current views are: 1

23 Σεπτεμβρίου 2012
Δημοσίευση20:32

Έχεις άστρα… 24 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια 

Δημοσίευση 20:32’
αρθρο-newpost

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια 

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια 

Κριός

Δεν είναι εύκολο να σταθείτε ανάμεσα σε δυο φίλους που καβγαδίζουν, αλλά είναι απαραίτητο, όταν είστε η μόνη πιθανότητά τους να τα βρουν. Κάντε υπομονή και θα ανταμειφθείτε για αυτή σας τη στάση.

Ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με την προσωπική σας ζωή- τα ερωτικά σας χρειάζονται νέα κίνητρα και μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση.

 

Ταύρος

Ο Κρόνος σας βοηθάει να βρείτε τη χαμένη ισορροπία στα προσωπικά σας. Διώξτε από δίπλα σας εκείνους που τείνουν να σας μεταφέρουν μονίμως άσχημα νέα. Ίσως τελικά να ‘ναι αυτοί που τα δημιουργούν.

Ένα μικρό τέλος δίνει το έναυσμα για μια μεγάλη αρχή. Η εβδομάδα δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα στον τομέα των ερωτικών.

 

Δίδυμος

Κάποιες αλήθειες, που θεωρούσατε ξεχασμένες, βγαίνουν στην επιφάνεια και απειλούν ένα οικοδόμημα για το οποίο κοπιάσατε πολύ. Μήπως όμως είναι καλύτερο να αφήσετε τον πύργο σας να πέσει και να χτίσετε έναν καλύτερο μετά;

Οι Ταύροι ξεπερνούν τα όρια που θέσατε, φέρνοντάς σας αν όχι σε δύσκολη, σε περίεργη θέση.

 

Καρκίνος

Μην περιμένετε μεγάλη αλλαγή στη στάση ενός συγκεκριμένου ατόμου. Τα χαρακτηριστικά του έχουν “ κλειδώσει ” και λίγα μπορούν να διαφοροποιηθούν στο εξής. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας.

Ζυγίστε προσεκτικά αυτά που λέτε σήμερα, σε όποιον κι αν απευθύνεστε. Ο κόσμος γύρω σας είναι ιδιαίτερα ευέξαπτος και δεν θα ανεχτεί πολλά.

 

Λέων

Μη φοβάστε αυτά που λέτε φωναχτά, Λέοντες, αλλά εκείνα που σας βασανίζουν και δεν τολμάτε να ομολογήσετε. Έχει έρθει η ώρα να κάνετε έναν ειλικρινή απολογισμό, επιρρίπτοντας και στον εαυτό σας όλες τις ευθύνες που του αναλογούν.

Η Αφροδίτη σας δίνει έμπνευση στον έρωτα- οι παλιοί δαίμονες φεύγουν για πάντα.

 

Παρθένος

Μια μικρή ανησυχία γίνεται εμμονή κι αυτό ποτέ δεν είναι καλό. Αντιμετωπίστε τώρα ό, τι φαντάζει απειλητικό (είτε είναι συναίσθημα, είτε πρόσωπο) και μην το αφήσετε να διογκωθεί ανεξέλεγκτα στο μυαλό σας.

Θετικές οι εξελίξεις στα οικονομικά σας- ένα συγκεκριμένο πρόσωπο σας προστατεύει από ανούσιες σπατάλες και έξοδα.

 

Ζυγός

Οι πλανήτες σήμερα σας χαρίζουν αξιοθαύμαστη διαύγεια, Ζυγοί. Θα έχετε τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε τα προβλήματά σας με προσοχή και καθαρό μυαλό ώστε να βγάλετε τελικά χρήσιμα συμπεράσματα.

Αλλαγές προμηνύονται στα ερωτικά- αυτό που κάποτε σας συνάρπαζε, τώρα δεν σας καλύπτει. Μην αισθανθείτε ενοχές, δεν είστε ούτε οι πρώτοι, ούτε οι τελευταίοι.

 

Σκορπιός

Οι Καρκίνοι και οι Δίδυμοι σας ανοίγουν τα μάτια σε ένα θέμα που σας απασχολεί καιρό τώρα, χωρίς να βγάζετε άκρη. Μια νέα προσέγγιση και ερμηνεία είναι πάντα καλοδεχούμενη, αρκεί να είναι αιτιολογημένη.

Δώστε στο/στη σύντροφό σας την ώθηση που χρειάζεται. Ο κόσμος δεν είναι όσο δυνατός θέλετε να πιστεύετε.

 

Τοξότης

Μην περιμένετε κανέναν να σας πει αυτό που ξέρετε ήδη. Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα νομίζει ότι σας ευεργέτησε κιόλας, χωρίς ουσιαστικά να ‘χει κάνει τίποτα. Πιστέψτε στον εαυτό σας λίγο παραπάνω.

Ο αριθμός δώδεκα σημαίνει πολλά για σας σήμερα- μην απορήσετε αν τον συναντήσετε ξανά και ξανά μπροστά σας.

 

Αιγόκερως

Το ‘χετε παρακάνει με την αυστηρότητα απέναντι στους άλλους, αλλά κυρίως απέναντι στον ίδιο σας τον εαυτό. Αρκετά με την πειθαρχία- μπορείτε να ενδίδετε που και που σε ένοχους πειρασμούς. Δεν βλάπτετε και κανέναν στο κάτω κάτω.

Εμπόλεμη η κατάσταση λόγω Άρη στα ερωτικά. Προσπαθήστε να μην παραδώσετε τα όπλα νωρίς.

 

Υδροχόος

Η ρουτίνα απειλεί να σας απορροφήσει και ψάχνετε κάποιο τρόπο να αντισταθείτε. Δεν είναι ανάγκη να σπάτε το κεφάλι σας- η απάντηση βρίσκεται πιο κοντά απ’ ό, τι νομίζετε.

Ένα αινιγματικό πρόσωπο σας ξυπνάει ερωτικά συναισθήματα, αλλά καλό θα ‘ναι να παίξετε το παιχνίδι προσεκτικά. Μη δείξετε τα χαρτιά σας κατευθείαν.

 

Ιχθύς

Η Σελήνη ενισχύει τον ρομαντισμό στη ζωή σας, ακόμη και τις στιγμές που ενδεχομένως δεν χρειάζεται. Όπως και να ‘χει, οι ευκαιρίες σας να πετύχετε τον ερωτικό σας στόχο θα είναι πολλές σήμερα.

Προσοχή στο εργασιακό περιβάλλον- η εμπιστοσύνη δεν είναι κάτι που χαρίζεται. Φροντίστε να επενδύσετε στα άτομα που πρέπει.

Πηγή: lifo.gr