Ο γενέθλιος μήνας των Ζυγών ξεκίνησε! Τι πρέπει να προσέχει το έβδομο ζώδιο;

Κοινωνικός, καλοσυνάτος, ευγενικός κομψός, ευχάριστος, γοητευτικός, διπλωμάτης, συμβιβαστικός, συντροφικός, συνεργάσιμος, φιλειρηνικός αλλά και αναποφάσιστος, άβουλος, μονότονος, απαθής, μπερδεύεται σε ξένα χωράφια, αποθαρρύνεται.

Οι κόποι σου δεν θα πάνε χαμένοι. Νέες προοπτικές ανοίγουν, ωστόσο, πρέπει να παλέψεις ακόμα σε σχέσεις και επαγγελματικά. Τακτοποίησε τα οικονομικά σου, προστάτεψε τα χρήματά σου, προσαρμόσου στις νέες συνθήκες ζωής. Μην ανοίγεσαι και μην ρισκάρεις. Δείξε τις ικανότητές σου, κλείσε ανοιχτούς λογαριασμούς σε σχέσεις και οικονομικά. Μην εξαρτάσαι από κανέναν και μην στηρίζεσαι σε υποσχέσεις. Ένας νέος έρωτας, ταξίδια, γνωριμίες, κοινωνικότητα είναι πιθανά. Κάνε τις ιδέες σου πράξη μελετώντας πάντα και την παραμικρή λεπτομέρεια. Στις 5 Οκτωβρίου φεύγει ο Κρόνος από το ζώδιό σου. Όμως, ο Ουρανός φέρνει ξαφνικά γεγονότα στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά, ο Πλούτωνας φέρνει αλλαγές σε οικογενειακά θέματα.

Ασπίδα προστασίας ο Δίας, ο οποίος θα σε βοηθήσει στα επαγγελματικά, θα σου δώσει ώθηση να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου και θα διευρύνει επαφές με εξωτερικό και σπουδές. Ο Δίας στους Διδύμους ως τον Ιούνιο του 2013 θα ανοίξει τους ορίζοντές σου, θα φέρει μια καλύτερη επαγγελματική θέση, ίσως και καλύτερες αποδοχές, φήμη και επέκταση των δραστηριοτήτων σου. Θα είσαι αισιόδοξη, θα κάνεις γνωριμίες, θα έχεις αυτοπεποίθηση, θα ερωτευτείς, θα διασκεδάσεις, θα αποκτήσεις νέα πνευματικά ενδιαφέροντα, θα ταξιδέψεις. Από τον Ιούνιο του 2013, περνώντας στον Καρκίνο, θα σε ενισχύσει επαγγελματικά.

Ο Κρόνος στο Σκορπιό θα σε στριμώξει οικονομικά και θα χρειαστεί να κάνεις πολύ καλή διαχείριση. Θα σου δώσει την ευκαιρία να βγάλεις χρήματα, όμως με τις υποχρεώσεις και τα χρέη δεν θα σου μένει ούτε ευρώ. Άλλαξε νοοτροπία. Χρήματα και υλικά αγαθά δεν είναι το παν στη ζωή. Κάνε αιματηρές οικονομίες. Ο Ουρανός στον Κριό ως τον Μάρτιο του 2019 θα φέρει ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα. Ένας χωρισμός, διάλυση συνεργασίας, δικαστήρια είναι πιθανά σενάρια. Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, προσοχή σε εργασία και υγεία. Δώσε προσοχή σε συναδελφικές σχέσεις. Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ως τον Ιανουάριο του 2024 μπορεί να υπάρξει ένας χωρισμός, μια απώλεια, σοβαρά οικογενειακά προβλήματα, ένα ατύχημα. Σε σπρώχνει να κάνεις νέα υγιή ξεκινήματα διώχνοντας οτιδήποτε άχρηστο υπάρχει στη ζωή σου.

ΕΡΩΤΑΣ

Το πρώτο εξάμηνο του 2013 θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες. Σχέσεις προβληματικές θα τελειώσουν και νέες θα ξεκινήσουν. Πρόσεχε τις επιλογές σου. Θα καταπιεστείς στην οικογενειακή σου ζωή, κράτα τις αποστάσεις σου. Οι φίλοι θα είναι στο πλευρό σου. Αναζητάς τη συντροφικότητα και σχέσεις που δεν σε καταπιέζουν. Αν με τον Κρόνο στο ζώδιό σου δεν χώρισες, είναι πιθανό να γίνει από δω και κάτω. Ο Ουρανός σε θέλει ελεύθερη και ανεξάρτητη. Κάτι νέο μπορεί να σε γοητέψει. Ο Δίας θα σου φέρει γνωριμίες μέσα από ταξίδια και σεμινάρια. Αυτά τα άτομα θα σε βοηθήσουν να καταξιωθείς επαγγελματικά. Είσαι έμπειρη πλέον. Τα παθήματα σου έγιναν μαθήματα. Όμως, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας θα συνεχίζουν να ταράζουν την καθημερινότητά σου. Θα θέλεις να απαλλαγείς, να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες και τα θέλω σου. Θα απολαύσεις τον έρωτα και θα αναπληρώσεις το χαμένο χρόνο. Αν είσαι ελεύθερη, οι προοπτικές θα είναι καλές. Νέες γνωριμίες με μέλλον έρχονται και θα αισθανθείς πλήρης και ανανεωμένη. Μεγάλη προσοχή Νοέμβριο-Δεκέμβριο του 2012 γιατί μπορεί να προκύψουν εντάσεις, μην αποφασίσεις όμως μεγάλες αλλαγές. Προσοχή επίσης Μάρτιο-Απρίλιο του 2013. Τον Οκτώβριο του 2013 θα συμβούν γεγονότα που θα σε ταράξουν, θα κάνεις ξεκαθαρίσματα που λίγο παρακάτω θα αποδειχθεί πως ήταν προς όφελός σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ

Θέλει αγώνα αυτός ο τομέας. Τα πράγματα θα βελτιωθούν κοντά στα επόμενα γενέθλιά σου. Αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, θα χρειαστεί επιμονή το προσεχές εξάμηνο. Αν είσαι άνεργη, ένα καλό άνοιγμα θα υπάρξει από την άνοιξη του 2013 και μετά. Κοντινά σου πρόσωπα θα σε βοηθήσουν αν χρειαστείς την ανάγκη τους. Μην έχεις και πολλές απαιτήσεις. Ο Πλούτωνας και ο Ουρανός φέρνουν ανατροπές και αναποδιές. Σχέσεις ετών διαλύονται ξαφνικά. Ο Ποσειδώνας σου ζητά να προσέχεις σχέσεις με συναδέλφους. Δουλειές στο εξωτερικό ευνοούνται με το Δία στους Διδύμους, υψηλά ιστάμενα πρόσωπα σε στηρίζουν και αναγνωρίζουν την αξία σου. Η φήμη σου επεκτείνεται, ειδικότερα αν ασχολείσαι με συγγραφή και δημοσιογραφία.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο Κρόνος στο Σκορπιό σου ζητά να ξοφλήσεις χρέη του παρελθόντος και σε βοηθάει να αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Άλλαξε τις συνήθειές σου και περιόρισε την κατανάλωση στο ελάχιστο. Αν λάβεις χρήματα από περιουσιακά στοιχεία, κάνε σωστές επενδύσεις. Απαιτείται σωστή διαχείριση και συνέπεια σε υποχρεώσεις. Ο Δίας θα σου φέρει επαγγελματικές ευκαιρίες που πρέπει όμως να τις αξιοποιήσεις σωστά. Αποταμίευση είναι η σωστή λέξη. Μην ξεχνάς πως ο Ουρανός και ο Πλούτωνας φέρνουν αλλαγές στην καριέρα, διακοπή συνεργασίας και γεγονότα στην προσωπική σου ζωή με οικονομικές συνέπειες.

ΥΓΕΙΑ

Νιώθεις πολύ ταλαιπωρημένη με όλη αυτή την πίεση που έχεις δεχτεί. Πρόσεχε νευρικό και κυκλοφορικό σύστημα. Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος, γι’ αυτό ξεκουράσου, πρόσεχε τη διατροφή σου και κάνε γυμναστική. Αν έχεις χρόνια προβλήματα, θα έρθουν λύσεις. Κάνε μια δίαιτα, αν αυτό είναι απαραίτητο, φρόντισε το σώμα σου και την εμφάνισή σου. Κάνε τσεκάπ για να ηρεμήσεις και να διώξεις τους φόβους σου. Ο Δίας θα είναι ο φύλακας-άγγελός σου, θα σε προφυλάσσει και θα σε ανεβάζει ψυχολογικά. Απέφυγε τροφές που προκαλούν προβλήματα στα νεφρά και δερματικές παθήσεις. Μην κάνεις διατροφικές υπερβολές για να είσαι πάντα κομψή.

Πηγή: missbloom.gr