Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (22 Σεπτεμβρίου 2012)
Κριός

Η δημιουργικότητά σας αυξάνεται κατακόρυφα και οι ιδέες σας πληθαίνουν με το λεπτό. Εκμεταλλευτείτε τη συγκυρία- δεν είναι αυτονόητη η παραγωγικότητά σας. Τώρα είναι η στιγμή να προωθήσετε κάθε μεγαλόπνοο σχέδιο. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο συμβάλλει δυναμικά στην πνευματική σας ανάπτυξη. Κρατήστε το δίπλα σας- θα σας χρησιμεύσει μελλοντικά σε πολλών ειδών αναζητήσεις.

Ταύρος

Η υπομονή με την οποία σας εξόπλισε ο Ερμής τις προηγούμενες μέρες κάπου εδώ αρχίζει να εξαντλείται. Ήρθε η ώρα να μιλήσετε έξω απ’ τα δόντια σε όσους σας καταπιέζουν, αδιαφορώντας για τις όποιες συνέπειες. Μην κάνετε καθόλου ερωτικά σχέδια τώρα- φαίνεται πως κάποιος άλλος έχει αναλάβει αυτή την αρμοδιότητα.

Δίδυμος

Σήμερα και αύριο, Δίδυμοι, είστε επιρρεπείς στις απώλειες, είτε αυτές είναι υλικές, είτε συναισθηματικές. Θωρακίστε πιο δυναμικά τον ζωτικό σας χώρο κι αν χρειαστεί γίνετε εχθρικοί με αυτούς που σας προσεγγίζουν απειλητικά. Ένα τηλεφώνημα από μακριά θα σας αναπτερώσει το ηθικό και θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε. Έχετε τους δέκτες σας ανοιχτούς.

Καρκίνος

Η Σελήνη χαρίζει αρμονία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και παγώνει προσωρινά τις εντάσεις εκείνες που σας είχαν αποσυντονίσει. Μπορείτε τώρα να δώσετε βάση σε τεχνικά και γραφειοκρατικά ζητήματα, χωρίς να πρέπει να ανησυχείτε για τα αισθηματικά σας. Προσοχή στις μετακινήσεις το ΣΚ- δυσάρεστες εκπλήξεις μπορούν να σας χαλάσουν με μιας τη διάθεση.

Λέων

Ένα κοντινό σας πρόσωπο αναδεικνύει μια καινούργια οπτική σε ένα θέμα που σας απασχολεί και αρκετές καταστάσεις αρχίζουν τώρα να ξεκαθαρίζουν. Μην διστάσετε να ζητήσετε συγγνώμη από άτομα που ενδεχομένως αδικήσατε. Θετικές οι εξελίξεις στα ερωτικά- ίσως να ‘ναι τώρα η στιγμή να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά, μετά από τη στασιμότητα των προηγούμενων ημερών.

Παρθένος

Ο Δίας συμβάλλει στη σύσφιξη των σχέσεών σας με αδέρφια και κοντινούς φίλους. Μην υποτιμάτε τα άτομα που βρίσκονται δίπλα σας παραδοσιακά, γιατί αυτά σας ξέρουν καλύτερα απ’ τον οποιονδήποτε. Κρατήστε την ενέργειά σας σε υψηλά επίπεδα και έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα για ενδεχόμενα προβλήματα υγείας, δικά σας ή άλλων.

Ζυγός

Τα καταπιεσμένα συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια χάρη στην επιρροή που σας ασκεί ο Κρόνος, αλλά οι παράπλευρες απώλειες προβλέπονται μεγάλες και ποικίλες. Προσπαθήστε να τιθασεύσετε την έκρηξή σας, όσο περνάει από το χέρι σας. Σε καλή πορεία τα οικονομικά σας μετά το στραπάτσο που φάγατε πρόσφατα. Επιτέλους μαθαίνετε ποιούς να εμπιστεύεστε.

Σκορπιός

Οι ερωτικές υποσχέσεις είναι πολλές και μεγάλες αλλά σαν κάτι να μη σας πείθει στην όλη ιστορία. Επιστρατεύστε τα γνωστά σας μέσα για να ανακαλύψετε τι σας διαφεύγει και εξαλείψτε τις αμφιβολίες σας προτού πείτε μεγάλα “ναι”. Εκρηκτική η χημεία σας με τους Αιγόκερους αυτό το διήμερο. Η σχέση σας μπορεί να αποβεί είτε καταστροφική είτε θαυματουργή.

Τοξότης

Οι πλανήτες σας προστάζουν να βγείτε απ’ τη ρουτίνα σας και να αγκαλιάσετε τον κόσμο σα να μην υπάρχει αύριο. Αρκετά με το συντηρητισμό και τις φοβίες, ζήστε έστω και για λίγο στα άκρα. Απ’ τα ερωτικά εκλείπει το στοιχείο της σταθερότητας, αλλά από την άλλη, τα δρώμενα γίνονται περιπετειώδη και διασκεδαστικά.

Αιγόκερως

Μια ταχύτατη κίνηση στα ερωτικά σας αφήνει άναυδους και εντυπωσιασμένους. Τελικά το άτομο που υποτιμούσατε σας βάζει τα γυαλιά, παίρνοντας μια πρωτοβουλία που ακόμη κι εσείς οι ίδιοι φοβόσασταν να πάρετε. Ένα ακαδημαϊκό ζήτημα (ή και περισσότερα) θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα και αύριο. Δώστε την πρέπουσα βάση στις πνευματικές σας ανησυχίες.

Υδροχόος

Έχοντας καταφέρει να εξασφαλίσετε την απόσταση ασφαλείας που χρειάζεστε ανάμεσα σε σας και το αντικείμενο του πόθου σας, μπορείτε πλέον να σκεφτείτε με καθαρό μυαλό. Η Αφροδίτη σας οδηγεί με ακρίβεια στον επόμενο σταθμό σας. Λίγο ζόρι ακόμα στα επαγγελματικά δεν θα σας κάνει κακό. Υπομονή και η περίοδος πίεσης τελειώνει.

Ιχθύς

Ο τρίτος οίκος, της επικοινωνίας, ευνοείται αφάνταστα και οι συνεννοήσεις που δεν μπορούσαν να γίνουν προηγουμένως, τώρα γίνονται εύκολα και ανώδυνα. Εκμεταλλευτείτε το προνόμιό σας στο έπακρο. Οι σχέσεις σας με τους Κριούς γίνονται όλο και πιο στενές και οι προοπτικές ενός πολλά υποσχόμενου ειδυλλίου διαγράφονται ευοίωνες. Μην τα θαλασσώσετε.

Πηγή: lifo.gr