστεύει ότι τον αντιπαθείτε (ακόμη κι αν αυτό ισχύει στην πραγματικότητα).
Η Αφροδίτη σας βοηθάει να ανοιχτείτε προς μια συγκεκριμένη ερωτική κατεύθυνση με τρόπο που μέχρι πρότινος σας φαινόταν ανήκουστος.  

Λέων

Δεν είναι ανάγκη να είστε άψογοι στα πάντα, Καρκίνοι. Όλοι έχουμε δυνατά και αδύναμα σημεία, δεν θα πρωτοτυπήσετε αν αποδεχτείτε ότι δεν είστε τέλειοι. Γιατί άραγε επιμένετε να κάνετε τη ζωή σας δύσκολη;
Το σημάδι που περιμένατε, φανερώνεται την πιο κατάλληλη στιγμή. Κάντε την κίνηση που πρέπει, μη δείξετε όμως ανυπομονησία.
 
Παρθένος
Η Σελήνη οξύνει το ένστικτό σας και σας κάνει επιρρεπείς σε μεταφυσικές ανησυχίες. Μην εκπλαγείτε αν σήμερα πιάσετε τον εαυτό σας να αντιλαμβάνεται τα πράγματα και τους ανθρώπους με διαφορετικό τρόπο απ’ ό, τι συνήθως.
Η στάση σας στα ερωτικά θα καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό από τη συμπεριφορά ενός προσώπου στο οποίο δεν δώσατε την αξία που έπρεπε.  

Ζυγός

Μην πιστεύετε ό, τι φτάνει στα αυτιά σας, Ζυγοί. Σήμερα οι φήμες δεν έχουν ίχνος αλήθειας, γι’ αυτό καλύτερα να τις αντιμετωπίσετε ως αστεία για να περνάει η ώρα.
Η ενέργειά σας δεν βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα αλλά ευτυχώς η αποδοτικότητά σας στα επαγγελματικά δεν θα επηρεαστεί. Δώστε προσοχή στα υπονοούμενα.  

Σκορπιός

Ο Κρόνος σας δίνει την ευκαιρία να γίνετε ο σωτήρας ενός νεαρού ατόμου κι αυτή η προοπτική δεν είναι κάτι που μπορείτε να αγνοήσετε εύκολα. Από την άλλη όμως, δεν πρέπει να αναλάβετε κάτι χωρίς να είστε εντελώς αποφασισμένοι.
Εντάσεις στα ερωτικά, που όμως δεν επηρεάζουν το καλό κλίμα της περιόδου.  

Τοξότης

Η πίστη σας σε έναν άνθρωπο δοκιμάζεται όσο λίγες φορές στο παρελθόν. Ήρθε η ώρα να σας δώσει τις εξηγήσεις που σας οφείλει και καλά θα κάνει να είναι πειστικός σε ό, τι ισχυριστεί.
Σε καλή τροχιά οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις- επιτέλους μπήκατε σε ένα πρόγραμμα που μπορεί να αποδώσει ουσιαστικά.  

Αιγόκερως

Ο Δίας σας βοηθάει να αναλάβετε την ευθύνη για μια πρόσφατη ερωτική αποτυχία, η οποία δυστυχώς οφείλεται στον αναποφάσιστο χαρακτήρα σας. Δεν τελειώνει τίποτα εδώ, αλλά αυτή η μάχη χάθηκε.
Μην αποξενώνεστε από την οικογένεια (και από αυτούς που σας θεωρούν οικογένειά τους). Δείξτε με τον τρόπο σας ότι είστε εκεί για όποιον σας χρειαστεί.  

Υδροχόος

Αρκετά με την άκαμπτη λογική! Ήρθε η ώρα να γίνετε κάπως πιο συναισθηματικοί, Υδροχόοι, ακόμα κι αν αυτό το ρούχο δεν σας ταιριάζει καθόλου. Στην πορεία θα το συνηθίσετε και θα σας βολέψει.
Μην μπερδεύετε τα όνειρα με την πραγματικότητα. Κάποιο πρόσωπο του κύκλου σας δεν είναι όσο καλό θέλετε να πιστεύετε.  

Ιχθύς

Η κούραση των προηγούμενων ημερών σας καταβάλλει σήμερα, γι’ αυτό ο χρόνος που μπορείτε να διαθέσετε σε ερωτικά καβγαδάκια είναι πολύ λίγος. Πείτε στον σύντροφο αυτό που θέλει τόσο πολύ να ακούσει. Μικρό το κακό.
Βελτίωση στις τεταμένες σχέσεις σας με την οικογένεια φέρνει η Αφροδίτη. Η εξέλιξη των πραγμάτων, όμως, βρίσκεται στο χέρι σας.  

Πηγή: lifo.gr


σχετικα αρθρα