Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (21 Σεπτεμβρίου 2012)
Κριός
Η μέρα θα εξελιχθεί με πολύ γρήγορους ρυθμούς- σχεδόν δεν θα καταλαβαίνετε πότε γίνεται τι. Προσέξτε ιδιαίτερα τις συνεννοήσεις σας γιατί οι παρεξηγήσεις δεν θέλουν πολύ για να προκύψουν.
Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας στα ερωτικά, που είναι απαλλαγμένο από φοβίες και ταμπού. Αν σας λέει πως πρέπει να κάνετε κίνηση τώρα, μάλλον υπάρχει λόγος.
 
Ταύρος
Δεν είστε μηχανές, Ταύροι, χρειάζεστε χρόνο για να αφομοιώσετε δεδομένα και να προσαρμοστείτε σε νέες καταστάσεις. Καλά θα κάνουν να το καταλάβουν αυτό, όσοι βρίσκονται από πάνω σας.
Η Αφροδίτη σας δίνει το προβάδισμα στην ερωτική διεκδίκηση. ‘Ο, τι λέτε και κάνετε τώρα μετράει πολύ και επηρεάζει το μέλλον σας.  

Δίδυμος
Η βοήθεια που παρείχατε σε ένα φίλο θα γυρίσει σε σας διπλή και τριπλή. Επιτέλους κάποιος σας κάνει να αισθάνεστε πως ο κόπος και οι θυσίες σας πιάνουν τόπο.
Κάποιος θέλει να σας μιλήσει σοβαρά αλλά δε βρίσκει το απαιτούμενο θάρρος. Δεν είναι ανάγκη να επέμβετε με κάποιο τρόπο, απλώς μην κλείσετε τις πόρτες σας ακόμη.  

Καρκίνος
Ο Κρόνος βάζει τα δυνατά του να σας βγάλει από το μονότονο λούκι στο οποίο βρίσκεστε, αλλά εσείς δεν τον βοηθάτε ιδιαίτερα. Δεν αρκεί να θέλετε να αλλάξετε, Καρκίνοι, πρέπει και να προσπαθείτε. Ακόμη κι αν κάνετε και κανένα λάθος.
Μην αγνοείτε τις ερωτικές κρούσεις που σας γίνονται- δεν θα βρίσκεστε πάντα σε προνομιακή θέση.  

Λέων
Η Σελήνη επηρεάζει τις πολύ στενές σας σχέσεις με θετικό τρόπο. Θα πρέπει, ωστόσο, να αποφύγετε τις υπερβολές, τόσο στην επίδειξη της αγάπης σας, όσο και στην εκδήλωση της δυσαρέσκειάς σας.
Αλλαγές προβλέπονται στα επαγγελματικά σας σήμερα. Μην αφήσετε να σας πάρει η μπάλα σε κάτι που δεν σας αφορά.  

Παρθένος
Και τώρα που αποδείχθηκε ότι εκείνο το πρόσωπο εννοούσε αυτά που έλεγε, ήρθε η ώρα να αναδιαμορφώσετε το σχέδιό σας, αν δε θέλετε να το χάσετε οριστικά. Δεν μπορείτε να παίζετε με τα συναισθήματα των άλλων, Παρθένοι.
Θετική η κατάσταση στα οικονομικά σας, ο κίνδυνος που είχατε στο μυαλό σας δεν θα σας πλησιάσει καν.
 
Ζυγός
Η επικοινωνιακή σας ικανότητα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, πράγμα που σημαίνει ότι σήμερα μπορούν να λυθούν όλα εκείνα τα ζητήματα που στέκονταν εμπόδιο στην πολιτισμένη επαφή σας με τον κόσμο του περιβάλλοντός σας. Εκμεταλλευτείτε το ατού της ημέρας.
Ο Δίας ενισχύει τη διαίσθησή σας- σήμερα ακούτε ακόμα και όσα δεν λέγονται ευθέως.
 
Σκορπιός
Η μέρα σας προκαλεί άγχος και νευρικότητα και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν βοηθάνε να βελτιωθεί η κατάσταση. Αξιοποιήστε την παρουσία ενός συγκεκριμένου προσώπου στην καθημερινότητά σας και θα δείτε πως η διάθεση θα αλλάξει.
Σύσφιξη των οικογενειακών δεσμών- ένα τυχαίο γεγονός σας φέρνει πιο κοντά με τους οικείους σας.  

Τοξότης
Η τελεία θα μπει μόνο αν το αποφασίσετε εσείς. Μπορεί όλα τα γεγονότα να δείχνουν ότι αυτός ο έρωτας έφαγε τα ψωμιά του, αλλά αν δε δώσετε εσείς την έγκρισή σας, η νέα σελίδα δεν θα γυρίσει.
Ενδιαφέρουσες οι νέες αφίξεις στη ζωή σας. Ανάμεσα σε τόσο υποσχόμενα πρόσωπα, όλο και κάτι θα σας κινήσει την προσοχή.
 
Αιγόκερως
Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να διαχωρίσετε τη διασκέδαση από την ευθύνη, χωρίς αυτό να σας στοιχίσει ψυχολογικά. Φαίνεται πως έχετε την απαραίτητη υπομονή να βάλετε σε τάξη ορισμένα πράγματα που επείγουν.
Μη δίνετε σημασία σε κουβέντες που πετάγονται για να πεταχτούν. Εστιάστε περισσότερο σ’ αυτά που λέγονται υπεύθυνα και κατόπιν σκέψης.  

Υδροχόος
Ο Ήλιος δίνει αξία στις λεπτομέρειες σήμερα, Υδροχόοι, και σ’ αυτές είναι που πρέπει να ρίξετε το βάρος της σκέψης σας. Έχετε πολλά να μάθετε, αν προσέξετε τις λεπτές αποχρώσεις των λέξεων και των συναισθημάτων.
Διαχωρίστε τη θέση σας απ’ ό, τι δεν σας αντιπροσωπεύει στον αισθηματικό τομέα, γιατί μάλλον θα κατηγορηθείτε άδικα.  
Ιχθύς
Μια δεύτερη ευκαιρία είναι πάντα θαύμα όταν μας δίνεται, αλλά κόλαση όταν πρέπει να τη δώσουμε. Ξεπεράστε τον εγωισμό σας, Ιχθείς, ήρθε η στιγμή να επενδύσετε στο μέλλον, ακόμη κι αν χρειαστεί να ρισκάρετε.
Δώστε έμφαση στις πληροφορίες που φτάνουν στ’ αυτιά σας από φιλικές πηγές. Δεν σας λένε ψέματα.  

Πηγή: lifo.gr