current views are: 1

25 Σεπτεμβρίου 2012
Δημοσίευση04:25

Έχεις άστρα… 25 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (25 Σεπτεμβρίου 2012)

Δημοσίευση 04:25’
αρθρο-newpost

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (25 Σεπτεμβρίου 2012)

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (25 Σεπτεμβρίου 2012)
Κριός
Την προσοχή σας κεντρίζουν θέματα σχετικά με την εξουσία και το χρήμα σήμερα. Έχετε δικαίωμα να διεκδικείτε τους καρπούς της επιτυχίας σας και κανείς δεν μπορεί να μπει ανάμεσα σε σας και σ’ αυτό που επάξια κερδίσατε.
Η Αφροδίτη δημιουργεί μια συμφέρουσα ερωτική κατάσταση, για την οποία, όμως, οφείλετε να παλέψετε περισσότερο.  

Ταύρος

Βρίσκεστε επιτέλους στο φυσικό σας περιβάλλον και μόνο εσείς γνωρίζετε πως θα διαχειριστείτε τις λεπτές καταστάσεις της ζωής σας. Μην αφήσετε την απαισιοδοξία που φέρνει η Σελήνη να σας επηρεάσει.
Η μέρα ενδείκνυται για πειραματισμούς όσον αφορά την εμφάνιση. Τολμήστε αυτό που διστάζατε να κάνετε προηγουμένως- τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.  

Δίδυμος

Μην αναλώνεστε στα ίδια και στα ίδια, Δίδυμοι. Υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα (και τόσο πολλοί άνθρωποι) που δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα. Σήμερα όλα δείχνουν πως πρέπει να ξεφύγετε από την αφόρητη λούπα.
Οι αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο θα σας εκπλήξουν αρχικά, αλλά στη συνέχεια θα σας αρέσουν όσο πρέπει για να τις συνηθίσετε.  

Καρκίνος

Ο κόσμος σήμερα έχει την  τάση να σας υποδεικνύει πώς να συμπεριφερθείτε και τι ακριβώς να πράξετε, πράγμα που σας εκνευρίζει αφάνταστα. Δείξτε στους γύρω σας ότι δεν χρειάζεστε πάντα τη βοήθειά τους.
Δίλημμα στα ερωτικά, που σας βάζει ανάμεσα σε δυο πρόσωπα που εκτιμάτε εξίσου. Πρέπει όμως να αποφασίσετε.
 
Λέων
Ο Ήλιος σας βοηθάει να εκφράσετε τις ενδόμυχες επιθυμίες και σκέψεις σας χωρίς φόβο για τις αντιδράσεις που θα επακολουθήσουν. Έχει έρθει η ώρα να σταματήσετε να χαϊδεύετε αυτιά (που δεν το αξίζουν κιόλας).
Η επιβράβευση των προσπαθειών σας στον επαγγελματικό τομέα δεν θα αργήσει να έρθει. Μην πιέζετε τα πράγματα μέχρι τότε.
 
Παρθένος
Σήμερα είστε επιρρεπείς στις κακές παρέες, Παρθένοι και γι’ αυτό θα πρέπει να εξασκηθείτε λίγο στον αυτοέλεγχο. Δεν είναι κακή η διασκέδαση, αλλά ένα στοιχειώδες όριο στη συμπεριφορά είναι επιβεβλημένο.
Ο έρωτας και το ταξίδι ίσως αποτελέσουν αναπόφευκτο συνδυασμό. Ζυγίστε τα πράγματα για να δείτε αν σας συμφέρει (ψυχολογικά και οικονομικά).  

Ζυγός

Η θέση ενός προσώπου με το οποίο συγκρουστήκατε για διάφορους λόγους γίνεται τώρα ξεκάθαρη και δεν σας  δίνει πολλές επιλογές. Άλλη μια μάχη ή οριστική εγκατάλειψη και αδιαφορία; Η απόφαση είναι δική σας.
Προσοχή στα λόγια που εκστομίζονται γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερη προσοχή. Δεν έχουν μεγάλη σημασία, αλλά τείνουν να πληγώνουν πολύ.  

Σκορπιός

Η άρνηση, Σκορπιοί μου, δεν ήταν ποτέ καλός οδηγός. Αν χρειάζεστε τη βοήθεια κάποιου, τώρα είναι η ώρα να τη ζητήσετε, χωρίς δισταγμούς και ντροπές.
Ο Άρης σας υποδεικνύει νέους, ενδιαφέροντες δρόμους προς την ερωτική αποκατάσταση, που δεν περνούν απαραίτητα από τα σημεία που σας είναι ήδη γνωστά. Εξερευνήστε τους.
 
Τοξότης
Καλύτερα να διαχειριστείτε το φλέγον ερωτικό θέμα που προέκυψε πρόσφατα με αντικειμενικότητα και σύνεση. Δεν σας συμφέρει να δημιουργήσετε έριδες, γι’ αυτό επιστρατεύστε την όποια καλοσύνη σας έχει απομείνει και δεν θα βγείτε ζημιωμένοι.
Θετικές οι εξελίξεις στα επαγγελματικά και στα οικογενειακά. Όσοι βιάστηκαν να σας κρίνουν, τώρα διαψεύδονται πανηγυρικά.  

Αιγόκερως

Επιτέλους, ένα μακροχρόνιο ερωτικό κόλλημα αρχίζει να εξασθενεί. Περιμένατε καιρό για αυτή τη μαγική στιγμή- αξιοποιήστε την επανακτηθείσα ελευθερία του σώματος και του πνεύματός σας σωστά.
Δεν είναι καλή στιγμή για νέα ξεκινήματα. Περιμένετε εκείνο το καθοριστικό σημάδι, που θα κρίνει το επόμενό σας βήμα. Αποφύγετε τις βιασύνες γιατί θα τις μετανιώσετε.  

Υδροχόος

Ο Κρόνος φέρνει στην επιφάνεια την έννοια της δέσμευσης και της αποκλειστικότητας, προκαλώντας σας έναν μικρό πονοκέφαλο. Ίσως ήρθε η ώρα να απομυθοποιήσετε κάποιες καταστάσεις- δεν είναι τόσο κακές όσο νομίζετε.
Έντονη η χημεία σας με τους Καρκίνους- μην απορρίπτετε το ερωτικό ενδεχόμενο εξαιτίας του κακού ιστορικού. Δώστε μια ευκαιρία ακόμη.
 
Ιχθύς
Οι καλλιτεχνικές σας ανησυχίες βρίσκουν τώρα πρόσφορο έδαφος να εκφραστούν και δεν πρέπει να τους στερήσετε αυτή την ευκαιρία. Η σύγκρουση του καθήκοντος και της επιθυμίας είναι ένα μικρό κόστος μπροστά στο όφελος που θα αποκομίσετε.

Έντονη η παρουσία του ερωτισμού στην προσωπική σας ζωή. Μην τον αφήσετε όμως να θολώσει την κρίση σας.

Πηγή: lifo.gr